Beko BIM24301WCS [22/60] How to operate the grill_____________
Содержание
- Built in oven user manual 1
- Arçelik a 2
- Karaagaç caddesi no 2 6 2
- Made in turkey 2
- Sütlüce lstanbul turkey 2
- This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly conditions 2
- For safety and environment 4 3
- H important instructions and warnings 3
- I general information 8 3
- I how to operate the oven 17 3
- Installation 11 3
- Maintenance and care 23 3
- Preparation 15 3
- Table of contents 3
- Troubleshooting 26 3
- Appliance that children may reach for 7
- Dangerous for children keep the packaging materials away from children please dispose of all parts of the packaging according to environmental standards 7
- Defrosting baking roasting and grilling food 7
- Disposing of the old product 7
- Do not place any items above the 7
- During use young children should be kept away 7
- Electrical products are dangerous 7
- Load any heavy object on it and do not allow children to sit on it it may overturn or door hinges may get damaged 7
- Package information 7
- Safety for children accessible parts may become hot 7
- The oven can be used for 7
- The packaging materials will be 7
- To children keep children away from the product when it is operating and do not allow them to play with the product 7
- When the door is open do not 7
- General information 8
- Overview 8
- Package contents_________________ 9
- Not exac 10
- Technical specifications 10
- Before installation 11
- Installation 11
- Installation and connection 13
- Future transportation 14
- 11 10 9 8 7 15
- Initial use 15
- Q preparation 15
- Tips for saving energy 15
- Electric oven page 17 16
- How to 16
- How to operate the grill 16
- Howto operate 16
- Howto operate the 16
- Operate the electric oven page 17 16
- Page 22 16
- The grill page 22 16
- General information on baking roasting and grilling________________________ 17
- How to operate the electric oven 17
- How to operate the oven 17
- How to operate the grill_____________ 22
- Cleaning the control panel 23
- Cleaning the oven 23
- General information 23
- Maintenance and care 23
- Removing the door inner glass 24
- Removing the oven door 24
- Replacing the oven lamp 25
- Technical specifications page 10 fo 25
- In models with timer clock display is blinking or clock symbol is on 26
- Iproduct emits metal noises while heating and cooling 26
- Oven does not heat 26
- Oven light does not work 26
- Ovenemitssteamwhenitisinu 26
- Product does not operate 26
- Q troubleshooting 26
- С ене 28
- Д важные инструкции и 29
- Общие сведения 10 29
- Подготовка к эксплуатации 18 29
- Поиск и устранение неисправностей 29
- Правила эксплуатации духовки 20 29
- Предупреждения по технике безопасности и охране окружающей среды 4 29
- Содержание 29
- Установка 13 29
- Уход и техническое обслуживание 29
- Утилизация старого изделия 35
- Утилизация упаковочных материалов 35
- Обзор 36
- Общие сведения 36
- Ю ии 36
- Содержание упаковки 37
- Технические характеристики 38
- Установка стр 13 38
- До начала установки 39
- Установка 39
- Установка и подключение 42
- Шпи 42
- Для будущей транспортировки 43
- Е подготовка к эксплуатации 44
- Подготовка к эксплуатации 44
- Рекомендации по экономии электроэнергии 44
- Как пользоваться грилем стр 27 45
- Правила эксплуатации электрической духовки стр 21 45
- Общие сведения о выпекании жарении и приготовлении с грилем 46
- Правила эксплуатации духовки 46
- Правила эксплуатации электрической духовки__________________________ 47
- Время пирог символ 49
- Символ громкости сигнала тревоги 49
- Эко символ 49
- D 01 d 02 51
- Лка 51
- Нижняя 51
- Ь 01 ь 02 51
- I ии 52
- Будет долго выпекаться 52
- Время приготовления 52
- Если верхний слой изделия подгорает а 52
- Если верхняя корочка слишком 52
- Если изделие получается слишком сухим 52
- Если изделие получается сырым следует 52
- Если изделие хорошо пропекается но 52
- Зарумянивается следует поставить изделие 52
- И увеличить время приготовления 52
- Количество жидкости понизить температуру 52
- Начинки чтобы изделие ровно 52
- Ниже понизить температуру и увеличить 52
- Нижнем слое изделия слишком много 52
- Нижний остается сырым возможно в 52
- По поверхности изделия 52
- Подрумянивалась старайтесь равномерно 52
- Понизить температуру на 10 с 52
- Превышала глубины противня иначе оно 52
- При приготовлении продуктов требующих предварительного разогрева духового шкафа 52
- Разогревайте его в начале приготовления пока не погаснет лампочка термостата 52
- Распределять начинку между слоями теста и 52
- Растительного масла яиц и йогурта 52
- С и сократить время приготовления 52
- Следите за тем чтобы толщина изделия не 52
- Следует повысить температуру примерно на 52
- Смажьте слои теста смесью из молока 52
- Снаружи пригорает следует уменьшить 52
- Советы по выпечке 52
- Уменьшить количество жидкости или 52
- Как пользоваться грилем__________ 53
- Общие сведения 54
- Уход и техническое обслуживание 54
- Чистка духовки 54
- Чистка панели управления 54
- Рамка 55
- Снятие внутреннего стекла дверцы 55
- Снятие дверцы духового шкафа 55
- Замена лампочки освещения духового шкафа___________________ 56
- Зо ии 56
- Q поиск и устранение неисправностей 57
Похожие устройства
- Beko BIE24301B Инструкция по эксплуатации
- Beko BIM25800XMS Инструкция по эксплуатации
- Beko BVR35500XMS Инструкция по эксплуатации
- Beko BIE24301W Инструкция по эксплуатации
- Beko BIM22304XCS Инструкция по эксплуатации
- Beko BIE22300XP Инструкция по эксплуатации
- Beko BIS25500XMS Инструкция по эксплуатации
- Beko BIE22301X Инструкция по эксплуатации
- Beko BIE22000X Инструкция по эксплуатации
- Beko BIC22100X Инструкция по эксплуатации
- Beko BIM25400XMS Инструкция по эксплуатации
- Beko BIG22100X Руководство пользователя
- Beko BIG22100X Инструкция по эксплуатации
- Beko BIM35300XMS Руководство пользователя
- Beko BIRT24301BRMS Руководство пользователя
- Beko BIE24100B Руководство пользователя
- Beko BIM24301BGCS Руководство пользователя
- Beko BIM24301ZGCS Руководство пользователя
- Beko BIE21100B Руководство пользователя
- Beko BIE21100W Руководство пользователя
Tips for baking cake Tips for cooking vegetables If the cake is too dry increase the temperature If the vegetable dish runs out of juice and gets too dry cook it in a pan with a lid instead of a by 10 C and decrease the cooking time If the cake is wet use less liquid or lower the tray Closed vessels will preserve the juice of the dish temperature by 10 C If the cake is too dark on top place it on a lower If a vegetable dish does not get cooked boil the rack lower the temperature and increase the vegetables beforehand or prepare them like cooking time canned food and put in the oven If cooked well on the inside but sticky on the How to operate the grill_____________ outside use less liquid lower the temperature B J Before you can use the oven the time must be and increase the cooking time Tips for baking pastry L 1 JSet 6 t me S nOt Set Ven W nOt 0 Derate If the pastry is too dry increase the temperature by 10 C and decrease the cooking time H Dampen the layers of dough with a sauce composed of milk oil egg and yoghurt If the pastry takes too long to bake pay care that WARNING Close oven door during grilling Hot surfaces may cause burns Switching on the grill the thickness of the pastry you have prepared 1 Turn the Function knob to the desired grill symbol does not exceed the depth of the tray 2 Then select the desired grilling temperature If the upper side of the pastry gets browned but 3 If required perform a preheating of about 5 the lower part is not cooked make sure that the minutes amount of sauce you have used for the pastry is Temperature light turns on not too much at the bottom of the pastry Try to Switching off the grill scatter the sauce equally between the dough 1 Turn the Function knob to Off top position layers and on the top of pastry for an even Foods that are not suitable for grilling browning _____________________________ carry the risk of fire Only grill food jP J Cook the pastry in accordance with the mode F I land temperature given in the cooking table If Z the bottom part is still not browned enough place it on one lower rack next time which is suitable for intensive grilling heat Do not place the food too far in the back of the grill This is the hottest area and fatty food may catch fire Cooking times table for grilling Grilling with electric grill Insertion level Grilling time approx IM Sliced chicken 4 5 25 35 min Lamb chops 4 5 20 25 min Roast beef 4 5 25 30 min Veal chops 4 5 25 30 min Toast bread 4 1 2 min Food depending on thickness 22 EN