Indesit K6 E11/GR [14/36] Howto use your appliance
![Indesit K6 E11/GR [14/36] Howto use your appliance](/views2/1037157/page14/bge.png)
Содержание
- Indesit 1
- Kouç va еукатаотаоп 1
- Avvertenze 3
- H05rr f 4x2 cei unel 35363 4
- H05rr f 5x2 cei unel 35363 4
- H07rn f 3x4 cei unel 35364 4
- Installazione 4
- N l3 l2 l1 4
- L m s n 5
- La cucina con forno elettrico 5
- Caratteristiche tecniche 6
- Istruzioni per l uso 7
- Consigli pratici per la cottura 8
- Manutenzione ordinaria e pulizia della cucina 9
- Consigli pratici per la cottura 10
- Important 11
- H05rr f 4x2 cei unel 35363 12
- H05rr f 5x2 cei unel 35363 12
- H07rn f 3x4 cei unel 35364 12
- Installation instructions 12
- Technical characteristics 13
- Cooker with electric oven 14
- Howto use your appliance 14
- L m s n 14
- Practical cooking advice 15
- Routine maintenance and cleaning 16
- Предупреждения 18
- Н05пп е 4x2 се1 име1 35363 19
- Н07нм е 3x4 сеьимек 35364 19
- Установка 19
- К м э и 20
- Н05рр е 5x2 се1 иыеь 35363 20
- Плита с электрической духовкой описание 20
- Руководство по эксплуатации 21
- Технические характеристики 21
- Выключено 22
- Жаренье до корочки кипячение 22
- Жаренье среднее 22
- Жаренье усиленное 22
- Позиция обычная или быстрая конфорка 22
- Приготовление и выдерживание больших количеств пищи 22
- Приготовление картофеля на пару супов фасоли 22
- Приготовление овощей рыбы 22
- В следующий раз повысьте температуру на 10 с и сократите время приготовления 23
- В следующий раз повысьте температуру на 10 сили сократите количество жидкости при замешивании теста 23
- Если пирог пригорает к форме 23
- Если пирог слишком сухой 23
- Если пирог слишком сырой 23
- Если пирог хорошо пропечен снаружи а внутри сырой 23
- Если поверхность пирога слишком темная 23
- Поместите форму с пирогом на более низкий уровень уменьшите температуру и увеличьте время приготовления 23
- Практические советы по приготовлению блюд 23
- Сократите количество жидкости при замешивании теста уменьшите температуру и увеличьте время приготовления 23
- Хорошо смажьте и посыпьте мукой форму 23
- Регулярное техническое обслуживание и чистка кухонной плиты 24
- Ô 1 sotti ohoq 1 3odn 26
- H05rr f 4x2 cei unel 35363 28
- H07rn f 3x4 cei unel 35364 28
- N l2 l1 28
- Oõriyíeç eykatáataar ç 28
- H kouçíva ре г хектр1ко poúpvo 29
- H05rr f 5x2 cei unel 35363 29
- Ф n l3 l2 l1 29
- 23 eec xpç 19 02 73 xappàq táari kai 30
- 336 eec xqç 03 05 89 нхектрорауирхikp 30
- 3á6oç 42 30
- 68 eec xpç 22 7 93 kai 30
- Ataoxáoeiç hxwxd 32x43 5x43 30
- Kavovikp 30
- Mm 1000 w kavovikp 30
- Mm 2000 w 30
- Mm 2000 w méylotq anoppó pror hâekxpikriç enitpáveiaç 7000 w 30
- Nxáxoç 46 30
- Oi kaxavaxcúxéç 0a npénsi va ansugúvovxai axiç xonikéç apxéç f axa кахаатг раха xiavikt ç yia nxrjpoipopíeç nov aipopoúv xi аиахг 30
- Pexayevégt epeç тропопо l t oe l ç 30
- Supßaxóxpxa ка i p 30
- Ta e ía 30
- Texviká 30
- V 400v 3n ac 50 60 hz 30
- V é a x 30
- Xœv naxaiáv rxekxpikóv gvctkeuóv 30
- Xœv rjäektp i kqv poúpvuv kavoviopóç en 50304 ar xœori kaxavâxœoriç evépyeiaç катг1 30
- Ãeixoupyía éppavoriç ___________ sxaxikóç 30
- Ãítpa 30
- Ç хропопо it oe l ç 30
- Мёуютг апоррскрраг oúpvou 2250 w 30
- С фио1кг р 5iá5ooriç xpç eppóxrixaç 30
- Хропопо lf oe i ç 30
- Oõriyíeç хр 31
- 1a 53yao jrind 53miim dn 33
- Kaoapiapóç xqç kouçívaç 34
- Taktikf auvtrjpr ar 34
- Enixoyéa рауесрефете 35
- Eqpeíuaq oi xpóvoi фг оратор eivai rvõriktikoí kai pnopoúv va prtaßaxxoviai pr 35
- Npoaœnikéç протippariç 35
- Npoeéppavoqç c 35
- Npoç та návq 35
- Návú poúpvoç 35
- Payeipépaïoç 35
- Poúpvoç 35
- Rnínrõo çrkivâviaç anó кати 35
- Xpóvoç еррокрао íaxpóvoç 35
- Гкрсх 35
- Ета 35
- Каты 35
- Рсярата ото ykpix хшоаиххгктрр 35
- Топобгтг i та i návta ото 35
- Фауцто пои 6a bápoç éaq paip 35
- Company 36
- Indesit 36
Похожие устройства
- Supra ST-113 Инструкция по эксплуатации
- Bosch PKN 675N14D Инструкция по эксплуатации
- Panasonic PT-DZ6700E Инструкция по эксплуатации
- Rowenta EP5240D0 Инструкция по эксплуатации
- Supra ST-112 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic PT-DW6300E Инструкция по эксплуатации
- Rowenta ЕР9010+CV4021 Инструкция по эксплуатации
- Hotpoint-Ariston 7H KRO 642 TO X Инструкция по эксплуатации
- Supra ST-111 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic PT-D6000E Инструкция по эксплуатации
- Rowenta EP8440D0 Инструкция по эксплуатации
- Fujifilm FinePix E900 Инструкция по эксплуатации
- Supra ST-110 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic PT-D5000E Инструкция по эксплуатации
- Rowenta EP9230D3 Инструкция по эксплуатации
- Tefal Vitesse S BI96xx Инструкция по эксплуатации
- Supra ST-109 Инструкция по эксплуатации
- Rowenta MP7011F0 Инструкция по эксплуатации
- Samsung DVD-R131 Инструкция по эксплуатации
- Supra ST-108 Инструкция по эксплуатации
Cooker with electric oven A Hob surface B Electric hotplate C Control Panel D Oven Rack E Dripping Pan or Baking Sheet F Adjustable Feet H Electric hotplate indicator light L Selector Knob M Thermostat Knob N Electric hotplate control knobs O Thermostat Light S Timer Knob O LMS H N HowTo Use Your Appliance The various functions featured with the oven are controlled using the knobs and buttons on the control panel Convection Mode______ Position of thermostat knob M between 60 C and Max On this setting the top and bottom heating elements come on This is the classic traditional type of oven which has been perfected with exceptional heat distribution and re duced energy consumption The convection oven is still un equalled when it comes to cooking dishes made up of sev eral ingredients e g cabbage with ribs Spanish style cod Ancona style stockfish tender veal strips with rice etc Ex cellent results are achieved when preparing veal or beef based dishes as well braised meats stew goulash wild game ham etc which need to cook slowly and require bast ing or the addition of liquid It nonetheless remains the best system for baking cakes as well as fruit and cooking using covered casserole dishes for oven baking When cooking in convection mode only use one dripping pan or cooking rack at a time otherwise the heat distribution will be uneven Us ing the different rack heights available you can balance the amount of heat between the top and the bottom of the oven Select from among the various rack heights based on whether the dish needs more or less heat from the top Notice The first time you use your appliance we recom mend that you set the thermostat to the highest setting and leave the oven on for about half an hour with nothing in it with the oven door shut Then open the oven door and let the room air The odour that is often detected during this initial use is due to the evaporation of substances used to protect the oven during storage and until it is installed Attention Only use the bottom shelf of the oven when using the rotisserie to cook where present For all other types of cooking never use the bottom shelf and never place anything on the bottom of the oven when it is in operation because this could damage the enamel Always place your cookware dishes aluminium foil etc etc on the grate provided with the appliance inserted especially along the oven guides Door lock device Some models are equipped with a door lock device situated between the control panel and the oven door To open the door push down device A indicated in the figure Pastry Model I Position of thermostat knob M Between 60 C and Max The bottom heating element comes on This mode is ideal for baking and cooking delicate foods especially cakes that need to rise because the heat coming from the bottom helps the leavening process Please note that it takes a considerable amount of time for the higher temperatures to be reached therefore we recom mend you use the Convection Mode in these cases 14