Lumme LU-FS1408A [10/15] Fish and seafood
![Lumme LU-FS1408A [10/15] Fish and seafood](/views2/2025933/page10/bga.png)
10
Peppers, Whole
Up to 4 medium (not stuffed)
12-13
Potatoes, Whole- Red
1 pound-about 6 small
30-32
Turnips
1 pound sliced
20-22
All frozen vegetables
10oz.
28-50
FISH AND SEAFOOD
• The steaming time listed in the chart is for fresh, or frozen and fully thawed seafood and fish. Before steaming, scale and prepare fresh seafood and fish.
• Most fish and seafood cook very quickly. Steam in small portions or in amounts as specified.
• Clams, oysters and mussels may open at different time. Check the shells to avoid overcooking.
• Adjust steaming time accordingly.
Variety
Weight/Or Pieces
Approx. Time (Minute)
Clams in shell
- Littlenecks/Cherrystones
1 pound
10-12
Crab
- King Crab, legs/claws -
Soft Shell
1
/2 pound
8-12 pcs.
20-22
8-10
Lobster
- Tails
- Split
- Whole, Live
2-4
1-1 1/4 pounds
1-1 1/4 pounds
16-18
18-20
18-20
Mussels (fresh in shell)
1 pound
14-16
Oysters (fresh in shell)
3 pound
18-20
Scallops (fresh)
- Bay (shucked)
1 pound
14-16
- Sea (shucked)
1 pound
18-20
Shrimp
- Medium in shell -
Large/Jumbo in shell
1 pound
1 pound
10-12
16-18
Fish
- Whole -
Dressed
- Fillets
- Steaks
1/2 to 3/4 pound
1/2 to 3/4 pound
1 pound
1 pound, 1 "thick
10-12
10-
12
10-
12
16-18
MEAT
Variety
Weight/Or Pieces
Approx. Time (Minute)
Beef
Содержание
- Lu fs1407a lu fs1408a 1
- User manual 1
- Пароварка 1
- Пароварка food steamer 1
- Руководство по эксплуатации 1
- Руководство по эксплуатации user manual посібник з експлуатації пайдалану бойынша н ұ с қ аулы қ 1
- Меры безопасности 2
- Описание 2
- Использование прибора 3
- Перед первым использованием 3
- Приготовление риса 3
- Разогрев хлеб полуфабрикаты детское питание 3
- Приготовление овощей 4
- Рыба и морепродукты 4
- Мясо 5
- Выпечка 6
- Стерилизация 6
- Творог 6
- Чистка и уход 6
- Яйца 6
- Технические характеристики 7
- Before use 8
- Eng user manual important safeguards 8
- Important safeguards 8
- Instruction for use 8
- Reheating bread half prepared food heating baby meal 9
- Rice cooking 9
- Variety weight or pieces approx time minutes 9
- Vegetables 9
- Fish and seafood 10
- Variety weight or pieces approx time minute 10
- Clean and care 11
- Home made cottage cheese 11
- Steamed buns 11
- Sterilization 11
- Specification 12
- Ukr посібник з експлуатації заходи безпеки 12
- Заходи безпеки 12
- Kaz пайдалану бойынша нұсқаулық қауіпсіздік шаралары 13
- Очищення і догляд 13
- Перед першим використанням 13
- Технічні характеристики 13
- Қауіпсіздік шаралары 13
- Blr кіраўніцтва па эксплуатацыі меры бяспекі 14
- Алғашқы пайдалану алдында 14
- Меры бяспекі 14
- Тазалау және күту 14
- Техникалық сипаттамалары 14
- Перад першым выкарыстаннем 15
- Тэхнічныя характарыстыкі 15
- Чыстка і догляд 15
Похожие устройства
- ECON ECO-3011FD Руководство по эксплуатации
- Tiandy TC-C32XN I3/E/Y/2.8mm/V5.0 Руководство по эксплуатации
- Marta MT-FS1911A Руководство по эксплуатации
- Tiandy TC-C32GN I5/E/Y/C/2.8mm/V4.2 Руководство по эксплуатации
- Hisense RB440N4BW1 Руководство по эксплуатации
- Tiandy TC-C32GS I5/E/Y/C/SD/2.8mm/V4.2 Руководство по эксплуатации
- Hisense RB440N4BC1 Руководство по эксплуатации
- Tiandy TC-C32UN I8/A/E/Y/M/2.8-12mm/V4.0 Инструкция по эксплуатации
- Tiandy TC-C34WS I5/E/Y/2.8мм/V4.04.0 Руководство по эксплуатации
- Falcon Eye Milano Plus HD White Руководство по эксплуатации
- JVC JK-KE1717 красный Руководство по эксплуатации
- JVC JK-KE1720 Руководство по эксплуатации
- L`ENERGIE COMPACT 100 Руководство по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLG VI4911 Руководство по эксплуатации
- Denzel XCE-2000 230 В 2000 Вт Инструкция по эксплуатации
- ECON ECO-3012FD Руководство по эксплуатации
- HP 250 G8 2W8Z5EA Руководство по эксплуатации
- Harper HB-513 black Руководство по эксплуатации
- GFgril GFW-050 Руководство по эксплуатации
- HP 250 G8 4K7Z0EA Руководство по эксплуатации