Lumme LU-FS1408A [11/15] Sterilization
![Lumme LU-FS1408A [11/15] Sterilization](/views2/2025933/page11/bgb.png)
11
- Chuck -
Hamburger
- Meatballs
1 pound 1
pound 1
pound
28-30
16-18
22-24
Chicken
1 pound
- Pieces
(2-4 pcs)
24-26
Lamb
- Cubes
1 pound
26-28
Pork
- Cubes
1 pound
26-28
Hot Dogs
1 pound
14-18
Pre-Cooked Sausage
1 pound
14-18
EGGS
Variety
Weight/Or Pieces
Approx. Time (Minute)
In the shell
- Soft-Cooked
- Hard-Cooked
1-12
1-12
15-18
19-22
Omelet (cook in a separate
container with a suitable size)
6-8 pcs
20-30
STERILIZATION
Bowls for sterilization put inside the steaming bowl, sterilization time from 15 to 30 minutes.
HOME-MADE COTTAGE CHEESE
Prepare home-made cottage cheese based on the leaven. Cups with suitable size put inside the steaming bowl, the cooking time from 30 to 50 minutes
STEAMED BUNS
Semi-finished products from dough put evenly inside the steaming bowl, the cooking time from 20 to 60 minutes, depending on type of dough.
CLEAN AND CARE
• Unplug the appliance from the power supply. Before cleaning allow food steamer to cool.
• Empty the water basin.
• Wash lid and bowls in warm, soapy water, rinse and dry all parts.
• Clean the housing with soapy water then wipe with damp cloth.
• Do not use abrasive cleaners.
• Not dish washer-safe.
Содержание
- Lu fs1407a lu fs1408a 1
- User manual 1
- Пароварка 1
- Пароварка food steamer 1
- Руководство по эксплуатации 1
- Руководство по эксплуатации user manual посібник з експлуатації пайдалану бойынша н ұ с қ аулы қ 1
- Меры безопасности 2
- Описание 2
- Использование прибора 3
- Перед первым использованием 3
- Приготовление риса 3
- Разогрев хлеб полуфабрикаты детское питание 3
- Приготовление овощей 4
- Рыба и морепродукты 4
- Мясо 5
- Выпечка 6
- Стерилизация 6
- Творог 6
- Чистка и уход 6
- Яйца 6
- Технические характеристики 7
- Before use 8
- Eng user manual important safeguards 8
- Important safeguards 8
- Instruction for use 8
- Reheating bread half prepared food heating baby meal 9
- Rice cooking 9
- Variety weight or pieces approx time minutes 9
- Vegetables 9
- Fish and seafood 10
- Variety weight or pieces approx time minute 10
- Clean and care 11
- Home made cottage cheese 11
- Steamed buns 11
- Sterilization 11
- Specification 12
- Ukr посібник з експлуатації заходи безпеки 12
- Заходи безпеки 12
- Kaz пайдалану бойынша нұсқаулық қауіпсіздік шаралары 13
- Очищення і догляд 13
- Перед першим використанням 13
- Технічні характеристики 13
- Қауіпсіздік шаралары 13
- Blr кіраўніцтва па эксплуатацыі меры бяспекі 14
- Алғашқы пайдалану алдында 14
- Меры бяспекі 14
- Тазалау және күту 14
- Техникалық сипаттамалары 14
- Перад першым выкарыстаннем 15
- Тэхнічныя характарыстыкі 15
- Чыстка і догляд 15
Похожие устройства
- ECON ECO-3011FD Руководство по эксплуатации
- Tiandy TC-C32XN I3/E/Y/2.8mm/V5.0 Руководство по эксплуатации
- Marta MT-FS1911A Руководство по эксплуатации
- Tiandy TC-C32GN I5/E/Y/C/2.8mm/V4.2 Руководство по эксплуатации
- Hisense RB440N4BW1 Руководство по эксплуатации
- Tiandy TC-C32GS I5/E/Y/C/SD/2.8mm/V4.2 Руководство по эксплуатации
- Hisense RB440N4BC1 Руководство по эксплуатации
- Tiandy TC-C32UN I8/A/E/Y/M/2.8-12mm/V4.0 Инструкция по эксплуатации
- Tiandy TC-C34WS I5/E/Y/2.8мм/V4.04.0 Руководство по эксплуатации
- Falcon Eye Milano Plus HD White Руководство по эксплуатации
- JVC JK-KE1717 красный Руководство по эксплуатации
- JVC JK-KE1720 Руководство по эксплуатации
- L`ENERGIE COMPACT 100 Руководство по эксплуатации
- Schaub Lorenz SLG VI4911 Руководство по эксплуатации
- Denzel XCE-2000 230 В 2000 Вт Инструкция по эксплуатации
- ECON ECO-3012FD Руководство по эксплуатации
- HP 250 G8 2W8Z5EA Руководство по эксплуатации
- Harper HB-513 black Руководство по эксплуатации
- GFgril GFW-050 Руководство по эксплуатации
- HP 250 G8 4K7Z0EA Руководство по эксплуатации