Korting OGG771CFX [29/40] Cooking functions
![Korting OGG771CFX [29/40] Cooking functions](/views2/1076632/page29/bg1d.png)
COOKING FUNCTIONS
GAS OVEN WITH GAS GRILL with turnspit
VENTILATED GAS OVEN WITH GAS OR ELECTRIC GRILL
OVEN LIGHT
When the oven is in use the light will illuminate the oven cavity.
GAS OR ELECTRIC GRILL
Heat is directed onto the food from the top towards the bottom.
Recommended for: grilling small quantities of food (toasts, hot sandwiches, etc.)
Keep the oven door open and use the knob protection.
GAS BURNER
Traditional gas oven cooking.
TURNSPIT
Switch on the gas oven and set the temperature between 150°C and 270°C.
The oven door must be closed.
GRILL (GAS OR ELECTRIC) with turnspit where provided
Heat is directed onto the food from the top towards the bottom. Recommended for: grilling
small quantities of food (toasts, hot sandwiches, etc.)
Keep the oven door open and use the knob protection.
GAS BURNER WITH FAN
This type of cooking is particularly delicate and slow. It is suitable for delicate dishes or for
reheating pre-cooked foods. Also suitable for baking and for cooking foods that require heat
to be concentrated from the bottom of the chamber.
SWITCHING ON THE GAS OVEN
The gas oven has an electric ignition.
Open the door of the oven and make the following operations:
Press the thermostat knob slightly and turn it anticlockwise to max position;
Press it again to the right in order to start the electric ignition.
Please, note, that the electric ignition must not be pressed for more than 15 seconds. If the burner does not
start in 15 seconds, keep the door open, and wait for at least 1 minute before trying again the electric
ignition.
Note: when using the electric ignition for the first time, it is quite normal having to try several times, due to the
air inside the gas pipe.
Once started the flame of the gas burner, keep pressed the knob for 10 seconds so as the thermocouple
warms up deactivating the safety valve, which otherwise would block the gas flow.
Close the door and check if the oven burner has started. If not, repeat the operations described above,
keeping the door open.
Always check the correct operation of the burner with the door closed.
28
Содержание
- Встраиваемые газовые духовые шкафы 1
- Газовы 1
- Руководство по 1
- Эксплуатации 1
- Декларация соответствия 2
- Общие указания по технике безопасности 2
- Технические характеристики 3
- Установка 3
- Выбор помещения для установки 5
- Подключение к сети электропитания 5
- Не проверяйте утечку газа при помощи открытого пламени 6
- Подключение газа 6
- Рампа соединитель уплотнитель газовая труба 6
- Первое включение духовки 8
- Регулировка уровня минимального пламени 8
- Рис а рис в 8
- Включение газовой духовки 9
- Функции приготовления 9
- Как пользоваться газовым грилем 10
- Как пользоваться электрическим грилем 10
- Описание типов программирования 11
- Тип панели управления 11
- Ниже приведены некоторые рекомендации по приготовлению тип и длительность приготовления зависят от количества и качества используемых продуктов имеется ввиду самы низкий уровень направляющих за исключением дна духовки так как нет возможности установить противень для сбора жира 14
- Рекомендации по приготовлению 14
- Дополнительные аксессуары 15
- Описание аксессуаров 15
- Чистка и уход 17
- Замена лампы 18
- Снятие дверцы духового шкафа 18
- B b a a 19
- Замена уплотнителя 19
- Сервисная служба и запасные части 19
- Утилизация 19
- Instructions manual 21
- Declaration of compliance 22
- General warnings 22
- Installation 23
- Technical characretistics 23
- Electrical connection 25
- Installation location 25
- Connection to the gas supply 26
- Do not use open flame when searching for gas leaks 26
- Adjusting the minimum flame when changing the gas type 28
- Before using the oven for the first time 28
- Cooking functions 29
- Switching on the gas oven 29
- Using the electric grill 30
- Description of types of cooking programmers 31
- Types of control panel 31
- Cooking table 34
- These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food quantity and quality the level of the guide refers to the lowest level excluding the bottom of the oven since it is not possible to insert the drip pan 34
- Description of accessories 35
- Optionals 35
- Telescopic rails 35
- Self cleaning panels 36
- Cleaning and maintenance 37
- Oven door disassembly 38
- Replacing of the oven bulb 38
- B b a a 39
- Disposal 39
- Raplacement of the oven gasket 39
- Technical service and spare parts 39
Похожие устройства
- Entel HX485-U Инструкция по эксплуатации
- Krona Laura Blue 600IX5P Инструкция по эксплуатации
- Korting HK3002B Инструкция по эксплуатации
- Entel HX406 Инструкция по эксплуатации
- Krona Mara slim 600 Inox/Dark glass 5P Инструкция по эксплуатации
- Entel HX416 Инструкция по эксплуатации
- Korting HK4103B Инструкция по эксплуатации
- Krona Stella smart 600 light glass 5P Инструкция по эксплуатации
- Korting HK6203X Инструкция по эксплуатации
- Entel HX426 Инструкция по эксплуатации
- Krona Aida Silent 900 5P Inox/Black Инструкция по эксплуатации
- Korting HK6205X Инструкция по эксплуатации
- Entel HX486 Инструкция по эксплуатации
- Vitek VT-2145 Инструкция по эксплуатации
- Korting HK6305X Инструкция по эксплуатации
- Entel HX486-U Инструкция по эксплуатации
- Electrolux EOB3311AOX Инструкция по эксплуатации
- Entel HT702 Инструкция по эксплуатации
- Korting HK6305BX Инструкция по эксплуатации
- Entel HT712 Инструкция по эксплуатации