Scarlett SL-MC411S69 Руководство по эксплуатации онлайн [15/45] 729100
![Scarlett SL-MC411S69 Руководство по эксплуатации онлайн [15/45] 729100](/views2/1959094/page15/bgf.png)
IM013
www.scarlett.ru 15 SL-MC411S69
• Мултиварката има 34 програми за готвене:
Програма
Предварите
лно
зададено
време
Интервал в
настройка на
времето
Стъпка
Температ
ура
Затоп
ляне
Отложен
старт
1 Ориз (Рис) 45 мин. - -
98-100
℃
24ч. 24ч.
2
Силно запържване (Глубокая
обжарка)
15 мин. 5 мин. – 2ч. 1мин.
155-170
℃
- -
3
Кисело мляко
(Йогурт)
8 ч. 6ч. – 12ч. 5 мин.
35-40
℃
- -
4 Жарка (Жарка) 45 мин. 5мин. – 1ч. 5 мин.
125-145
℃
- -
5 Супа (Суп) 1 ч. 30мин. – 4ч. 5 мин.
98-100
℃
24ч. 24ч.
6 Пилаф (Плов) 55 мин. - -
98-100
℃
24ч. 24ч.
7 Задушаване (Тушение) 2 ч. 1ч. - 8 ч. 5 мин.
98-100
℃
24ч. 24ч.
8 Елда (Гречка) 35 мин. 20мин. – 2ч. 5 мин.
95-100
℃
24ч. 24ч.
9 Изпичане (Выпечка) 50 мин. 30мин. – 2ч. 5 мин.
125-145
℃
- -
10 Задушаване (Тушеное мясо) 60 мин. 30мин. - 4 ч. 5 мин.
95-105
℃
24ч. 24ч.
11 Отвара (Отвар) 60 мин. 30мин. - 2 ч. 5 мин.
95-100
℃
24ч. 24ч.
12 Паста (Паста) 10 мин. 5мин. - 1 ч. 1 мин.
115-120
℃
24ч. -
13 Овесена каша (Овсянка) 35 мин. 20мин. - 2 ч. 5 мин.
95-100
℃
24ч. 24ч.
14 Хляб (Хлеб) 3 ч. 10мин. - 6 ч. 5 мин.
35-120
℃
2ч. 24ч.
15 Печено пиле (Запаченная курица) 35 мин.
10мин. - 60
мин.
5 мин.
125-145
℃
24ч. 24ч.
16 Готвене на пара (На пару) 20 мин.
5мин. - 60
мин.
1 мин.
110-115
℃
24ч. 24ч.
17 Млечна каша (Молочная каша) 35 мин. 30мин. - 2 ч. 5 мин.
95-100
℃
24ч. 24ч.
18 Бобови (Бобовые) 60 мин. 30мин. - 4 ч. 5 мин.
110-115
℃
24ч. 24ч.
19
Задушаване (Медленное
тушение)
3 ч. 1ч. - 8 ч. 5 мин.
85-100
℃
24ч. 24ч.
20
Пържено агнешко (Жареная
баранина)
35 мин.
10мин. - 60
мин.
5 мин.
125-145
℃
- -
21 Торта (Торт) 50 мин. - -
140-150
℃
2ч. -
22 Зеленчуци (Овощи) 5 мин. 5мин.-30 мин. 1 мин.
80-100
℃
24ч. 24ч.
23 Месо (Обжарка) 45 мин.
10мин. - 60
мин.
5 мин.
125-145
℃
- -
24 Пудинг (Пудинг) 8 мин.
5мин. - 30
мин.
1 мин
80-100
℃
24ч. 24ч.
25 Чипс (Чипсы) 15 мин. 5мин. – 2ч. 1 мин.
155-170
℃
- -
26 Топено мляко (Теплое молоко) 5 мин.
5мин. - 30
мин.
1 мин.
50-70
℃
- -
27 Затопляне (Подогрев) 20 мин. - -
98-100
℃
24ч. -
28 Десерт (Десерт) 50 мин. 30мин. - 2 ч. 5 мин.
98-100
℃
24ч. -
29 Пица (Пицца) 15 мин.
5мин. - 60
мин.
5 мин.
140-160
℃
24ч. 24ч.
30
Плодов сладкиш (Фруктовый
пирог)
60 мин. 5мин. - 2 ч. 5 мин.
150
℃
24ч. 24ч.
31 Моя рецепта (Мой рецепт) 30 мин. 5мин. – 15ч. 1 мин.
35-165
℃
24ч. 24ч.
32 Отложенный старт 24 ч
33 Поддержание тепла 24 ч
34
Безопасный замок/Выбор
продукта
• При работа на програмата «ГОТВЕНЕ НА ПАРА» (НА ПАРУ) трябва да ползвате решетката за готвене на
пара. Сипете вода в чашата, сложете върху решетката продукти, после решетката поместете върху
чашата.
• По-подробното описание на програмите и настройките е посочено в книгата с рецепти.
Содержание
- Bg описание 2
- Cz popis 2
- Est kirjeldus 2
- Gb description 2
- H leírás 2
- Lt aprašymas 2
- Lv apraksts 2
- Rus устройство изделия 2
- Scg опис 2
- Ua опис 2
- Www scarlett ru 2 sl mc411s69 2
- 240 v 50 hz 3
- Kz сипаттама 3
- W 5 l 3 4 kg 3
- Www scarlett ru 3 sl mc411s69 3
- Gb instruction manual 4
- Important safeguards 4
- Installation 4
- Operation 5
- Advantages 6
- Yoghurt maker 6
- Cleaning and maintenance 7
- Rus руководство по эксплуатации 7
- Storage 7
- Меры безопасности 7
- Установка 7
- Работа 8
- Йогуртница 9
- Преимущества 9
- Bezpečtnostní pokyny 10
- Cz návod k použití 10
- Очистка и уход 10
- Хранение 10
- Montáž 11
- Provoz 11
- Bg ръководство за експлоатация 13
- Jogurtovač 13
- Skladování 13
- Výhody 13
- Čištění a údržba 13
- Правила за безопасност 13
- Работа 14
- Установка 14
- Кисело мляко 16
- Ua інструкція з експлуатації 17
- Міри безпеки 17
- Почистване и поддръжка 17
- Предимства 17
- Съхраняване 17
- Встановлення 18
- Робота 18
- Йогуртниця 20
- Переваги 20
- Scg упутство за руковање 21
- Зберігання 21
- Очищення та догляд 21
- Сигурносне мере 21
- Постављање 22
- Рад 22
- Апарат за прављење јогурта 24
- Предности 24
- Чишћење и одржавање 24
- Чување 24
- Est kasutamisjuhend 25
- Ohutusnõuanded 25
- Kasutamine 26
- Drošības noteikumi 28
- Lv lietošanas instrukcija 28
- Uzstādīšana 28
- Darbība 29
- Jogurta gatavošana 30
- Glabāšana 31
- Lt vartotojo instrukcija 31
- Saugumo priemonės 31
- Tīrīšana un apkope 31
- Montavimas 32
- Fontos biztonsági intézkedések 34
- H hasznalati utasítás 34
- Jogurtinė 34
- Priekšrocības 34
- Saugojimas 34
- Valymas ir priežiūra 34
- Előkészületek 35
- Működés 35
- Joghurtkészítő gép 37
- Előnyök 38
- Kz жабдық нұсқауы 38
- Tisztitás és karbantartás 38
- Қауіпсіздік шаралары 38
- Жұмысы 39
- Орнату 39
- Йогурт дайындайтын аспап 41
- Мультиқайнатқыш аспаптың артықшылықтары 41
- Тазалау және күтіп ұстау 41
- Bezpecnostne opatrenia 42
- Inštalácia 42
- Sl návod na používanie 42
- Сақталуы 42
- Postup 43
- Jogurtovač 44
- Výhody 44
- Úschova 45
- Čistenie a údržba 45
Похожие устройства
- Supra MCS-4121 Руководство по эксплуатации
- Supra MCS-4702 Руководство по эксплуатации
- Supra MCS-5202 Руководство по эксплуатации
- Tefal CY601832 Home Chef Smart Multicooker Руководство по эксплуатации
- Tefal CY625D32 Руководство по эксплуатации
- Tefal CY753832 TURBO CUISINE Руководство пользователя
- Tefal RK321A32 Essential Cook Руководство по эксплуатации
- Tefal RK601132 Mini Руководство по эксплуатации
- Tefal RK745832 Руководство по эксплуатации
- Tefal RK814832 FUZZY Spherical Pot Руководство по эксплуатации
- Tefal RK814E32 FUZZY Spherical Pot Руководство по эксплуатации
- Tefal RK901832 MULTICOOK&STIR Руководство по эксплуатации
- Vitek VT-4213 GY Инструкция по эксплуатации
- Vitek VT-4222 BK Руководство по эксплуатации
- Vitek VT-4224 W Руководство по эксплуатации
- Vitek VT-4225 CA Руководство по эксплуатации
- Vitek VT-4272 BK Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-3000 Руководство по эксплуатации
- Vitesse VS-3001 Руководство по эксплуатации
- Vitesse VS-3003 Руководство по эксплуатации