Magnit RBM-1001 [5/24] Страница 5
![Magnit RBM-1001 [5/24] Страница 5](/views2/1117365/page5/bg5.png)
EN
5
Ingredients
Ingredients are the most important step in making bread. By choosing proper
ingredients, you can make top grade bread, in order to save time; we have
summarized some valuable experience as reference for you.
1) Flour
The flour tendon is the most important confect material in making bread. Flour
tendon of the can keep the state of paste and save the carbon dioxide brought by
baking powder. The term “puissant flour” means the flour with high tendon
content. This kind of flour is made from high grade wheat, very proper for making
bread. Therefore, make sure the flour you bought is high tendon content.
2) Flour/black wheat flour
Black flour includes 85% kernel without dusk, the chaff content of most of kernel
is small. The bread made from black flour is smaller than the bread that made
from white flour, because the tendon content of the black flour is low, but the taste
of black bread is better.
3) Whole wheat flour
This flour with kernel includes plenty of fiber. This fiber can prevent from the
losing of the tendon, so bread that made from whole-wheat flour is smaller than
the white flour bread, the crust is thicker as well. But this kind of bread tastes
excellent. Our have designed programs, especially for this whole wheat flour,
which takes longer time in blending and fermenting.
4) Ferment powder
The ferment powder is the live organization in paste. The carbon dioxide bobbers
of the ferment powder let the paste fermenting. You'd better use “atom shape” to
dry ferment powder. This dry powder comes from sachet, which is independent
on sugar when fermenting. It contains low sugar content, good for your health.
The unused baking powder should be kept in low temperature and dry place in
airproof.
5) Salt
Salt can add taste; also can reduce the speed of fermenting.
6) Butter
It can add taste, and make the bread softer, also can use man-made butter and
olive oil,
7) Sugar
Sugar can adjust the color and taste of bread, it's will cook lure bread.
Notice: if you add sugar, many kinds of sachet and baking powder can't not be
actived easily.
8) Water
you can use daily use water, temperature at around 20℃ will be better.
9) Other ingredients.
You should choose ingredients according your own taste, such as cheese, dry
fruit, egg, nut, black wheat flour, herb, flavor, etc, but you should notice the
content of the water, for example, cheese, milk, fresh fruit have a high water
content, the water may make the paste too wet, so you should adjust it according
Содержание
- Страница 1 1
- Страница 2 2
- Description 3
- Lid system 2 мeasuring spoon 3 kneading arm 4 inner barrel 5 measuring cup 6 hook 7 control panel coved with transparent pp paper you can tear off when using 3
- Страница 3 3
- Страница 4 4
- Страница 5 5
- Страница 6 6
- Страница 7 7
- Страница 8 8
- Описание 9
- Страница 9 9
- Страница 10 10
- Страница 11 11
- Страница 12 12
- Страница 13 13
- Белая мука 1 мерных стаканчика 14
- Вес 14
- Вода 150 гр 14
- Классический хлеб основной режим при включении прибора программа устанавливается автоматически идеально подходит для выпечки белого и ржаного хлеба 14
- Масло 1 больших ложки 14
- Налейте воду в форму для выпекания добавьте сахар соль масло сухое молоко разрыхлитель сухие дрожжи лучше насыпать соль и сахар на дно формы для выпечки сделать не большую выемку в муке и засыпать туда дрожжи для того чтобы они не контактировали с водой и солью 14
- Порядок приготовления 14
- Разрыхлитель маленькой мерной ложки 14
- Рецепты для выпечки программы 14
- Сахар 1 больших мерных ложки 14
- Соль маленькой мерной ложки 14
- Страница 14 14
- Сухие дрожжи маленькой мерной ложки 14
- Сухое молоко 1 большой мерной ложки 14
- Хлеб из муки грубого помола более тщательный замес теста с использованием данной программы позволяет выпекать хлеб с наименьшим количеством клейковины 14
- Быстрый режим для того чтобы ускорить процесс приготовления программой установлен фиксированный вес 500 гр 15
- Дрожжевое тесто тесто для выпечки можно использовать различные ингредиенты для приготовления теста с помощью данной программы 15
- Подогрев программа используется для быстрого подогрева хлеба и хрустящей корочки 15
- Страница 15 15
- Страница 16 16
- Устранение неисправностей 16
- Страница 17 17
- Страница 18 18
- Страница 19 19
- Страница 20 20
- Страница 21 21
- Страница 22 22
- Страница 23 23
- Страница 24 24
Похожие устройства
- Magnit RBM-1002 Инструкция по эксплуатации
- Magnit RBM-1004 Инструкция по эксплуатации
- Belkin для Apple iPhone 5 Инструкция по эксплуатации
- Magnit RBM-1005 Инструкция по эксплуатации
- Belkin Для iPhone 6 (F8W522vf) Инструкция по эксплуатации
- Cobra 19 DX IV EU Инструкция по эксплуатации
- Magnit RCM-1008 Инструкция по эксплуатации
- Belkin F8W355vf Инструкция по эксплуатации
- Magnit RCM-1009 Инструкция по эксплуатации
- Belkin F8M596vf Инструкция по эксплуатации
- Magnit RCM-1011 Инструкция по эксплуатации
- Belkin для Samsung Galaxy S 4 Инструкция по эксплуатации
- Magnit RCM-1112 Инструкция по эксплуатации
- Belkin для Samsung Galaxy S5 Инструкция по эксплуатации
- Magnit RPC-101 Инструкция по эксплуатации
- Fujifilm Instax Mini 25 Blue Инструкция по эксплуатации
- Cobra MT 600-2VP EU Инструкция по эксплуатации
- Magnit RPC-100 Инструкция по эксплуатации
- Fujifilm Instax Mini 25 Pink Инструкция по эксплуатации
- Voxtel MR150 Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения