LG MH6389BS [100/104] Використанням м1крохвильово енергп
Содержание
- Инструкция для пользователя 1
- Микроволновая печь с грилем 1
- Меры предосторожности чтобы избежать возможного 2
- Предостережения 2
- Предупреждение 2
- Чрезмерного воздействия микроволновой энергии 2
- Untitled 3
- Вгоз 3
- Как работает микроволновая печь 3
- Очень безопасное устройство 3
- Содержание 3
- Распаковка и 4
- Установка печи 4
- Установка 6
- Часов 6
- Блокировка 7
- От детей 7
- В нижеследующем примере мы покажем вам как готовить какое либо блюдо на уровне мощности 640 от максимального в течение 5 минут и 30 секунд 8
- Микроволновой энергии 8
- Приготовление с использованием 8
- В вашей печи можно выбирать 5 уровней микроволновой мощности что обеспечивает максимальную гибкость в управлении приготовлением пищи в нижеследующей таблице приведены примеры продуктов и рекомендуемые уровни мощности для их приготовления с использованием этой микроволновой печи 9
- Высокий 100 9
- Мощности 9
- Низкий 20 9
- Разморозка средний низкий 40 9
- Средний 60 9
- Средний высокий 9
- Уровни микроволновой 9
- В два этапа 10
- В следующем примере мы покажем вам как готовить какую либо пищу едва этапа на первом этапе ваша пища будет готовиться минут на высоком уровне мощности а на втором этапе 35 минут на уровне мощности 320 10
- Приготовление 10
- Быстрый 11
- В следующем примере мы покажем вам как задать приготовление в течение 2 минут на высоком уровне микроволновой мощности 11
- Старт 11
- В режиме гриля 12
- В следующем примере мы покажем вам как использовать гриль для приготовления 12
- Какого либо блюда в течение 12 минут и 30 секунд 12
- При го товление 12
- Будьте осторожны вынимая пищу так как посуда в которой она готовилась будет горячей 13
- В следующем примере мы покажем вам как запрограммировать вашу печь для приготовления в комбинированном режиме со 3 в течение 25 минут 13
- Комбинированный 13
- Режим приготовления 13
- В следующем примере мы покажем вам как приготовить 0 кг гречневая каша 14
- Повар 14
- Русский 14
- Авто 18
- В следующем примере мы покажем вам как приготовить 0 кг жареная говядина 18
- Повар 18
- Быстрое 21
- Инструкции по быстрой разморозке 21
- Размораживание 21
- Готовое блюдо 22
- Дисплей накрыть и завернуть разница температур после разогрева 22
- Но 1 22
- Но н 22
- Поддержание пищи в разогретом состоянии после автоматического приготовления 22
- Подогрев в ручном режиме 22
- Ав тома ти чес кое 23
- Заморож овощи 23
- Мясо 23
- Птица 23
- Размораживание продуктов 23
- Рыба 23
- Так как темпера тура и плотность продуктов могут быть различными мы рекомендуем вам проверить продукты перед началом приготовления особенное внимание обращайте на большие куски мяса и птицы так как некоторые продукты не должны быть полностью оттаяв шими перед приготовлением например рыба готовится так быстро что иногда лучше начи нать приготовление тогда когда она еще слегка заморожена в нижеследующем примере мы покажем вам как разморозить 1 кг замороженной птицы 23
- Инструкции по автоматическому размораживанию 24
- Разогрев 25
- Хрустящая 25
- В следующем примере мы покажем вам как изменять предустановленные программы русский повар чтобы увеличить или уменьшить время приготовления 27
- Времени приготовления 27
- Увеличение и уменьшение 27
- Важные инструкции по безопасности 28
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 28
- Безопасности 29
- Важные инструкции по 29
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 29
- Микроволновой печи 30
- Посуда для 30
- Предостережение 30
- Использованием микроволновой энергии 31
- Характеристики продуктов и приготовление с 31
- С использованием микроволновой энергии 32
- Характеристики продуктов и приготовление 32
- Чистка вашей печи 32
