Korting OGG540CFX [34/40] Cooking table
![Korting OGG540CFX [34/40] Cooking table](/views2/1076632/page34/bg22.png)
COOKING TABLE
These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food
quantity and quality.
* The level of the guide refers to the lowest level (excluding the bottom of the oven, since it is not possible to
insert the drip pan).
Type of food Temp, °C Level* Function Cooking time, minutes
Suggested Personal
1. Cake in mould with beaten mixture
Panettone or focaccia 175 2 Traditional or ventilated 55-65
Focaccia 175 3 Traditional or ventilated 60-70
Cake 175 3 Traditional or ventilated 60-70
2. Pie in mould (short pastry)
Pie base 200 3 Traditional or ventilated 8-10
Pie base with ricotta cheese 200 3 Traditional or ventilated 25-35
Pie base with fruit 200 3 Traditional or ventilated 25-35
3. Cake in mould with raised mixture
Pie base 180 3 Traditional or ventilated 30-45
White bread (1 kg. of flour) 200 3 Traditional or ventilated 25-35
4. Vegetables cakes
Small pastries 200 3 Traditional or ventilated 10-15
Choux pastry 200 2 Traditional or ventilated 35-45
Biscuit pastry 200 3 Traditional or ventilated 15-20
5. Lasagne
225 2 Traditional or ventilated 40-50
6. Meat (cooking time for 1 cm. thickness)
Slowly cooked roast (ex. roast veal) 200 2 Traditional or ventilated 120-150
Fast cooked roast (ex. roast beef) 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Meatloaf 200 2 Traditional or ventilated 30-40
7. Poultry
Duck 1,2 kg 200 2 Traditional or ventilated 120-180
Goose 2,5 kg 200 2 Traditional or ventilated 150-210
Roast chicken 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Turkey 4 kg 175 2 Traditional or ventilated 240
8. Game
Hare 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Leg of roe 200 2 Traditional or ventilated 90-150
Leg of deer 175 2 Traditional or ventilated 90-180
9. Vegetables
Baked potatoes 220 2 Traditional or ventilated 30-40
Vegetable pudding 200 2 Traditional or ventilated 40-50
10. Fish
Trout 200 2 Traditional or ventilated 40-50
Grey mullet 200 2 Traditional or ventilated 40-50
11. Pizza
240 3 Traditional or ventilated 10-20
12. Grill
Pork chops 4 Grill or Grill with fan 8-12
Sausages 4 Grill or Grill with fan 10-12
Grilled chicken 2 Grill or Grill with fan 25-35
Roast veal on spit (500 g) on spit Grill with turnspit 50-60
Chicken on spit on spit Grill with turnspit 60-70
33
Содержание
- Встраиваемые газовые духовые шкафы 1
- Газовы 1
- Руководство по 1
- Эксплуатации 1
- Декларация соответствия 2
- Общие указания по технике безопасности 2
- Технические характеристики 3
- Установка 3
- Выбор помещения для установки 5
- Подключение к сети электропитания 5
- Не проверяйте утечку газа при помощи открытого пламени 6
- Подключение газа 6
- Рампа соединитель уплотнитель газовая труба 6
- Первое включение духовки 8
- Регулировка уровня минимального пламени 8
- Рис а рис в 8
- Включение газовой духовки 9
- Функции приготовления 9
- Как пользоваться газовым грилем 10
- Как пользоваться электрическим грилем 10
- Описание типов программирования 11
- Тип панели управления 11
- Ниже приведены некоторые рекомендации по приготовлению тип и длительность приготовления зависят от количества и качества используемых продуктов имеется ввиду самы низкий уровень направляющих за исключением дна духовки так как нет возможности установить противень для сбора жира 14
- Рекомендации по приготовлению 14
- Дополнительные аксессуары 15
- Описание аксессуаров 15
- Чистка и уход 17
- Замена лампы 18
- Снятие дверцы духового шкафа 18
- B b a a 19
- Замена уплотнителя 19
- Сервисная служба и запасные части 19
- Утилизация 19
- Instructions manual 21
- Declaration of compliance 22
- General warnings 22
- Installation 23
- Technical characretistics 23
- Electrical connection 25
- Installation location 25
- Connection to the gas supply 26
- Do not use open flame when searching for gas leaks 26
- Adjusting the minimum flame when changing the gas type 28
- Before using the oven for the first time 28
- Cooking functions 29
- Switching on the gas oven 29
- Using the electric grill 30
- Description of types of cooking programmers 31
- Types of control panel 31
- Cooking table 34
- These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food quantity and quality the level of the guide refers to the lowest level excluding the bottom of the oven since it is not possible to insert the drip pan 34
- Description of accessories 35
- Optionals 35
- Telescopic rails 35
- Self cleaning panels 36
- Cleaning and maintenance 37
- Oven door disassembly 38
- Replacing of the oven bulb 38
- B b a a 39
- Disposal 39
- Raplacement of the oven gasket 39
- Technical service and spare parts 39
Похожие устройства
- Zanussi ZBB29430SA Инструкция по эксплуатации
- Entel HX425 Инструкция по эксплуатации
- Korting OEG771CFN Инструкция по эксплуатации
- Liebherr ICS 3113-21 Инструкция по эксплуатации
- Entel HX485 Инструкция по эксплуатации
- Korting OEG771CFX Инструкция по эксплуатации
- Krona Margo 600 Black 4P-S Инструкция по эксплуатации
- Korting OGG771CFX Инструкция по эксплуатации
- Entel HX485-U Инструкция по эксплуатации
- Krona Laura Blue 600IX5P Инструкция по эксплуатации
- Korting HK3002B Инструкция по эксплуатации
- Entel HX406 Инструкция по эксплуатации
- Krona Mara slim 600 Inox/Dark glass 5P Инструкция по эксплуатации
- Entel HX416 Инструкция по эксплуатации
- Korting HK4103B Инструкция по эксплуатации
- Krona Stella smart 600 light glass 5P Инструкция по эксплуатации
- Korting HK6203X Инструкция по эксплуатации
- Entel HX426 Инструкция по эксплуатации
- Krona Aida Silent 900 5P Inox/Black Инструкция по эксплуатации
- Korting HK6205X Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения