Beko BIM24301WCS [17/60] How to operate the oven
Содержание
- Built in oven user manual 1
- Arçelik a 2
- Karaagaç caddesi no 2 6 2
- Made in turkey 2
- Sütlüce lstanbul turkey 2
- This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly conditions 2
- For safety and environment 4 3
- H important instructions and warnings 3
- I general information 8 3
- I how to operate the oven 17 3
- Installation 11 3
- Maintenance and care 23 3
- Preparation 15 3
- Table of contents 3
- Troubleshooting 26 3
- Appliance that children may reach for 7
- Dangerous for children keep the packaging materials away from children please dispose of all parts of the packaging according to environmental standards 7
- Defrosting baking roasting and grilling food 7
- Disposing of the old product 7
- Do not place any items above the 7
- During use young children should be kept away 7
- Electrical products are dangerous 7
- Load any heavy object on it and do not allow children to sit on it it may overturn or door hinges may get damaged 7
- Package information 7
- Safety for children accessible parts may become hot 7
- The oven can be used for 7
- The packaging materials will be 7
- To children keep children away from the product when it is operating and do not allow them to play with the product 7
- When the door is open do not 7
- General information 8
- Overview 8
- Package contents_________________ 9
- Not exac 10
- Technical specifications 10
- Before installation 11
- Installation 11
- Installation and connection 13
- Future transportation 14
- 11 10 9 8 7 15
- Initial use 15
- Q preparation 15
- Tips for saving energy 15
- Electric oven page 17 16
- How to 16
- How to operate the grill 16
- Howto operate 16
- Howto operate the 16
- Operate the electric oven page 17 16
- Page 22 16
- The grill page 22 16
- General information on baking roasting and grilling________________________ 17
- How to operate the electric oven 17
- How to operate the oven 17
- How to operate the grill_____________ 22
- Cleaning the control panel 23
- Cleaning the oven 23
- General information 23
- Maintenance and care 23
- Removing the door inner glass 24
- Removing the oven door 24
- Replacing the oven lamp 25
- Technical specifications page 10 fo 25
- In models with timer clock display is blinking or clock symbol is on 26
- Iproduct emits metal noises while heating and cooling 26
- Oven does not heat 26
- Oven light does not work 26
- Ovenemitssteamwhenitisinu 26
- Product does not operate 26
- Q troubleshooting 26
- С ене 28
- Д важные инструкции и 29
- Общие сведения 10 29
- Подготовка к эксплуатации 18 29
- Поиск и устранение неисправностей 29
- Правила эксплуатации духовки 20 29
- Предупреждения по технике безопасности и охране окружающей среды 4 29
- Содержание 29
- Установка 13 29
- Уход и техническое обслуживание 29
- Утилизация старого изделия 35
- Утилизация упаковочных материалов 35
- Обзор 36
- Общие сведения 36
- Ю ии 36
- Содержание упаковки 37
- Технические характеристики 38
- Установка стр 13 38
- До начала установки 39
- Установка 39
- Установка и подключение 42
- Шпи 42
- Для будущей транспортировки 43
- Е подготовка к эксплуатации 44
- Подготовка к эксплуатации 44
- Рекомендации по экономии электроэнергии 44
- Как пользоваться грилем стр 27 45
- Правила эксплуатации электрической духовки стр 21 45
- Общие сведения о выпекании жарении и приготовлении с грилем 46
- Правила эксплуатации духовки 46
- Правила эксплуатации электрической духовки__________________________ 47
- Время пирог символ 49
- Символ громкости сигнала тревоги 49
- Эко символ 49
- D 01 d 02 51
- Лка 51
- Нижняя 51
- Ь 01 ь 02 51
- I ии 52
- Будет долго выпекаться 52
- Время приготовления 52
- Если верхний слой изделия подгорает а 52
- Если верхняя корочка слишком 52
- Если изделие получается слишком сухим 52
- Если изделие получается сырым следует 52
- Если изделие хорошо пропекается но 52
- Зарумянивается следует поставить изделие 52
- И увеличить время приготовления 52
- Количество жидкости понизить температуру 52
- Начинки чтобы изделие ровно 52
- Ниже понизить температуру и увеличить 52
- Нижнем слое изделия слишком много 52
- Нижний остается сырым возможно в 52
- По поверхности изделия 52
- Подрумянивалась старайтесь равномерно 52
- Понизить температуру на 10 с 52
- Превышала глубины противня иначе оно 52
- При приготовлении продуктов требующих предварительного разогрева духового шкафа 52
- Разогревайте его в начале приготовления пока не погаснет лампочка термостата 52
