LG MS2041CE [88/138] Ошмдердщ сипаттамалары жене микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау
Содержание
- Инструкция для пользователя 1
- Микроволновая печь с грилем 1
- Меры предосторожности чтобы избежать возможного чрезмерного воздействия микроволновой энергии 2
- Предостережения 2
- Предупреждение 2
- Как работает микроволновая печь 3
- Очень безопасное устройство 3
- Содержание 3
- Данное изделие не должно использоваться для приготовления пищи в коммерческих целях 4
- Распаковка и 4
- Установка печи 4
- Untitled 6
- Установка 6
- Часов 6
- Блокировка 7
- От детей 7
- Энергосбережение 8
- Микроволновой энергии 9
- Приготовление с использованием 9
- Мощности 10
- Уровень мощности выходная мощность использование 10
- Уровни микроволновой 10
- В два этапа 11
- При го товление 11
- Быстрый 12
- Сброс 12
- Старт 12
- Повар 13
- Русский 13
- Предел _ температура категория принадлежности инструкции 14
- Веса принадлежности 15
- Категория предел 15
- Пищи инструкции 15
- Температура 15
- Веса принадлежности температура 16
- Г кусок форели 16
- Инструкции 16
- Категория предел 16
- Накройте форель и овощи пергаментной бумагой 16
- Налейте в блюдо воду 16
- Натрите стейк лосося солью перцем специями и приправьте лимонным 16
- Начать приготовление 16
- Пищи 16
- Поместите блюдо в печь выберите меню и нажмите кнопку пуска 16
- Поместите блюдо в печь выберите меню и нажмите кнопку пуска чтобы 16
- Приправьте форель солью перцем и лимонным соком 16
- Смажьте маслом пергаментную бумагу 16
- Соком положите на блюдо 16
- Повар 17
- Французский 17
- Веса принадлежности температура 18
- Категория предел 18
- Пищи инструкции 18
- Веса принадлежности температура 19
- Категория предел 19
- Пищи инструкции 19
- Веса принадлежности температура 20
- Категория предел 20
- Пищи инструкции 20
- Веса принадлежности температура 21
- Инструкции 21
- Категория предел 21
- Пищи 21
- Веса принадлежности температура 22
- Категория предел 22
- Пищи инструкции 22
- Веса принадлежности температура 23
- Инструкции 23
- Категория предел 23
- Пищи 23
- Быстрый старт 24
- В следующем примере мы покажем вам как приготовить 0 5 кг крем суп с морепродуктами 24
- Есолч стоп 24
- Итальянский 24
- Нажмите кнопку итальянский повар один раз на дисплее появится сообщение в данном примере один раз нажмите кнопку крем суп с морепродуктами 24
- Нажмите кнопку старт 24
- Нажмите кнопку стоп 24
- Ом сброс 24
- Повар 24
- Старт 24
- Веса принадлежности температура 25
- Инструкции 25
- Категория предел 25
- Пищи 25
- Веса принадлежности температура 26
- Категория предел 26
- Пищи инструкции 26
- Веса принадлежности температура 27
- Категория предел 27
- Пищи инструкции 27
- Веса принадлежности температура 28
- Инструкции 28
- Категория предел 28
- Пищи 28
- Веса принадлежности температура 29
- Категория предел 29
- Пищи инструкции 29
- Быстрый старт 30
- В следующем примере мы покажем вам как приготовить 1 5 кг суп харчо 30
- Восточный 30
- Есолч стоп 30
- Нажмите кнопку восточный повар один раз на дисплее появится сообщение в данном примере один раз нажмите кнопку 30
- Нажмите кнопку старт 30
- Нажмите кнопку стоп 30
- Ом сброс 30
- Повар 30
- Старт 30
- Суп харчо 30
- Веса принадлежности температура 31
- Категория предел 31
- Пищи инструкции 31
- Веса принадлежности температура 32
- Категория предел 32
- Пищи инструкции 32
- Веса принадлежности температура 33
- Категория предел 33
- Пищи инструкции 33
- Веса принадлежности температура 34
- Категория предел 34
- Пищи инструкции 34
- Ав тома ти чес кое 35
- Продуктов 35
- Размораживание 35
- Инструкции по автоматическому размораживанию 36
- Категория вес посуда продукт 36
- Блюдо вес посуда инструкции 37
- Быстрое 37
- Инструкции по быстрой разморозке 37
- Размораживание 37
- Времени приготовления 38
- Есо е 38
- Сброс 38
- Увеличение и уменьшение 38
- Меры 39
- Пожалуйста всегда проверяйте что вы правильно установили время приготовления пищи так как слишком длительное приготовление может привести к возгоранию пищи и последующему повреждению печи 39
- Предосторожности 39
- Предупреждение 39
- Меры 40
- Предосторожности 40
- Микроволновой печи 41
- Посуда для 41
- Предостережение 41
- Использованием микроволновой энергии 42
- Характеристики продуктов и приготовление с 42
- С использованием микроволновой энергии 43
- Характеристики продуктов и приготовление 43
- Чистка вашей печи 43
- Ответы на наиболее 44
- Часто возникающие вопросы 44
- Информация о монтаже сетевой вилки 45
- Предупреждение 45
- Техины характеристики 45
- Технические характеристики 45
- Ескерту 48
- Ескертулер 48
- Микротолкынды энергияныц ыцтимал аскын эсер нен абай болу уилн сактык шаралары 48
- Мазмуны 49
- Микротолкынды пеш капай жумыс стейд 49
- Отецаутс з цурылгы 49
- Б л б йым коммерциялык максаттарда ас дайындау уш1н пайдаланылмауга ти1с 50
- Пент орамнан алу жэне орнату 50
- Енд1 с13д1ц пеш1ц13 жумыска дай ын 51
- Сагатты орнату 52
- Балалардан бугаттау 53
- Ом сброс 53
- Унемдеу 54
- Энергияны 54
- Пайдаланып дайындау 55
- Энергияны 55
- Денгей 56
- Ж1б1ту орташа томен 56
- Жогары 56
- Куаттылык 56
- Куаттылыкденгей 56
- М и кротол цы нд ы 56
- Орташа 56
- Орташа жогары 56
- Томен 56
- Шыгыстык куаттылык пайдалану 56
- Дайындау 57
- Ек1 сатыда 57
- Жылдам старт 58
- Русский повар 59
- С ал маты ыдыс аяц тагам темп нусцаулар 60
- Санат lllekti 60
- Салмагы ыдыс аяк тагам темп нусцаулар 61
- Санат шект 61
- Салмагы ыдыс аяк тагам темп нусцаулар 62
- Санат шект 62
- Повар 63
- Французский 63
- Курамы 64
- Нусцаулар 64
- Салмагы ыдыс аяц тагам темп 64
- Санат шект 64
- Салмагы ыдыс аяц тагам темп нусцаулар 65
- Санат шект1 65
- Салмагы ыдыс аяц тагам темп нусцаулар 66
- Санат шект 66
- Нусцаулар 67
- Салмагы ыдыс аяк тагам темп 67
- Санат шект 67
- Салмагы ыдыс аяц тагам темп нускаулар 68
- Санат шект 68
- Нусдаулар 69
- Салмагы ыдыс аяц тагам темп 69
- Санат шект 69
- Итальянский 70
- Повар 70
- Ку рамы 71
- Салмагы ыдыс аяк тагам темп нусцаулар 71
- Сан ат шект1 71
- Ку рамы 72
- Салмагы ыдыс аяц тагам темп нусцаулар 72
- Сан ат шект1 72
- Салмагы ыдыс аяк тагам темп нусцаулар 73
- Сан ат шект 73
- Нусцаулар 74
- Салмагы ыдыс аяц тагам темп 74
- Сан ат шект 74
- Салмагы ыдыс аяк тагам темп нусцаулар 75
- Сан ат шект 75
- Восточный 76
- Йль 76
- Повар 76
- С ал маты ыдыс аяц тагам темп нусцаулар 77
- Сан ат lllekti 77
- С ал маты ыдыс аяц тагам темп нусцаулар 78
- Сан ат lllekti 78
- Нусцаулар 79
- Салмагы ыдыс аяц тагам темп 79
- Сан ат шект 79
- Салмагы ыдыс аяц татам темп нусцаулар 80
- Сан ат шект1 80
- Авто матты ж б ту 81
- Ешмдерд 81
- Автоматты турде ж1б1ту жон1ндег1 нускаулык 82
- Сенаты салматы ыдыс аяк 82
- Жылдам ж б ту 83
- Жылдам ж1б1ту ж6н1нде нусцаулыцтар 83
- Дайындау уацытын улгайту жене азайту 84
- Сброс 84
- Кду1пс1зд1к жен1ндеп 85
- Манызды нуск аулык тар 85
- Мукият ок ыныз жэне келешекте пайдалану уш н сактап калыныз 85
