Indesit K6G20 W/R [20/36] Practical cooking advice
![Indesit K6G20 W/R [20/36] Practical cooking advice](/views2/1021958/page20/bg14.png)
Содержание
- Indesit 1
- Avvertenze 3
- Installazione 4
- Caratteristiche dei bruciatori ed ugelli 7
- Caratteristiche tecniche 7
- La cucina con forno gas 8
- Le diverse funzioni presenti nella cucina 9
- Consigli pratici per la cottura 10
- Consigli pratici per la cottura al forno 11
- Manutenzione ordinaria e pulizia della cucina 12
- Important 13
- Installation 14
- Burner and nozzle characteristics 17
- Technical characteristics 17
- Cooker with gas oven 18
- The various features of the cooker 19
- Practical cooking advice 20
- Practical cooking advice for the oven 21
- Routine maintenance and cleaning 22
- Предупреждения 23
- Инструкции по монтажу 24
- Характеристики газовых горелок и форсунок 27
- Газовая плита 28
- Технические характеристики 28
- Плита оснащена таймером со звонком чтобы завести тай мер поверните рукоятку р на один полный оборот по часо вой стрелке затем обратным вращением рукоятки 29
- Разные функции кухонной плиты 29
- Рукоятка таймера р 29
- Установите желаемое время приготовления для этого со вместите нужное количество минут на рукоятке с меткой на панели 29
- Горелка диаметр дна посуды 30
- Если пирог пригорает к форме 30
- Если пирог слишком сухой 30
- Если пирог слишком сырой 30
- Если пирог хорошо пропечен снаружи а внутри сырой 30
- Если поверхность пирога слишком темная 30
- Практические советы по приготовлению блюд 30
- Регулярное техническое обслуживание и чистка кухонной плиты 31
- Практические советы по приготовлению блюд в духовом шкафу 32
- Merloni elettrodomestici 36
Похожие устройства
- Neff M1443.. Инструкция по эксплуатации
- Texet TX-D7600 ЧЕР ⁄ ЗЕЛЕНЫЙ Инструкция по эксплуатации
- Gorenje W6523/S Инструкция по эксплуатации
- Gorenje F54100W Инструкция по эксплуатации
- AEG HK654250FB Инструкция по эксплуатации
- Stiebel Eltron SB 650/3 AC 3039 Инструкция по эксплуатации
- Indesit 7OIF 737 K.A IX RU Инструкция по эксплуатации
- Texet TX-D7600 Голубой Инструкция по эксплуатации
- Neff M1433.. Инструкция по эксплуатации
- Gorenje W6513/S Инструкция по эксплуатации
- Gorenje F50106W Инструкция по эксплуатации
- Baxi SR 501 CR Инструкция по эксплуатации
- AEG HK654200XB Инструкция по эксплуатации
- Indesit IF 997 K.A (AN) Инструкция по эксплуатации
- Neff M1363.. Инструкция по эксплуатации
- Texet TX-D7400 Красный Инструкция по эксплуатации
- Gorenje W6503/S Инструкция по эксплуатации
- Stiebel Eltron HT 80 S 74196 Инструкция по эксплуатации
- AEG HK634200XB Инструкция по эксплуатации
- Gorenje RF54264W Инструкция по эксплуатации
Practical Cooking Advice Cooking Fish and Meat The oven offers a wide range of alternatives which allow you to cook any type of food in the best possible way With time you will learn to make the best use of this versatile cooking appliance and the following directions are only a guideline which may be varied according to your own per Meat must weigh at least 1 kg in order to prevent it from drying out When cooking white meat fowl and fish use low temperature settings 150 C 175 C For red meat that should be well done on the outside while tender and juicy on the inside it is a good idea to start with a high temperature set ting 200 220 C for a short time then turn the oven down afterwards In general the larger the roast the lower the temperature setting and the longer the total cooking time Place the meat on the centre of the rack and place the drip ping pan beneath it to catch the fat Make sure that the rack is inserted so that it is in the centre of the oven If you would like to increase the amount of heat from below use the lower rack heights For savoury roasts dress the meat with lard or bacon on the top sonal experience Baking Pastries When baking pastries always place them in the oven after it has been preheated about 15 minutes Normal tempera tures are around 160 C Do not open the door while the pas try is cooking in order to prevent it from dropping Batters should not be too runny as this will result in prolonged cook ing times In general follow the guidelines below In general Pastry is too dry Increase the cooking time temperature by 10 C and reduce the Pastry dropped Use less liquid or lower the temperature by 10 C Pastry is too dark on top Place it on a lower rack lower the temperature and increase the cooking time Cooked well on the inside but sticky on the outside Use less liquid lower the temperature and increase the cooking time The pastry sticks to the pan Grease the pan well and sprinkle it with a dusting of flour GB 20