- Распределять начинку между слоями теста и 52
- Растительного масла яиц и йогурта 52
- С и сократить время приготовления 52
- Следите за тем чтобы толщина изделия не 52
- Следует повысить температуру примерно на 52
- Смажьте слои теста смесью из молока 52
- Снаружи пригорает следует уменьшить 52
- Советы по выпечке 52
- Уменьшить количество жидкости или 52
- Как пользоваться грилем__________ 53
- Общие сведения 54
- Уход и техническое обслуживание 54
- Чистка духовки 54
- Чистка панели управления 54
- Рамка 55
- Снятие внутреннего стекла дверцы 55
- Снятие дверцы духового шкафа 55
- Замена лампочки освещения духового шкафа___________________ 56
- Зо ии 56
- Q поиск и устранение неисправностей 57
Похожие устройства
- Beko BIE24301B Инструкция по эксплуатации
- Beko BIM25800XMS Инструкция по эксплуатации
- Beko BVR35500XMS Инструкция по эксплуатации
- Beko BIE24301W Инструкция по эксплуатации
- Beko BIM22304XCS Инструкция по эксплуатации
- Beko BIE22300XP Инструкция по эксплуатации
- Beko BIS25500XMS Инструкция по эксплуатации
- Beko BIE22301X Инструкция по эксплуатации
- Beko BIE22000X Инструкция по эксплуатации
- Beko BIC22100X Инструкция по эксплуатации
- Beko BIM25400XMS Инструкция по эксплуатации
- Beko BIG22100X Руководство пользователя
- Beko BIG22100X Инструкция по эксплуатации
- Beko BIM35300XMS Руководство пользователя
- Beko BIRT24301BRMS Руководство пользователя
- Beko BIE24100B Руководство пользователя
- Beko BIM24301BGCS Руководство пользователя
- Beko BIM24301ZGCS Руководство пользователя
- Beko BIE21100B Руководство пользователя
- Beko BIE21100W Руководство пользователя
How to operate the oven General information on baking roasting and grilling________________________ Distribute the pieces to be grilled on the wire shelf or in the baking tray with wire shelf in such a way that the space covered does not exceed A WARNING I Hot surfaces cause burns Product may be hot when it is in use Never touch the hot burners inner sections of the oven heaters and etc Keep children away Always use heat resistant oven gloves when putting in or removing dishes into from the hot oven B the size of the heater Slide the wire shelf or baking tray with grill into the desired level in the oven If you are grilling on the wire shelf slide the baking tray to the lower rack to collect fats Add some water in the tray for easy cleaning Foods that are not suitable for grilling carry the risk of fire Only grill food DANGER which is suitable for intensive grilling Be careful when opening the oven door as steam may escape Exiting steam can scald your hands face and or eyes heat Do not place the food too far in the back of the grill This is the hottest area and fatty food may catch fire Tips for baking Use non sticky coated appropriate metal plates or aluminum vessels or heat resistant silicone How to operate the electric oven moulds Before you can use the oven the time must be set If the time is not set oven will not operate Make best use of the space on the rack Place the baking mould in the middle of the shelf Select the correct rack position before turning the oven or grill on Do not change the rack Select temperature and operating mode position when the oven is hot Keep the oven door closed Tips for roasting Treating whole chicken turkey and large piece of meat with dressings such as lemon juice and black pepper before cooking will increase the cooking performance It takes about 15 to 30 minutes longer to roast 1 Function knob 2 Thermostat knob meat with bones when compared to roasting the Your oven is equipped with pop out knobs that same size of meat without bones protrude when you press them Each centimeter of meat thickness requires approximately 4 to 5 minutes of cooking time 1 Press inwards to protrude the knob and then turn it to make the desired setting Let meat rest in the oven for about 10 minutes after the cooking time is over The juice is better distributed all over the roast and does not run out when the meat is cut Fish should be placed on the middle or lower rack in a heat resistant plate Tips for grilling When meat fish and poultry are grilled they quickly get brown have a nice crust and do not get dry Flat pieces meat skewers and sausages are particularly suited for grilling as are vegetables with high water content such as tomatoes and onions 2 When the cooking process is finished turn the knob to off upper position and press it inwards 1 Set the Temperature knob to the desired temperature 17 EN