- К ау1пс1зд1к женндеп мацызды нускаулыктар 86
- Мукият ок ыныз жене келешекте пайдалану унии сак тап калыныз 86
- Арналган ыдыс 87
- Микротолкынды пешке 87
- Ошмдердщ сипаттамалары жене микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау 88
- Астын немесе теплген суйыктыктыц тамшылары пештщ 89
- Егер есжшенщ периметр бойынша пештщ ш нде немесе сыртында 89
- Ес1кше мен еакшенщ тыгыздагыштары тазалыкта усталуга ти с 89
- Здщ пеш щ1зд1тазалау 89
- Кабыргаларына жабысады жене тыгыздагыштар мен ес кшен1ц беттершщ арасына туседг ен дурысы оларды ылгалды шуберектщ кемепмен б рден кепрю отыру керек астын унтактары мен тамшылар микротолкынды энергияны с1н1р п дайындау уакытын улгайтады ылгалды шуберектщ кемепмен есжше мен тыгыздагыш беттерд1н арасындаты барлыкунтактар мен ас калдыктарын кет р1н з ол жерлерд еякшенщ сен мд жабылуын камтамасыз ету уилн ас1ресе мукият тазалап отыру кажет 1шю беттердеп май тамшыларын сабынды шуберекпен кет1р1н1з содан кейш сабынды шуберекпен кеирт кургатып суртщ з каткыл жугыш куралдарды немесе турп1л1к тазарткыш куралдарды пайдаланбацыз шыны табакты колмен немесе ыдыс жугыш машинада жуута болады 89
- Он мдердщ сипаттамалары жэне микротолкынды 89
- Пештщ сырткы беттерщ таза устацыз 89
- Пештщ шю беттер н таза устацыз 89
- Сырткы беттерд жумсак сабын мен жылу суды пайдаланып тазаланыз содан кей н сабынды шайып тастап корпусты жумсак шуберекпен немесе катаз сулпмен кургатып суртщ з пештщ шю элементтерщщ закымдалуыньщ алдын алу уши судын желдету санылауларына агуына жол бермен з баскару панелщ тазалау уш н пеш кездейсок косылмау уш н ес1кшен ашып панельд ылгалды шуберекпен суртщз содан оны дереу жумсак шуберекпен куратып сурт п альщыз тазалап болганнан кейш стоп тастау батырмасын басьщыз 89
- Тазалау уилн текжумсак шуберек пен сабынды жылу су пайдаланьщыз содан кейш сабынды шайып тастап мукият кургатып сурт п альщыз тазарткыш нтактар металл ж6келер мен пластика к0пш1ктер сек1лд1турп1л1к материалдарды п ай дал ан баны 3 металл беттерд егер оларды ылгалды шуберекпен жи рек сурпп алып отырса таза куйщде сакгау оцайырак болады 89
- Шогырланса панельдерд жумсак шуберекпен сурпп альщыз ол микротолкынды пеш жогары ылгалдылык шарттарында жумыс стеген уакытта орын алуы мумюн жене ешб р турде пештщ акаулыгын б лд рмейд1 89
- Энергияны пайдаланып дайындау 89
- Негурлым жи туындайтын сурацтарга жауаптар 90
- Бул буйым жерге цосылтан болуга тжс техникалык сипаттамалары 91
- Ескерту 91
- Есю курылгыны коцысца тастау 91
- Желт к ашаны жинацтау туралы аппарат 91
- Техникалы сипаттамалары 91
- Mikpoxbl 93
- Гриле 93
- Нструкц я дл 93
- Першн1ж користувати 93
- Укра1нська 93
- Цей пос1бник користу 93
- Застереження 94
- Заходи безпеки для запобкання можливого надм рного впливу мйкрохвильовотенергп 94
- Попередження 94
- Дуже безпечний пристрш____ 95
- Зм ст 95
- Як працюе м крохвильова шч 95
- Не треба використовувати даний вир1б для готування 1ж1 в комерц1йних ц1лях 96
- Розпакуванняй 96
- Установка печ 96
- Безпечний для використання в м крохвильов й печ 97
- Будьте обережн коли виймасте посуд тому що в н може бути гарячим 97
- К1льце що обертаеться й поклад ть на юльце скляний п1днос 97
- Скляний п1днос 97
- Старт 97
- Стоп вщм на 97
- Тепер ваша п1ч готова до роботи 97
- Якщо ваша тч не працюе належним чином вщключггь мережний штепсель вщ озетки й пот1м знову вставте штепсель в розетку 97
- Годинника 98
- Установка 98
- Блокування 99
- В1д д тей 99
- Биономия 100
- Електроенергп 100
- Готування з використанням 101
- М крохвильово1 енергп 101
- Потужност 102
- Р вень потужност вихщна потужжсть використання 102
- Р вн1 м1крохвильово1 102
- Готування 103
- У два етапи 103
- Старт 104
- Швидкий 104
- Русский повар 105
- Старт 105
- Приналежносл продукт в нструкцп з приготування 106
- Тип страви вага посуд температура 106
- Припал ежнос li 107
- Продуклв 1нструкцп з приготування 107
- Температура 107
- Тип страви вага посуд 107
- Припал ежнос li 108
- Продуклв нструкцп з приготування 108
- Температура 108
- Тип страви вага посуд 108
- Повар 109
- Французский 109
- Приналежносп 110
- Продуклв нструкцпз приготування 110
- Температура 110
- Тип страви вага посуд 110
- Приналежносп 111
- Продуклв нструкцп з приготування 111
- Температура 111
- Тип страви вага посуд 111
- Приналежносп 112
- Продуклв нструкцпз приготування 112
- Температура 112
- Тип страви вага посуд 112
- Приналежносф 113
- Продуклв нструкцпз приготування 113
- Температура 113
- Тип страви вага посуд 113
- Приналежносп 114
- Продуклв 1нструкцпз приготування 114
- Температура 114
- Тип страви вага посуд 114
- Приналежносл 115
- Продуклв нструкцнз приготування 115
- Температура 115
- Тип страви вага посуд 115
- Итальянский 116
- Повар 116
- Приналежност1 117
- Продукте нструкцнз приготування 117
- Температура 117
- Тип страви вага посуд 117
- Приналежносл 118
- Продукте нструкцпз приготування 118
- Температура 118
- Тип страви вага посуд 118
- Приналежносп 119
- Продукте нструкцпз приготування 119
- Температура 119
- Тип страви вага посуд 119
- Приналежност1 120
- Продукте нструкцнз приготування 120
- Температура 120
- Тип страви вага посуд 120
- Приналежносл 121
- Продукте нструкцпз приготування 121
- Температура 121
- Тип страви вага посуд 121
- Восточный 122
- Повар 122
- Нусцаулар 123
- Салмагы ыдыс аяц тагам темп 123
- Сан ат шект 123
- С ал маты ыдыс аяц тагам темп нусцаулар 124
- Сан ат lllekti 124
- С ал маты ыдыс аяц тагам темп нусцаулар 125
- Сан ат lllekti 125
- Салмагы ыдыс аяц татам темп нусцаулар 126
- Сан ат шект 126
- Автотатичне 127
- Ваша там буде продовжувати розморожувати продукти навггь п сля звукового сигналу про заюнчення розморожування поки ви не в1дкриете дверцята 127
- Категория натиснпъ кнопку 127
- М ясо 127
- Натиснпъ кнопку стоп сброс стоп в1дм1на зважте продукти як ви збираетеся розморожувати обов язково видал1ть металев зав язки або обгортки пот1м пом1стгть продукти в п1ч закрийте дверцята 127
- Продукт в 127
- Птиця 127
- Раз 127
- Рази 127
- Размораж 127
- Риба 127
- Розморожування 127
- Старт 127
- Хл б 127
- Категор я вага посуд продукт 128
- Нструкцп 3 автоматичного розморожування 128
- Нструкцн 31 швидкого розмороження 129
- Розморожування 129
- Страва вага посуд нструкцн 129
- Швидке 129
- Збтьшення й зменшення 130
- Часу приготування 130
- Важлив нструкцп з безпеки 131
- Майбутньому 131
- Прочитайте уважно й збережпъ н для довщок у 131
- Важлив нструкцп з безпеки 132
- Прочитайте уважно й збережпъ н для довщок у майбутньому 132
- Застереження 133
- М крохвильовсн печ 133
- Посуд для 133
- Використанням м1крохвильово енерп 134
- Готування з 134
- Характеристики продукто 134
- Готування 135
- З використанням м крохвильовот енерпт 135
- Характеристики продукт 135
- Чищення вашот печ 135
- Вона порожня 136
- Вщповщ1 на найчаспил 136
- Готування в печ 136
- Застереження 136
- Книз для м крохвильовот печ 136
- П чи буде м крохвильова п ч ушкоджена якщоп включити тод коли 136
- П чи можна готувати в м крохвильов й печ пов тряну кукурудзу 136
- П чи пропускав м крохвильову енерг ю оглядове в кно у дверцятах 136
- П чому моя тч не завжди готус так швидко як це зазначено в поварен й 136
- П чому при натисканн кнопки на панел керування подасться звуковий 136
- П чому рекомендусться дати тж постояти п сля того як зак нчився час тт 136
- П чому яйця нод вибухають 136
- Печ 136
- Питания 136
- Питания чому не торить осв тлення в камер пен 136
- Сигнал 136
- Ms2041ce z ms2041cey 137
- Texhihhi характеристики 137
- Texhîmhi характеристики 137
- U041fопередження 137
- Нформац1 я щодо монтажу мережного штепселю 137
- Попередження 137
- Прилад не призначений для користування особами включаючи д тей з обмеженими ф зичними сенсорними i розумовими зд бностями або особами з недостатн ми доевщом i знаниями без нагляду або нструктажу по користуванню приладом з боку особи вщповщальнот за безпеку вищезгаданих ос б 137
- Устаткування в1дпоадае вимогам texhimhoro регламенту обмеження використання деяких небезпеччих речэвин в егектриччому та егектронному обладчанн 137
- Цей вир1б повинен бути заземленим 137
- Интернет телефон 138
Похожие устройства
- Sony DSC-RX10 Инструкция по эксплуатации
- Olympus STYLUS 840 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2042DB Инструкция по эксплуатации
- Olympus STYLUS 830 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2043DAC Инструкция по эксплуатации
- Olympus STYLUS 820 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2043HS Инструкция по эксплуатации
- Motorola C2001 Инструкция по эксплуатации
- Olympus STYLUS 810 Инструкция по эксплуатации
- LG MS20R42D Инструкция по эксплуатации
- Motorola C5001 Инструкция по эксплуатации
- Olympus STYLUS 790 SW Инструкция по эксплуатации
- LG MS20R44DAR Инструкция по эксплуатации
- Motorola C5012 Инструкция по эксплуатации
- Olympus STYLUS 780 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2343BAD Инструкция по эксплуатации
- Vivitek Qumi Q7 Black Инструкция по эксплуатации
- LG MS2349H Инструкция по эксплуатации
- Olympus STYLUS 770 SW Инструкция по эксплуатации
- Триколор Full HD U510 Инструкция по эксплуатации
Ошмдердщ сипаттамалары жене микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау Дайындау процессы кадагалацыз Аспаздык ютаптагы рецепттер мукият ез рленген б рак с зд ц оларды пайдаланып тагамдар дайындауга табысыцыз с зд ц оларды дайындау процессы каншалыкты мукият кадагалайтыныцызга байланысты Оркашанда ас дайындаган кезде оны кадагалацыз С зд ц пешНзге ас дайындау кезЫде жанатын шам орнатылган сондыктан аз шЫе карап дайындаудыц капай журю жатканын тексере аласыз Рецепттерде бер лген асты кашан кетеру араластыру керектю жэне т б туралы нускаулар кажетт ерекеттердЫ минимумы болып саналуга ти1с Егер азге ас б ркелк дайындалмайтын сек лд керЫсе езНздщ тюрНз бойынша жагдайды тузетепн шараларды кабылдацыз Ас дайындау акытына ыкпал ететж факторлар Дайындау уакыты кептеген факторларга байланысты Рецептте пайдаланылатыын ингредиенттердщ температурасы дайындау уакытына ете кеп ыкпал етед Мысалы жаца рана тоцазыткыштан алынган майдан суттен жане жумырткадан дайындалатын бэл ш тап сондай тек белме температурасындагы ингредиенттерден дайындалатын бел шке Караганда едэу р узак п сед Осы Нускаулыкта бертген барлык тагамдардыц рецепттер нде дайындау уакытыныц аукымы керсет лген Жалпы оз егер тагамды рецептте керсеплген минималды уакыттыц ш нде дайындасацыз онын эдетте акырына дей н дайын болмайтынын ал кейде тагамды ез талгамыцыз бойынша дайындау ушЫ ппт максималды керсеплген уакыттан асыруга тура келеинЫ кереаз Ол аспаздык кпабында кабылданган непзп кагида дайындау уакытын керсетуге консервативп кезкараска непзделген Ойткен егер ас куй п кетсе оны тузету мумюн емес Кейб р рецепттерде эаресе нан бэл штер жэне кайнатылган крем дайындау рецепттер нде тагамды пештен сэл дайын емес куй нде алуга кецес берюед Бул кателж емес Егер тагамды б разга эаресе жабылган куй нде коя турса ол пештен алып шыкканнан кей н де дайындалуын жалгастырады ейткен астын сырткы кабаттары ац рген жылу б рпндеп шЫе бойлайды Егер тагам бугал колем бойынша дайын болганга дей н пеште калса сырткы кабаттар катты кеу п кетед ппт куйед С з эртурл тагамдарды дайындау жэне суыту уакытын айкындауда барган сайын шебер бола береаз н1мдерд1цтыгыздыгы Торт немесе нан сеюлд жец л кеуекп тагамдар ростбиф немесе буктырылган ет сеюлд ауыр тыгыз тагамдарга Караганда жылдам дайындалады Кеуекп тагамдар дайындаган кезде с з олардыц сырт жак шеттер н ц тым кургак жэне куйрек болмауын бакылауга ти с боласыз Астыцби ктю Би к ен мдерд ц соныц ш нде ростбифпц успцг белю астыцгысына Караганда жылдам дайындалады Соныц себеб нен би кпг кеб рек тагамды дайындау кез нде кейде б рнеше марте аударып отырган жен 9н1мдердег1 ылгалдыцкурамы Микротолкындар енд рет н жылу ылгалды буландыруга бей м болгандыктан куыруга арналган ет жэне кейб р кекеню турлер сеюлд б ршама кургак ен мдерд дайындаудыц алдында сумей бурку не болмаса буды устал к дайындау кажет жмдердег суйектер мен майдыц кура мы Суйектер жылу етюзед ал май еттен кер жылдамырак дайы суйект немесе майлы ет кесектер н дайындаган кезде еттщ жене шектен тыс куырылмауын бакылау керек жмдердщ мелшер С зд ц микротолкынды пешНздеп микротолкындар мелшер ен мдерд ц мелшер нен теуелаз езгерюаз кала беред Демек пешке негурлым кеп енм салсацыз олар согурлым узак дайы рецептте керсеплгеннен ею есе кем элдеб р тагамды дай рецептте керсеплген дайындау уакытын кем дегенде уште умытпацыз жмдердщ нысаны Микротолкындар енмдерге тек 2 см терецд кке бойлайды кал белю сырттан енд рюепн жылудыц шке ауыстырылу есе не келген тагамныц тек сырткы кабаттары микртотолкынды эне дайындалады тагамныц калган белю жылу етюзпшпктщ есе Одан микротолкынды пеште дайындау кезвнде тагамныц ец калыц шаршы болатынын керем з Бурыштар елдекашан дай жылымаган Микротолкынды пеште децгелек жука тагамдар м тагамдар ецжаксы дайындалады Жабу К акпак жылу мен буды тутады соныц есеб нен ас жылдамы Жабу уш н какпакты немесе будыц кысымымен оны жарып ж бурышын сел кетер п тыгыз жанасатын таспаны пайдаланьщ Курец ту 15 минут немесе одан узак дайындататын ет жане кус ет ез есе нен сел курецггед Одан кер кыска уакыт дайындалаты уш н вустершир туздыгы кытайбуршак туздыгы немесе бар туздыкты жагуга болады бул тебетт туске юрпщуге мумюндж курецггу уш н туздыктыц б ршама шагын мелшер устелет тагамдардыцбастапкы хош ша езгермей кала беред Май етюзбейпн кагазбен жабу Май етюзбейпн кагаз шашыраудыц алдын ти мд алады жане бел юн устап калуга кемектесед Б рак ол какпакка немесе таспага Караганда асты оншалык тыгыз жаппайтындыктан бу мумюнд к беред Орналастыру жэне аралыктарды камтамасыз ету Какталган картоп калыпшалардагы кекстер пеке басарлар с егер оларды микротолкынды пеште б р б р нен б рдей каш шецберлеп орналастырса анагурлым б ркелю жылытылатын ен мдерд б р н ц ул не б р н каламацыз 88