Steba KB 19 Инструкция по эксплуатации онлайн [21/26] 316470
Содержание
- Backofen kb 19 1
- Allgemein 2
- Sicherheitshinweise 3
- Backofenbetrieb 4
- Grillbetrieb 4
- Inbetriebnahme des gerätes 4
- Zeitschaltuhr 0 4
- Auftauen warmhalten 5
- Grillen dodere 5
- Reinigung und wartung 5
- Umluft 5
- Korrekte entsorgung dieses produkts 6
- Kundenservice 6
- N ff w 6
- Rezepttabelle 7
- Bratwürste 8
- Filetsteak 8
- Flachgrilladen 8
- Frikadelle für 4 personen 8
- Rezepte 8
- Steten 8
- Vorgesteckte spieße schaschliks 8
- Balkanspieße 9
- Geflügel 9
- Gemischte spieße 9
- Kaukasischer schaschlik 9
- Fischstäbchen 10
- Forelle müllerin 10
- Französisches hähnchen 10
- Für die paste 2 esslöffel senf 2 esslöffel gehackte petersilie 10
- Goldbarsch oder seelachsfilet 10
- Hähnchen ca 1000g etwas estragon 50g butter 1 teelöffel salz pfeffer paprika 10
- Makrelen 10
- Hawaii toast 11
- Pizza mit champignons und salami 11
- Überbackenes 11
- Apfelkuchen 12
- Gesundheitskuchen 12
- Kuchen und gebäck 12
- Nusskuchen fertigkuchen 12
- Gtetuzi 14
- Stetarz 15
- Техн1чн1 данж 230 v 50 60 hz 1000 watt внутр шж розм ри в 22 5 х ш29 5 хг37 5 см зовышж розм ри в 26 х ш43 хгзб см 17
- Якщо ви користуетесь реолткою завжди ставте пательню пщ реилткою вказаний час на приготування е середам i залежить вщ розм р в та ваги продукту наприклад 7 7 означае що за 7 хвилин продукт треба перевернути 17
- Steba elektrogeräte gmbh со kg 23
- Www steba com 23
- Ви можете зберегти навколишне середовище будь ласка не забувайте про правила безпеки вщправляйте не працюючи електрообладнання в центри переробки 23
- Утил 1зац1я вироба 23
- Cepeichi центри 24
- Гарант йний талон 26
Похожие устройства
- Steba G 75/73 C.4 Инструкция по эксплуатации
- Steba DG 1 Инструкция по эксплуатации
- Steba SG 15 Инструкция по эксплуатации
- Steba SG 45 Cube Инструкция по эксплуатации
- Steba SG 16 Инструкция по эксплуатации
- Steba E 90 Инструкция по эксплуатации
- Steba ZP 1 Инструкция по эксплуатации
- Steba FO 1.1 Инструкция по эксплуатации
- Steba DF 100 Инструкция по эксплуатации
- Steba HF 900 Air Fryer Инструкция по эксплуатации
- Steba IK 400 Инструкция по эксплуатации
- Steba IK 300 Инструкция по эксплуатации
- Steba EK 2 Инструкция по эксплуатации
- Steba EK 3 Plus Инструкция по эксплуатации
- Vision Fitness U40 Classic Инструкция по эксплуатации
- Vision Fitness R60 Инструкция по эксплуатации
- Vision Fitness U20 Touch Инструкция по эксплуатации
- Vision Fitness U40 Touch Инструкция по эксплуатации
- Vision Fitness TF20 Classic Инструкция по эксплуатации
- Vision Fitness R40 Touch Инструкция по эксплуатации
Макрель На 1 персону 1 рибина с к лимона с ль масло Для пасти 2 столов ложки прчицц 2 столов ложки пор заноТ петрушки Рибу очистити промити та висушити По бокам розр зати тушки по д агонал Змастить рибу ззовн та з внутр шньоТ сторони лимонним соком стлю Гавайський тост на 4 персони На персону 1 скибочка шинки 20гр 1 скибочка ананасу 1 шматок ементалю масло 1 скибка хл бу для тост в Просмажити хл б намастити маслом додати шинку ананас та сир Покгасти тост на реш тку та просунути Пща з шамтньйонами та шинкою на 4 персони Для лета 15 гр др ждж в 2 столов ложки теплоТ води 1 щ почка цукру 2 склянки муки 1 2 чайноТложки сол 1 столова ложка оливковоТ ол Т Соус 1 цибуля 1 2 баночки очищених томалв маленька баночка томатноТ пасти 1 2 чайноТ ложки базил ка орегано цукор та с ль продавлений зубчик часнику столова ложка оливковоТ ол Т Наповнювач 250 гр моцарели 125 гр салям 1 баночка шамп ньйон в Робимо т сто Зм шати др ждж воду та цукор Залишити у теплому мюц щоб др ждж пщнялись Прос яти муку та с ль зробити заглиблення та в нього перелити др ждж залишок води та ол ю Зам шати Тюто сформувати у шар присипати мукою накрити рушником залишити у теплому мюц на 1 годину доки воно не збтьшиться у 2 рази Робимо соус Жаримо лук в олп Додаемо часник томати с к томалв та пасту зм шуемо Додати нш приправи та готувати на маленькому вогн б ля 30 хвилин Соус додае повний нтенсивний смак продукту Його можна додавати у р зн пщи Робимо п цу На пательню нанести трохи жиру чи олп та розпод лити т сто На лето нанести соус покласти сир салям та подр бнен гриби Додати трошки оливковоТ олп Поставити у п ч на лист 21