Scarlett SC-421 [4/21] Rus руководство по эксплуатации
![Scarlett SC-421 [4/21] Rus руководство по эксплуатации](/views2/1867861/page4/bg4.png)
IM011
www.scarlett.ru SC-421
4
Food item
Preparation
The duration of
the drying process
(hours)
Fruit (it is recommended to soak the fruit in corresponding juice diluted with water before drying;
the soaking time is 2 hours; 1/4 cup of juice with 2 cups of water)
Apricots
Remove the pit and cut in thin slices
13-28
Pineapple (fresh)
Remove the rind and cut in pieces
6-36
Bananas
Remove the peel and cut in circles
8-38
Grapes
Do not cut
8-26
Cherries
You may leave the pit
6-36
Pears
Remove the peel and cut in thin pieces
8-30
Cranberries
Do not cut
6-26
Peaches
Cut in half, remove the pit when the fruit is half dry
6-26
Apples
Remove the peel, remove the heart and cut in
circles or pieces
4-15
Vegetables
Mushrooms
Cut in thin slices (small mushrooms may be dried
in one piece
6-14
Carrots
Boil until soft. Grate or cut in circles.
8-14
Bell peppers
Remove the heart and cut in strips or circles
4-14
Garlic
Skin and cut in circles
6-16
• After the drying process is finished, turn off the dryer by moving the switch button to «O» position.
• Wait until the food is cool, and then pack the food.
• Unplug the device from the socket.
• ATTENTION: it is recommended to put all 5 removable sections during the operation even if some of the sections
will remain empty.
CLEANING AND MAINTENANCE
• Unplug the dryer from the socket and let it cool off completely
• Wash the lid and the removable sections with soapy water (you may wash the lid and the sections in the upper
shelf of the dishwasher), rinse thoroughly and dry.
• Carefully wipe the base with a moist cloth.
• Do not use abrasive cleaners, organic solvents and aggressive liquids.
STORAGE
• Switch off and unplug the appliance.
• Complete all requirements of chapter CLEANING AND MAINTENANCE.
• Keep the appliance in a dry cool place.
RUS
•
.
• , ,
, .
• ,
.
• . .
• , .
• . ,
, ,
.
• , ,
, .
• , .
• , , .
• .
, (, ),
.
• .
• ( ) ,
,
,
.
• .
• .
Содержание
- Instruction manual 1
- Sc 421 1
- Bg ua scg 2
- Bg описание 2
- Cz popis 2
- Est kirjeldus 2
- Est kirjeldus lv apraksts lt aprašymas 2
- Gb description 2
- Gb description rus cz popis 2
- H leírás 2
- H leírás kz sl stavba spo trebiča 2
- Kz сипаттама 2
- Lt aprašymas 2
- Lv apraksts 2
- Rus устройство изделия 2
- Scg опис 2
- Sl stavba spotrebiča 2
- Ua опис 2
- Gb instruction manual 3
- Important safeguards 3
- Operation 3
- Preparation for operation 3
- Recommended temperature modes 3
- Cleaning and maintenance 4
- Rus руководство по эксплуатации 4
- Storage 4
- Меры безопасности 4
- Подготовка к работе 5
- Работа 5
- Рекомендуемые температурные режимы 5
- Bezpečnostní pokyny 6
- Cz návod k použití 6
- Doporučené teplotní režimy 6
- Provoz 6
- Příprava na práci 6
- Очистка и уход 6
- Хранение 6
- Bg ръководство за експлоатация 7
- Skladování 7
- Čištění a údržba 7
- Правила за безопасност 7
- Подготовка за работа 8
- Препоръчителни температурни режими 8
- Работа 8
- Ua інструкція з експлуатації 9
- Міри безпеки 9
- Почистване и поддръжка 9
- Съхраняване 9
- Очищення та догляд 10
- Підготовка до роботи 10
- Рекомендовані температурні режими 10
- Робота 10
- Scg упутство за руковање 11
- Збереження 11
- Препоручени распони температуре 11
- Припрема за рад 11
- Рад 11
- Сигурносне мере 11
- Est kasutamisjuhend 12
- Ohutusnõuanded 12
- Чишћење и одржавање 12
- Чување 12
- Kasutamine 13
- Soovitatavad temperatuurirežiimid 13
- Tööks ettevalmistaine 13
- Darbība 14
- Drošības noteikumi 14
- Hoidmine 14
- Ieteicamie temperatūras režīmi 14
- Lv lietošanas instrukcija 14
- Puhastamine ja hooldus 14
- Sagatavošana darbam 14
- Abāšana 15
- Lt vartotojo instrukcija 15
- Saugumo priemonės 15
- Tīrīšana un apkope 15
- Pasiruošimas darbui 16
- Rekomenduojami temperatūros režimai 16
- Valymas bei priežiūra 16
- Veikimas 16
- Ajánlott hőmérsékletek 17
- Fontos biztonsági intézkedések 17
- H hasznalati utasítás 17
- Működés 17
- Működés előtti előkészületek 17
- Saugojimas 17
- Kz жабдық нұсқауы 18
- Tisztítás és karbantartás 18
- Tárolás 18
- Қауіпсіздік шаралары 18
- Жұмысы 19
- Жұмысқа дайындау 19
- Ұсынылатын температуралық режимдер 19
- Bezpečnostné opatrenia 20
- Prevádzka 20
- Príprava na prácu 20
- Sl návod na používanie 20
- Сақтау 20
- Тазалау және күтіп ұстау 20
- Odporučené teplotné režimy 21
- Uchovávanie 21
- Čistenie a údržba 21
Похожие устройства
- Hansa BHI 68014 Руководство по эксплуатации
- Gorenje G6N50RW Руководство по эксплуатации
- Samsung WF-M509NZW Руководство по эксплуатации
- Beko HIMW 64225 SW Руководство по эксплуатации
- Mystery MMK-702U Руководство по эксплуатации
- Supra BMS-230 Руководство по эксплуатации
- Hotpoint-Ariston 7OFK638J K Руководство по эксплуатации
- Hotpoint-Ariston OT 857 CORFH Руководство по эксплуатации
- Samsung PS-43 D490A1W Руководство по эксплуатации
- Samsung PS-64 D8000FS Руководство по эксплуатации
- Hansa ZIM 446 EH Руководство по эксплуатации
- Hansa ZIM 636 EH Руководство по эксплуатации
- Hansa AMM 20BIH Руководство по эксплуатации
- Vitek VT-1307 Руководство по эксплуатации
- Krona MERY 600 Black 3P-S Руководство по эксплуатации
- Vitek VT-1304 Руководство по эксплуатации
- Beko CWB 6660 X Руководство по эксплуатации
- Samsung PS-50 C490 B3W Руководство по эксплуатации
- Samsung PS50 C6900 YW Руководство по эксплуатации
- Philips HP 8605 Руководство по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения