Hansa FCGW5* [43/64] Instalare
![Hansa FCGW5* [43/64] Instalare](/views2/1038475/page43/bg2b.png)
43
INSTALARE
Aragazul este prevazut cu tevi de conectare
de ½”.
Una dintre tevi este sigilata cu un capac.
In momentul in care se va utiliza celalalt ter
-
minal pentru racordare, cel inactiv trebuie
sigilat cu capacul respectiv.
In cazul modificarii terminalului, capacul tre
-
buie insurubat cu stans cu ajutorul unei chei
franceze de 20 Nm. Se recomanda etansei
-
zarea conexiunilor cu o banda de etanseiza
-
re de teflon. In cazul in care se strange cu
o putere prea mare, exista riscul deteriorarii
conexiunii
In cazul conectarii aragazului la sursa de
alimentare cu gaze, trebuie utilizat un furtun
metalic cu lungimea de minimum 0,5 m si
capatul de 8 x 1 mm pentru a putea fi conectat
la terminalul R ½”. Pentru a putea insuruba
furtunul, trebuie sa desurubati arcul capa
-
cului. Furtunul de gaze nu trebuie sa atinga
elementele metalice ale scutului din partea
din spate a aragazului.
Conexiuni electrice
Adaptarea aragazului la un alt tip
de gaze
Aceasta operatiune trebuie efectuata numai
de catre un instalator autorizat.
In cazul in care aragazul trebuie alimentat
cu tip de gaz decat cel pentru care a fost
setat din fabricatie, adica G20 20 mbar, du
-
zele arzatoarlor trebuie schimbate si trebuie
realizat reglajul flacarii.
Avertizare!
Racordarea aragazului la teava de
gaze sau conectarea la butelie tre-
buie realizate numai de catre un in
-
stalator autorizat, in conformitate cu
regulile referitoare la siguranta.
Avertizare!
La finalul racordarii, instalatorul tre
-
buie sa verifice etanseitatea racor-
dului, de exemplu cu solutie de apa
cu sapun.
Nu utilizati surse de foc pentru a veri-
fica etanseitatea racordului la gaze.
Aragazul este realizat pentru a fi conec-
tat la o sursa de curent alternativ mono
fazic (230V 1N~50 Hz) si este prevazut
cu un cablu de alimentare 3 x 1,5 mm2
cu fir de conectare de 1,5 mm si stecher
prevazut cu un contact de protectie.
Priza trebuie sa fie prevazuta cu un pin
de protectie si nu trebuie sa fie amplasa-
ta deasupra aragazului. Dupa amplasa
-
rea aragazului, priza trebuie sa fie acce-
sibila utilizatorului.
Inainte de a conecta aragazul la priza,
verificati urmatoarele:
- daca siguranta si circuitul electric supor
-
ta functionarea aragazului.
- daca sursa de alimentare este prevazu
-
ta cu un sistem de impamantare eficient
care sa corespunda reglementarilor si
standardelor in vigoare.
- daca priza este usor accesibila.
Содержание
- Инструкция по эксплутации manual de utilizare 3 1
- Содержание 3
- Указания по технике безопасности 4
- Указания по технике безопасности 5
- Описание устройства 8
- Описание устройства 9
- Описание устройства 10
- Монтаж 11
- Установка плиты 11
- Внимание 12
- Монтаж 12
- Подсоединение плиты к газопроводу 12
- Монтаж 13
- Переключение плиты на другой тип газа 13
- Подключение плиты к электрической сети 13
- Монтаж 14
- Монтаж 15
- Перед первым включением плиты 16
- Эксплуатация 16
- Обслуживание конфорок варочной поверхности 17
- Эксплуатация 17
- Эксплуатация 18
- Эксплуатация 19
- Эксплуатация 20
- Эксплуатация 21
- Эксплуатация 22
- Обслуживание и уход 23
- Замена лампочки освещения духовки 24
- Обслуживание и уход 24
- Обслуживание и уход 25
- Обслуживание и уход 26
- В каждой аварийной ситуации следует выключить рабочие узлы плиты отсоединить электропитание вызвать мастера некоторые мелкие дефекты пользователь может исправить сам следуя указаниям в таблице прежде чем обращаться в сервисный центр просмотрите таблицу 27
- Поведение в аварийных ситуациях 27
- Вид выпечки температура 28
- Время 28
- Выпечка 28
- Выпечку можно готовить в формах и поддонах которые устанавливаются на сушильной решетке для выпечки рекомендуется использовать алюми ниевые поддоны или поддоны с покрытием серебристого цвета помеща ющиеся на решетке гриле духовки противни или формочки для печенья нужно устанавливать поперек камеры духовки 28
- Выпчеки 28
- Если же сведения содержащиеся в кулинарных книгах значительно отли чаются от значений указанных в таблицах просим вас руководствоваться инструкцией 28
- Мин 28
- Параметры выпечки приведенные в таблице являются справочными и их можно изменять в соответствии с вашим личным опытом и кулинарными пристрастиями 28
- Перед выемкой проверяется при помощи деревянной палочки которая при правильной выпечке после погружения в тесто должна остаться сухой и чистой 28
- Приготовление пищи в духовке практические советы 28
- Рекомендуется оставить выпечку в духовке на пять минут после ее вы ключения 28
- Таблица 1 пироги 28
- Температура 28
- Уровень снизу 28
- В духовке готовится мясо порциями более 1 кг порции вес которых меньше рекомендуется готовить на газовых горелках плиты 29
- Время в мин 29
- Минимум один раз на этапе полуготовности нужно перевернуть мясо на другую сторону в процессе выпечки время от времени поливать мясо выделяющимся соком или горячей соленой водой поливать мясо холодной водой не рекомендуется 29
- Мясо 29
- Поджаривание мяса 29
- При приготовлении пищи на решетке или вертеле на самом низком уровне нужно разместить поддон с небольшим количеством воды 29
- Приготовление пищи в духовке практические советы 29
- Таблица 2 приготовление мяса 29
- Уровень снизу tемпература c 29
- Tемпература c время мин 30
- Приготовление в духовке практические советы 30
- Продукт 30
- Таблица 3 гриль 30
- Технические данные 31
- Гарантия обслуживание после продажи 32
- Cuprins 34
- Instructiuni de siguranta 35
- Cum sa economisiti energie 37
- Descrierea aparatului 39
- Descrierea aparatului 40
- Instalare 41
- Atentie aragazul trebuie conectat numai la tipul de gaz pentru care a fost realizat informatii referitoare la tipul de gaz la care poate fi co nectat acest aragaz se afla pe placuta cu date tehnice conec tarea aragazului la teava de gaz trebuie realizata numai de catre un instalator autorizat 42
- Conectarea la gaze 42
- Instalare 42
- Adaptarea aragazului la un alt tip de gaze 43
- Conexiuni electrice 43
- Instalare 43
- Instalare 44
- Instalare 45
- Inainte de prima utilizare 46
- Utilizare 46
- Utilizare 47
- Utilizarea arzatoarelor 47
- Utilizare 48
- Utilizare 49
- Utilizare 50
- Utilizare 51
- Curatare si intretinere 52
- Curatare si intretinere 53
- Inlocuirea becului cuptorului 53
- Curatare si intretinere 54
- Curatare si intretinere 55
- Cum se procedeaza in caz de urgenta 56
- In caz de urgenta trebuie sa opriti toate unitatile de functionare ale aragazului scoateti stecherul cablului de alimentare din priza apelati la un centru de service autorizat unele erori minore pot fi rezolvate prin verificarea instructiunilor oferite in tabelul de mai jos inainte de a apela la un centru de service autorizat verificati urmatoarele puncte din tabel 56
- Coacere 57
- Daca informatiile oferite in retete difera considerabil de valorile incluse in acest manual de utilizare respectati instructiunile din manual 57
- De jos in sus 57
- Dupa ce ati oprit cuptorul este recomandabil sa lasati prajitura in interior timp de 5 min 57
- Inainte de a scoate prajitura din cuptor verificati daca este coapta cu ajutorul unui betisor din lemn daca prajitura este gata batul trebuie sa fie uscat si curat dupa ce a fost scos din prajitura 57
- Incalzire 57
- Parametri de coacere oferiti in tabele sunt aproximativi si pot fi corectati ba zandu va pe propriile experiente si preferinte 57
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 57
- T i m p d e prepara re min 57
- Temperatura 57
- Tipul de prajitura temperatura 57
- Va recomandam sa utilizati tavile furnizate impreuna cu aragazul puteti utiliza si alte recipiente ce trebuie sa fie asezate pe raftul de uscare este recomandabil sa utilizati tavi de culoare neagra deoarece sunt mai bune conductoare de caldura si scurteaza timpul de preparare 57
- Atunci cand preparati carne pe raftul de uscare sau pe gratar va recomandam sa asezati pe cel mai coborat nivel o tava cu apa 58
- Este recomandabil sa intoarceti carnea cel putin o data in timpul prepararii si sa o ungeti cu sucul acesteia sau cu apa fierbinte cu sare nu turnati apa rece pe carne 58
- In minute 58
- Nivel de jos temperatura c 58
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 58
- Puteti prepara bucati de carne mai mari de 1 kg in cuptor insa cele mici pot fi preparate pe arzatorul cu gaz 58
- Rumenirea carnii 58
- Tipul de carne 58
- Utilizati recipiente termorezistente atunci cand preparati carne in cuptor cu manere ce sunt de asemenea rezistente la temperaturi ridicate 58
- Prepararea in cuptor sfaturi practice 59
- Tabelul 3 gratar 59
- Temperatura 59
- Timp de preparare pe gratar minute 59
- Tip aliment 59
- Date tehnice 60
- Garantie 61
Похожие устройства
- Electrolux ESL 64052 Инструкция по эксплуатации
- Samsung SPF-71ES Pink Инструкция по эксплуатации
- Supra MTS-302 Инструкция по эксплуатации
- LG WD-1016(0…9)S Инструкция по эксплуатации
- Electrolux ESL 6550 RO Инструкция по эксплуатации
- Samsung SPF-71ES Black Инструкция по эксплуатации
- Supra MTS-210 Инструкция по эксплуатации
- Electrolux ESL 6810 RO Инструкция по эксплуатации
- Samsung SPF-87H Black Инструкция по эксплуатации
- Supra RF-92 Инструкция по эксплуатации
- Digma HDMP-301 Инструкция по эксплуатации
- Vitek VT-1325 Инструкция по эксплуатации
- Electrolux ESL 6200 LO Инструкция по эксплуатации
- Samsung 800W Black Инструкция по эксплуатации
- Supra RF-52 Инструкция по эксплуатации
- Samsung DVD-P249M Инструкция по эксплуатации
- Digma Insomnia5 Инструкция по эксплуатации
- Electrolux ESL 4300 RA Инструкция по эксплуатации
- Samsung 800P Инструкция по эксплуатации
- Supra ORS-11T-1 Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения