Korting OGG771CFX [34/40] These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food quantity and quality the level of the guide refers to the lowest level excluding the bottom of the oven since it is not possible to insert the drip pan
![Korting OGG771CFX [34/40] These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food quantity and quality the level of the guide refers to the lowest level excluding the bottom of the oven since it is not possible to insert the drip pan](/views2/1076632/page34/bg22.png)
COOKING TABLE
These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food
quantity and quality.
* The level of the guide refers to the lowest level (excluding the bottom of the oven, since it is not possible to
insert the drip pan).
Type of food Temp, °C Level* Function Cooking time, minutes
Suggested Personal
1. Cake in mould with beaten mixture
Panettone or focaccia 175 2 Traditional or ventilated 55-65
Focaccia 175 3 Traditional or ventilated 60-70
Cake 175 3 Traditional or ventilated 60-70
2. Pie in mould (short pastry)
Pie base 200 3 Traditional or ventilated 8-10
Pie base with ricotta cheese 200 3 Traditional or ventilated 25-35
Pie base with fruit 200 3 Traditional or ventilated 25-35
3. Cake in mould with raised mixture
Pie base 180 3 Traditional or ventilated 30-45
White bread (1 kg. of flour) 200 3 Traditional or ventilated 25-35
4. Vegetables cakes
Small pastries 200 3 Traditional or ventilated 10-15
Choux pastry 200 2 Traditional or ventilated 35-45
Biscuit pastry 200 3 Traditional or ventilated 15-20
5. Lasagne
225 2 Traditional or ventilated 40-50
6. Meat (cooking time for 1 cm. thickness)
Slowly cooked roast (ex. roast veal) 200 2 Traditional or ventilated 120-150
Fast cooked roast (ex. roast beef) 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Meatloaf 200 2 Traditional or ventilated 30-40
7. Poultry
Duck 1,2 kg 200 2 Traditional or ventilated 120-180
Goose 2,5 kg 200 2 Traditional or ventilated 150-210
Roast chicken 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Turkey 4 kg 175 2 Traditional or ventilated 240
8. Game
Hare 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Leg of roe 200 2 Traditional or ventilated 90-150
Leg of deer 175 2 Traditional or ventilated 90-180
9. Vegetables
Baked potatoes 220 2 Traditional or ventilated 30-40
Vegetable pudding 200 2 Traditional or ventilated 40-50
10. Fish
Trout 200 2 Traditional or ventilated 40-50
Grey mullet 200 2 Traditional or ventilated 40-50
11. Pizza
240 3 Traditional or ventilated 10-20
12. Grill
Pork chops 4 Grill or Grill with fan 8-12
Sausages 4 Grill or Grill with fan 10-12
Grilled chicken 2 Grill or Grill with fan 25-35
Roast veal on spit (500 g) on spit Grill with turnspit 50-60
Chicken on spit on spit Grill with turnspit 60-70
33
Содержание
- Встраиваемые газовые духовые шкафы p.1
- Руководство по p.1
- Эксплуатации p.1
- Газовы p.1
- Общие указания по технике безопасности p.2
- Декларация соответствия p.2
- Технические характеристики p.3
- Установка p.3
- Подключение к сети электропитания p.5
- Выбор помещения для установки p.5
- Подключение газа p.6
- Рампа соединитель уплотнитель газовая труба p.6
- Не проверяйте утечку газа при помощи открытого пламени p.6
- Рис а рис в p.8
- Первое включение духовки p.8
- Регулировка уровня минимального пламени p.8
- Включение газовой духовки p.9
- Функции приготовления p.9
- Как пользоваться электрическим грилем p.10
- Как пользоваться газовым грилем p.10
- Описание типов программирования p.11
- Тип панели управления p.11
- Рекомендации по приготовлению p.14
- Ниже приведены некоторые рекомендации по приготовлению тип и длительность приготовления зависят от количества и качества используемых продуктов имеется ввиду самы низкий уровень направляющих за исключением дна духовки так как нет возможности установить противень для сбора жира p.14
- Дополнительные аксессуары p.15
- Описание аксессуаров p.15
- Чистка и уход p.17
- Замена лампы p.18
- Снятие дверцы духового шкафа p.18
- Утилизация p.19
- Сервисная служба и запасные части p.19
- Замена уплотнителя p.19
- B b a a p.19
- Instructions manual p.21
- General warnings p.22
- Declaration of compliance p.22
- Installation p.23
- Technical characretistics p.23
- Installation location p.25
- Electrical connection p.25
- Do not use open flame when searching for gas leaks p.26
- Connection to the gas supply p.26
- Before using the oven for the first time p.28
- Adjusting the minimum flame when changing the gas type p.28
- Switching on the gas oven p.29
- Cooking functions p.29
- Using the electric grill p.30
- Types of control panel p.31
- Description of types of cooking programmers p.31
- These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food quantity and quality the level of the guide refers to the lowest level excluding the bottom of the oven since it is not possible to insert the drip pan p.34
- Cooking table p.34
- Optionals p.35
- Description of accessories p.35
- Telescopic rails p.35
- Self cleaning panels p.36
- Cleaning and maintenance p.37
- Replacing of the oven bulb p.38
- Oven door disassembly p.38
- B b a a p.39
- Technical service and spare parts p.39
- Raplacement of the oven gasket p.39
- Disposal p.39
Похожие устройства
-
Korting OGG 771 CFXИнструкция по эксплуатации -
Korting OGG 771 CFWИнструкция по эксплуатации -
Korting OGG 771 CFNИнструкция по эксплуатации -
Korting OGG 742 CRSNИнструкция по эксплуатации -
Korting OGG 742 CRSIИнструкция по эксплуатации -
Korting OGG 1052 CRNИнструкция по эксплуатации -
Korting OGG 1052 CRCИнструкция по эксплуатации -
Korting OGG 741 CRNИнструкция по эксплуатации -
Korting OGG 741 CRBИнструкция по эксплуатации -
Korting OEG771CFXИнструкция по эксплуатации -
Korting OEG771CFNИнструкция по эксплуатации -
Korting OGG540CFXИнструкция по эксплуатации