Kadzama для кристаллов какао-масла [10/16] To change set temperature press any button once use 6 to set the temperature you want and press the md 5 once to confirm wait for the cocoa butter crystals to form inside the container if the mass is too hard add 0 с to the set temperature if it is too liquid decrease 0 с with following monitoring since the setting of parameters depends on the environment

Kadzama для кристаллов какао-масла [10/16] To change set temperature press any button once use 6 to set the temperature you want and press the md 5 once to confirm wait for the cocoa butter crystals to form inside the container if the mass is too hard add 0 с to the set temperature if it is too liquid decrease 0 с with following monitoring since the setting of parameters depends on the environment
3 — Индикатор отклонения температуры (▲ ▼)
4 — Индикатор заданной температуры (SV)
5 Клавиша (MD) используется для входа / выхода из режима
настраиваемых параметров и сохранения заданных значений
6 Клавиши настройки (▲ ▼) используются для изменения
значений настроек
———
To change set temperature: press any button once, use
(6) to set the temperature you want and press the MD (5)
once to confirm. Wait for the cocoa butter crystals to form
inside the container. If the mass is too hard, add 0.5°С to the
set temperature, if it is too liquid, decrease 0.5°С with
following monitoring (since the setting of parameters depends
on the environment).
———
Чтобы изменить заданную температуру: нажмите любую кнопку,
клавишами настройки (6) установите желаемое значение и нажмите
клавишу MD (5). Дождитесь образования кристаллов какао-масла
внутри стакана устройства. Если масса при этом слишком твердая
нужно добавить 0.5°С к заданной температуре, если слишком жидкая
убавить 0.5°С с последующим мониторингом (так как настройка
параметров зависит, в том числе, и от окружающей среды, в которой
используется устройство).
10

Содержание

Похожие устройства

Скачать