- В будет ли микроволновая печь повреждена если ее включить 33
- В можно ли готовить в микроволновой печи воздушную кукурузу 33
- В почему моя печь не всегда готовит так быстро как это указано в 33
- В почему не горит освещение в камере печи 33
- В почему при нажатии кнопки на панели управления подается 33
- В почему рекомендуется дать пище постоять после того как 33
- В почему яйца иногда взрываются 33
- В пропускает ли микроволновую энергию смотровое окно в дверце 33
- Закончилось время ее приготовления в печи 33
- Звуковой сигнал 33
- Ответы на наиболее 33
- Печи 33
- Поваренной книге для микроволновой печи 33
- Предостережение 33
- Тогда когда она пуста 33
- Часто возникающие вопросы 33
- Информация о монтаже сетевой вилки 34
- Предупреждение 34
- Технические характеристики 34
- Это изделие должно быть заземлено технические характеристики 34
- Грил ьд1 микротол ын пеш 35
- Пайдаланушыга арналган нускаульщ 35
- Ескерту 36
- Ескертулер 36
- Микротолкынды энергияныц ыктимал аскын эсер нен абай болу уийн саетык шаралары 36
- Gte каушс13 курылеы 37
- Авто аспазы 37
- Балалардан бугаттау 37
- Гриль режимшдс дайындау 37
- Дайындау уакытын улгайту жэне азайту 37
- Ескертулер 37
- Жел л к ашаны жинакмау муралы акларам техникалык сипаттамалары 37
- Жылдам старт 37
- Жылы куйде сакмау 37
- К рт лдекжыгыту 37
- Каушс зд к жоншде манызды нускаулыктар 37
- Курамдас дайындау режим 37
- Мазм ны 37
- Мазмуны 37
- Микротолкынды куаттылык денгсй 37
- Микротолкынды пеш калай ж мыс стейд 37
- Микротолкынды пешке арналган ыдыс 37
- Микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау 37
- Негурлым жш туындайтын сурактарга жауаптар 37
- Орыс аспазы 37
- Пешт орамнан ал у жэне орнату 37
- Сагатты орнату 37
- Сатыда дайындау 37
- Шмдерд автоматты ж б ту 37
- Шмдердщ сипаттамалары жэне микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау 37
- Untitled 38
- Айна латын сашина 38
- Би1к аласа тор 38
- Н л и шыны астау 38
- Пешт1 орамнан алу жэне орнату 38
- Сагатты орнату 40
- Балалардан бубаттау 41
- Микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау 42
- Децгей1 43
- Микротолкынды дуа ттылык 43
- Ек1с аты да дайындау 44
- Жылдам 45
- Старт 45
- Гриль режимшде 46
- Гт а м гл н гт а v 46
- Дайындау режим1 47
- Курамдас 47
- Орыс аспазы 48
- Русский повар орыс аспазшысы 49
- Авто аспазы 52
- Жылдам ж б ту 55
- Жылдам ж1б1ту ж6н1нде н сцаулыцтар 55
- Ошмдерд1 автоматты ж1б1ту 56
- Автома тты ж1б1ту ж0н1нде нускдулыктар 57
- К1рт1лдек жылыту 58
- Капай дайындайтындыгын керсет п берем з 58
- Келес мысалдан б з азг 58
- Жылы куйде колмен сацтау 60
- Жылы куйде сацтау 60
- Орыс тагамынан кей н жылы куйде сактау мысал 60
- Дайындау уакытын 61
- Лгайту жэне азайту 61
- Ескерту 62
- Кду1пс13д1к ж0н1нде мацызды нускдулыцтар 62
- Мукият окып шыгып болашакта аныктап отыру уш н сактаныз 62
- Даушс13д1к жошнде мацызды 63
- Мукият окып шыгып болашакта аныктап отыру ушш сактаныз 63
- Нусдаулыдтар 63
- Микротолкынды пешке арналган ыдыс 64
- Оншдердщ сипаттамалары жэнемикротолдынды 65
- Энергияны пайдаланып дайындау 65
- Оздщ neminhdi тазалау 66
- Ошмдердщ сипаттамаларыжэне микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау 66
- Ескерту 67
- Негурлым жи1 туындаитын 67
- С неге менщ пеним микротолкынды пешке арналган аспаздык кггапта корсетыген эркез жылдам дайындамайды 67
- Сурацтарга жауаптар 67
- Ескерту 68
- Желипк ашаны жинацтау ту репы аппарат техникалык сипаттамалары 68
- М1крохвильова п1ч 3 грилем 69
- Нструкц1я для користувача 69
- Укра1нська 69
- Застереження 70
- Заходи безпеки для запоб гання можливого надм рного впливу м крохвильовот енерги 70
- Попередження 70
- Вгоз 71
- Дуже безпечний пристр й 71
- Зм ст 71
- Як працюе м крохвильова тч 71
- Розпакування й установка печ 72
- Ви можете встановити годинник так щоб в н працював у 12 годинн1й або 24 годинн й систем у наведеному нижче приклад ми покажемо вам як установити час 14 35 при робот годинника в 24 годинн1й систем переконайтеся в тому що ви вилучили з печ вс пакувальн матер али 74
- Годинника 74
- Установка 74
- Блокування 75
- Вщ д тей 75
- Готування з використанням 76
- М крохвильово1 енерги 76
- У нижченаведеному приклад ми покажемо вам як готувати будь яку страву на р вн потужносп 640 вщ максимального в плин 5 хвилин й 30 секунд 76
- Вихщна потужн сть використання 77
- Потужност 77
- Р вень потужност 77
- Р вн1 м1крохвильово1 77
- Готування 78
- У два етапи 78
- У наступному приклад ми покажемо вам як готувати будь яку жу у два етапи на першому етап ваша жа буде готуватися 11 хвилин на високому р вн потужносп а на другому етап 35 хвилин на р вн потужност 320v 78
- Старт 79
- У наступному приклад ми покажемо вам як задати готування протягом 2 хвилин на високому р вн мжрохвильово потужност 79
- Швидкий 79
- Готування 80
- Наступному приклад ми покажемо як використовувати гриль для готування будь яког страви протягом 12хвилин i30 секунд 80
- У режим гриля 80
- Готування 81
- У наступному приклад ми покажемо вам як запрограмувати вашу п ч для готування в комб нованомурежим со 3 протягом 25 хвилин 81
- У режим конвекцп 81
- Кухар 82
- Росшський 82
- У наступному приклад ми покажемо вам як приготувати 0 3к 82
- Р0с1йський кухар 83
- Авто 86
- Кухар 86
- Роз1гр1в 89
- Хрумка 89
- Виклад ть пир г на реилтку повтор ть дн описан вище 90
- Виклад1ть лазанью на реилтку повтор1ть д11 описан вище 90
- Нар1жте м ясо шматками товщиною до 2 5 см виклад ть на реш тку вибер1ть потр бне меню вагу натисн1ть кнопку старт п сля приготування вийм1ть 13 печ подайте 90
- Поклад ть заморожений багет або круасан на реилтку змажте багет або круасан молоком або водою повтор ть дн описан вище 90
- Розморожування 91
- Шеи дне 91
- Нструкцп3 швидкого розмороження 92
- Готова отрава 93
- Дисплей накрити загорнути 93
- Но 1 x 93
- Но 1 о 93
- Но н о 93
- Но н х 93
- П д гр в в ручному режим 93
- Пщтримання тж у роз гр тому стан п сля автоматичного приготування 93
- У наступному приклад я покажу вам як використовувати функц ю п д гр ву для роз гр ву та на високому р вн потужност протягом 90 хвилин 93
- Nepeeipumu продукти перед початком готування особпиву увагу зверн ть на eenuki шматки 94
- Автоматичне розморожування продукт в 94
- Дещо заморожена у нижченаведеному приклад ми покажемо вам як розморозити 1 кг 94
- Заморожен obo4ì 94
- Заморожено птиц 94
- М яса й птиц тому що деяк продукти не повинн бути повн стю в дтапими перед готуванням наприкпад риба готуеться так швидко що нод краще починати готування modi копи вона ще 94
- М ясо 94
- Осюльки температура й щ1льн1сть продукт в можуть бути р зними ми рекомендуемо вам 94
- Птиця 94
- Риба 94
- Нструкцп3 автоматичного розморожування 95
- Птиця риба 95
- Зб льшення й зменшення 96
- У наступному приклад ми покажемо вам як зм нювати установлен програми 96
- Часу приготування 96
- Щоб зб лылити або зменшити час готування 96
- Будь ласка завжди перев ряйте що ви правильно встановили час готування ък1 тому що занадто тривале готування може призвести до займання 1ж 1 й наступному ушкодженню печ1 97
- Важлив нструкцп з безпеки 97
- Прочитайте уважно й збережкь п для довщок у майбутньому 97
- Важлив нструкцп з безпеки 98
- Прочитайте уважно й збережпъ п для довщок у майбутньому 98
- Застереження 99
- М1крохвильово печ 99
- Посуд для 99
- Використанням м1крохвильово енергп 100
- Готування з 100
- Характеристики продукто 100
- Екранування 101
- З використанням м крохвильовот енергп 101
- П дтримуйте внутр1шн поверхн печ в чистот 101
- П1дняття 101
- П1дтримуйте зовн шн поверхн печ в чистот 101
- Перев рка готовност 101
- Перевертання 101
- Перем шування 101
- Протикання 101
- Розм щення б льш товстих порц й зовн 101
- Характеристики продуктов готування 101
- Час вщстоювання 101
- Чищення вашот печ 101
- Вона порожня 102
- Вщповщ1 на найчаст1ш 102
- Готування в печ 102
- Застереження 102
- Книз для мжрохвильово печ 102
- П чи буде м крохвильова п ч ушкоджена якщоп включити тод коли 102
- П чи можна готувати в м крохвильов й печ пов тряну кукурудзу 102
- П чи пропускав м крохвильову енерг ю оглядове в кно у дверцятах 102
- П чому моя тч не завжди готус так швидко як це зазначено в поварен й 102
- П чому при натисканн кнопки на панел керування подасться звуковий 102
- П чому рекомендусться дати тж постояти п сля того як зак нчився час п 102
- П чому яйця нод вибухають 102
- Печ 102
- Питания 102
- Питания чому не торить осв тлення в камер пен 102
- Сигнал 102
- Нформац я щодо монтажу мережного штепселю 103
- Попередження 103
- Прилад не призначений для користування особами включаючи дпей з обмеженими ф зичними сенсорними i розумовими зд бностями або особами з недостатыми досвщом i знаниями без нагляду або нструктажу по користуванню приладом з боку особи вщповщальнот за безпеку вищезгаданих ос б 103
- Техины характеристики 103
- Техннн характеристики 103
- Цей вир б повинен бути заземленим 103
- Life s good 104
Похожие устройства
- Sony PlayStation Portable E1008 White Инструкция по эксплуатации
- Trust 16436 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BDI-FM/in-18H N1 Инструкция по эксплуатации
- Scarlett SC-117 Инструкция по эксплуатации
- LG MH6349BS Инструкция по эксплуатации
- Sony PlayStation 3 Super Slim 500Gb Инструкция по эксплуатации
- Trust 16844 Black Инструкция по эксплуатации
- Ballu BCI-FM/in-12H N1 Инструкция по эксплуатации
- Miele KWT 4974 SG ed Инструкция по эксплуатации
- LG MH6342BMS Инструкция по эксплуатации
- Sony PlayStation Vita 3G/Wi-Fi Инструкция по эксплуатации
- Trust HS-2450 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BCI-FM/in-18H N1 Инструкция по эксплуатации
- Hyundai H-DVD5061 Инструкция по эксплуатации
- LG MH6341N Инструкция по эксплуатации
- Trust GXT10 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BPAM-07Н Инструкция по эксплуатации
- Nexx NF-910 Инструкция по эксплуатации
- LG MH6329H Инструкция по эксплуатации
- Trust BT-2400p Инструкция по эксплуатации
Характеристики продуктов 7 готування з використанням м1крохвильово енергп Спостер1гайте за процесом готування Рецепта в поварен й книз були ретельно розроблен але ваш усп х у приготуванн страв з Тх використанням заложить в д того насмльки уважно ви спостер гаете за процесом готування Завжди спостер гайте за Тжею при п готуванн У вашу п ч вмонтований свиильник що автоматично загоряеться при готуванн Тж так що ви можете заглядати усередину й перев ряти як проходить готування В рецептах наведен вказ вки про те коли потр бно пщняти перем шати Ужу й т п Якщо вам здаеться що Тжа готуеться нер вном рно потр бно вжити заходи як на вашу думку виправлять положения Фактори що впливають на час готування Тж Час готування заложить в д багатьох фактор в Температура нгред ент в що використовуються в рецепт дуже сильно впливае на час готування Наприклад пир г з масла молока яець т льки що вийнятих з холодильника буде вип катися суттево довше н ж пир г з тих же нгред ент в але юмнатноТ температури У вс х рецептах блюд наведених у даному Пос бнику зазначен д апазони часу готування Якщо ви готуете отраву протягом м н мального часу зазначеного в рецепт вона може бути не готова до к нця 1нод для готування страви за вашим смаком доводиться нав ть перевищувати максимально зазначений час Основний принцип прийнятий в ц й поварен й книз полягае в консервативному пщход при визначенн часу готування Адже якщо Тжа пригор ла то це вже не можна виправити У деяких рецептах особливо в рецептах готування хл ба пиропе заварного крему рекомендуеться виймати блюдо з леч злегка наготовим Це не помилка Якщо дати страв постояти особливо накритою вона продовжуе готуватись нав ть п сля виймання з печ тому що тепло поглинене зовн шн ми шарами страви поступово проникав усередину Якщо залишити страву у печ до приготування у повному обсяз зовн шн шари будуть пересушен або нав ть пригорять Ви поступово станете усе б льш майстерними у визначенн часу готування р зних блюд Щ льн сть продукт в Легк порист страви так як торт або хл б готуються швидше н ж важк щ льн страви так як ростб ф або тушковане м ясо При готуванн пористих блюд ви повинн подбати про те щоб Тх зовн шн крат не стали занадто сухими й тендгтними Висота Тж Верхня частина високих продукт в зокрема ростб фа буде готуватися швидше н ж нижня Внаслщок цього блюдо що мае велику висоту рекомендуеться перевертати п д час готування нод к лька раз в Ум ст вологи в продуктах Тому що тепло що генеруеться м крохвилями мае тенденц ю випаровувати вологу то вщносно сух продукта так як м ясо для смаження й деяк види овоч в необхщно або оббризкувати водою перед готуванням або готувати накритами дпя того щоб утримувати пару Вм ст к сток жиру в продуктах К стки проводить тепло а жир готуеться швидше м яса Внаслщок цього при готуванн кютлявих або жирних шматюв м яса треба подбати про те щоб м ясо готувалося р вном рно й не пересмажилося К льк сть продукт в К льк сть м крохвиль у ваш й м крохвильов й печ залишаеться незм нним поза залежност в д к лькосл продукт в що готуються Отже чим б льше продукте ви пом стили в м крохвильову тч там довше вони будуть готуватись Коли ви готуете будь яку страву вага яко наполовину менша ваги зазначеноТ в рецепт не забудьте зменшити зазначений у рецепт час готування принайми на одну третину Форма продукт в М крохвил проникають у продукта т льки на глибину близько 2 см внутр шня частина товстоТ страви готуеться за рахунок того що тепло що генеруеться зови переноситься усередину Т льки зовн шн шари будь яко страви готуються за рахунок мжрохвильовоТ енергп нша частина страви готуеться за рахунок теплопровщност Виходячи з цього найпршою можливою формою страви при приготуванн в м крохвильов й печ е товстий квадрат Кути вже давно будуть готов а центр ще нав ть не нагр еться У м крохвильов й печ найб льше усп шно готуються кругл тонк страви й страви що мають форму к льця Накривання Кришка утримуе тепло й пару за рахунок чого Тжа готуеться швидше Для накривання використовуйте кришку або пл вку що облягае пщнявши один з ГТ кут в щоб пл вку не роз рвало тиском пари П друм янювання М ясо й птах як готуються 15 хвилин або довше злегка пщрум яняться за рахунок Тхнього власного жиру На страви як готуються б льш короткий час можна нанести соус для пщрум янювання такий як вустерширський соус соевий соус або соус для барбекю що дозволяе домогтися апетитних кольор в Осюльки до страв додаються вщносно невелика к льк сть соусу для п друм янювання первинний аромат страв залишаеться незм нним Накривання жиронепроникним папером Жиронепроникний пап р ефективно запоб гае розбризкуванню й допомагае Тж утримати настану тепла Але тому що вона накривае Тжу менш щ льно н ж кришка або пл вка що облягае це дозволяе Тж злегка пщсохнути Розм щення й забезпечення пром жк в 100 Штучн продукт так як печена картопля кекси у формочках закуски будуть нагр ватися б льш р вном рно якщо Тх розм сгити в м крохвильов й печ на однакових вщстанях один вщ одного переважно в коло Н коли не клад ть продукта стопкою один на одного
Ответы 0
Прошу выслать КП на указанный электронный адрес по микроволновой печи MH6389BS.