Beko CSG 52010 X [18/76] How to use the hob
Содержание
- Arçelik a 3
- Karaagaç caddesi no 2 6 3
- Made in turkey 3
- Süflüce lstanbul turkey 3
- B general information_____________ 4 4
- How to operate the oven 19 4
- How to use the hob 17 4
- Important safety instructions 7 4
- Installation 10 4
- Maintenance and care 21 4
- Preparation 16 4
- Troubleshooting 24 4
- Overview 5
- Q general information 5
- Technical specifications 6
- Injector table 7
- Package contents 7
- Used for roasting and for placing the food to be baked roasted or cooked in casserole dishes to 7
- User manual oven tray used for pastries frozen foods and big roasts 7
- Wire shelf 7
- General safety 8
- Important safety instructions 8
- Installation 11
- Installation and connection 12
- Prsr l 12
- Gas conversion__________________ 13
- P 57 lnew 13
- Disposal 15
- L 1 ji 15
- Initial use 17
- Q preparation 17
- Tips for saving energy 17
- General information about cooking 18
- How to use the hob 18
- Using the hobs 18
- General information on baking roasting_______________________ 20
- How to operate the oven 20
- How to use the gas oven 20
- At control knob position 2 21
- Baking and roasting 21
- Cooking times table 21
- Depending on quantity 21
- Depending on size 21
- Food preheating insertion level control knob position cooking time 21
- He type of food as well as your preferences of cooking 21
- Jdata indicative they may vary according to 21
- Level 1 is the bottom level in the oven he values indicated in the table below are 21
- Maximum load for the oven tray 4 8 8 lbs 21
- Stand dishes on a baking sheet to prevent spillages onto oven base and help keep oven clean 21
- Cleaning the control panel 22
- Cleaning the hob 22
- Cleaning the oven 22
- General information 22
- Q maintenance and care 22
- Danger hot surfaces may cause burns 23
- Glass 3 23
- Move the front door to half way 4 remove the front door by pulling it upwards 23
- Open the front door 1 open the clips at the hinge housing 2 on the right and left hand sides of the front door by pressing them down as illustrated in the figure 23
- Pane 3 to the plastic slots 4 and group the profile 23
- Removing the door inner glass 23
- Removing the oven door 23
- Replacing the oven lamp 23
- Take out the screw 1 with a screwdriver 3 take out the profile 2 than hold up to inner 23
- The inner glass panel of the oven door can be removed for cleaning 1 open the oven door 23
- Then group the door again put the glass 23
- To release it from the right and left hinges 23
- Troubleshooting 25
- Произведено в турции 26
- Производитель компания арчелик агсепк а юридический адрес караач джаддеси 2 6 34445 26
- С ютл юдже ста м бул ту рц и я 26
- В уход и техническое обслуживание 27
- Д общие сведения 4 27
- З ии 27
- Панели 17 27
- Подготовка к эксплуатации 16 27
- Поиск и устранение неисправностей 27
- Правила техники безопасности 7 27
- Правила экплуатации варочной 27
- Правила эксплуатации духовки 19 27
- Установка 10 27
- О общие сведения 28
- Обзор 28
- Технические характеристики 29
- Принадлежности 30
- Проволочная решетка предназначена для жарения а также для размещения продуктов на нужной полке при выпечке жарении или приготовлении в формах 30
- Противень предназначен для выпечки изделий из теста размораживания замороженных продуктов и жарения продуктов большими кусками 30
- Характеристики горелок 30
- Общие правила техники безопас ности 31
- Правила техники безопасности 31
- До начала установки 34
- Установка 34
- Ю ии 34
- Установка и подключение 35
- Посл 36
- Переход на другой вид газа 37
- Утилизация 39
- Б ии 40
- В подготовка к эксплуатации 40
- Подготовка к эксплуатации 40
- Рекомендации по экономии элек троэнергии 40
- Общие сведения о приготовлении пищи 41
- Правила экплуатации варочной панели 41
- Эксплуатация варочных панелей 41
- Духовки 43
- Общие сведения о выпекании жарении 43
- Правила эксплуатации газовой 43
- Правила эксплуатации духовки 43
- 280 300 44
- Аксимальная нагрузка на противень кг 44
- В случае отсутствия электричества 44
- Время приготовления блюд 44
- Выключение газовой духовки 1 поверните ручку регулятора горелки 44
- Выпечка и жарение 44
- Духовки в положение выключено вверх 44
- Зажгите газ с помощью зажигалки для газовой плиты через контрольное отверстие 44
- Казанные значение были получены в абораторных условиях вы можете ыбрать другие более подходящие начения 44
- Опасно остерегайтесь вспышки несгоревшего газа 44
- Ровень 1 это самый нижний уровень уховки 44
- Температура в с 44
- Температура нагрева при различных уровнях мощности газовых горелок 44
- Уровень мощности газовой горелки 44
- Устройством не следует пользоваться дольше 15 секунд если по истечении 15 секунд горелка не разгорелась прекратите пользоваться устройством и откройте дверцу отделения и или подождите как минимум 1 минуту перед тем как попробовать разжечь горелку снова 44
- Чтобы брызги на попадали на под духовки и не пачкали духовку ставьте блюдо на противень для выпечки 44
- В уход и техническое обслуживание 45
- Общие сведения 45
- Чистка варочной панели 45
- Чистка духовки 45
- Чистка панели управления 45
- Вверх и освободив от правой и левой петли __________________________ 46
- Внутреннее стекло панели дверцы духового шкафа можно снять для чистки 1 откройте дверцу духовки 46
- Замена лампочки освещения ду хового шкафа 46
- Опасно будьте осторожны с горячими по верхностями 46
- Откройте переднюю дверцу 1 2 откройте зажимы на корпусе петли 2 с 46
- Откройте переднюю дверцу наполовину 4 снимите переднюю дверцу потянув ее 46
- Открутите отверткой винт 1 3 выньте профиль 2 а затем внутреннее 46
- После чего соберите дверь установив 46
- Правой и левой стороны передней двер цы нажав на них как показано на рисун ке 46
- Снятие внутреннего стекла двер цы 46
- Снятие дверцы духового шкафа 46
- Стекло 3 46
- Стекло 3 в пластмассовые держатели 4 и сгруппировав профиль 46
- Поиск и устранение неисправностей 48
- 5и11исе ыапьи тиккеу 50
- Made п turkey 50
- Агсепк а 50
- Кагаада cаddes ыо 2 6 50
- Важлив правила техн ки безпеки 7 51
- Використання духовки 19 51
- Встановлення 10 51
- Д загальна 1нформац1я 4 51
- Догляд техннне обслуговування21 51
- З ик 51
- П дготовка 16 51
- Панел 17 51
- Пошук та усунення несправностей24 51
- Правила експлуатацн варильнот 51
- О загальна 1нформац1я 52
- Огляд 52
- Аксесуари 53
- Тех 53
- Техжчж характеристики 53
- Реш тчаста полиця для смаження а також розм щення продукта при випжанн смаженн чи приготуванн запжанок на потр бн й полиц 54
- Таблиця 1нжектор1в 54
- Важлив правила техжки безпеки 55
- Загальн правила техн ки безпеки 55
- Встановлення 58
- До початку встановлення 58
- Ю ик 58
- Встановлення та пщключення 59
- Перехщ на нший тип газу 61
- Утил зац я 63
- В пщготовка 64
- Поради щодо збереження електроенергн 64
- Початкове використання 64
- Загальна нформац я щодо приготування 65
- Правила експлуатацп варильнот панел 65
- Використання газовот духовки 67
- Використання духовки 67
- Загальна нформац я щодо заткання смаження та приготування на грил 67
- Вен 68
- Вимикання газовот духовки 1 поверить ручку газовот духовки в 68
- Зап кання та смаження 68
- Небезпечно 68
- Положения вимкнено вгору 68
- Ризик вибуху газу що не згор в 68
- Таблиця часу приготування 68
- Ц р вн подач газу означають наступне 68
- Щоб запоб гти проливанию на дно духовот шафи та н забрудненню поставляйте п д страви п ддон для заикания 68
- В догляд i техжчне обслуговування 69
- Виймання внутр шнього сила дверцят 70
- Демонтаж дверцят духово шафи 70
- Зам на лампи пщсв чування духовот шафи 70
- Пошук та усунення несправностей 72
Похожие устройства
- Philips X518 Black Инструкция по эксплуатации
- Samsung F1245AV Инструкция по эксплуатации
- Yaesu VX-7R Инструкция по эксплуатации
- Beko CSG 52110 GW Инструкция по эксплуатации
- Philips SE1501B/51 Инструкция по эксплуатации
- Yaesu FT-60R Инструкция по эксплуатации
- Panasonic TX-32LX500P Инструкция по эксплуатации
- Beko CSG 62121 GW Инструкция по эксплуатации
- Philips CD1701B/51 Инструкция по эксплуатации
- Konica Minolta Dimage E40 Инструкция по эксплуатации
- Yaesu VX-127 Инструкция по эксплуатации
- Indesit KN1G217S(W) Инструкция по эксплуатации
- Philips SE1751B/51 Инструкция по эксплуатации
- Yaesu FT-450 Инструкция по эксплуатации
- Bernina Bernette 2056 Инструкция по эксплуатации
- Indesit KN 1G217 (X) Инструкция по эксплуатации
- Philips CD2701C/51 Инструкция по эксплуатации
- Yaesu VX-3R Инструкция по эксплуатации
- Philips SE2751B/51 Инструкция по эксплуатации
- Yaesu FT-1802 Инструкция по эксплуатации
How to use the hob General information about cooking 0 DANGER Risk of fire by overheated oil When you heat oil do not leave it unattended Never try to extinguish the fire with water When oil has caught fire Immediately cover the pot or pan with a lid Switch off the hob if safe to do so and phone the fire service Before frying foods always dry them well and gently place into the hot oil Ensure complete thawing of frozen foods before frying Do not cover the vessel you use when heating oil Place the pans and saucepans in a manner so that their handles are not over the hob to prevent heating of the handles Do not place unbalanced and easily tilting vessels on the hob Do not place empty vessels and saucepans on cooking zones that are switched on They might get damaged Operating a cooking zone without a vessel or saucepan on it will cause damage to the product Turn off the cooking zones after the cooking is complete As the surface of the product can be hot do not put plastic and aluminum vessels on it Such vessels should not be used to keep foods either Use flat bottomed saucepans or vessels only Put appropriate amount of food in saucepans and pans Thus you will not have to make any unnecessary cleaning by preventing the dishes from overflowing Do not put covers of saucepans or pans on cooking zones Place the saucepans in a manner so that they are centered on the cooking zone When you want to move the saucepan onto another cooking zone lift and place it onto the cooking zone you want instead of sliding it 17 EN Gas cooking Size of the vessel and the flame must match each other Adjust the gas flames so that they will not extend the bottom of the vessel and center the vessel on saucepan carrier Using the hobs 1 Normal burner 18 20 cm 2 Rapid burner 22 24 cm 3 Auxiliary burner 12 18 cm 4 Normal burner 18 20 cm Is list of advised diameter of pots to be used on related burners Large flame symbol indicates the highest cooking power and small flame symbol indicates the lowest cooking symbol In turned off position top gas is not supplied to the burners Igniting the gas burners Gas burners are Ignited with ignition buttons 1 Keep burner knob pressed 2 Turn it counter clockwise to large flame symbol 3 Press and release the ignition button Repeat the procedure until the released gas is ignited 4 Adjust it to the desired cooking power Turning off the gas burners Turn the keep warm zone knob to off upper position