Beko FSE67500GA [24/64] How to operate the grill
Содержание
- User manual 1
- Arçelik a 2
- Karaagaç caddesi no 2 6 2
- Made in turkey 2
- Sütlüœ lstanbul turkey 2
- This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly conditions 2
- B important instructions and warnings 3
- For safety and environment 4 3
- How to operate the oven 20 3
- How to use the hob 18 3
- I general information 10 3
- Installation 13 3
- Maintenance and care 25 3
- Preparation 16 3
- Table of contents 3
- Troubleshooting 28 3
- Package information 9
- 3 4 5 6 10
- General information 10
- Overview 10
- Package contents 11
- Ibiiillllllllllllllllllllllllli 12
- Technical specifications 12
- Before installation 13
- Installation 13
- Installation and connection 14
- Technicalspecifications page 12 14
- Future transportation 15
- Initial use 16
- Preparation 16
- Tips for saving energy 16
- Electric oven page 20 17
- How to operate 17
- How to operate the grill 17
- Howto operate the 17
- Page 24______________________________ 17
- The electric oven page 20 17
- The grill page 24 17
- General information about cooking 18
- How to use the hob 18
- Using the hobs 18
- General information on baking roasting and grilling________________________ 20
- How to operate the electric oven 20
- How to operate the oven 20
- A o w eco 21
- I illi i 21
- How to operate the grill 24
- Cleaning the control panel 25
- Cleaning the hob 25
- Cleaning the oven 25
- General information 25
- Q maintenance and care 25
- Removing the door inner glass 26
- Removing the oven door 26
- Replacing the oven lamp 27
- In models with timer clock display is blinking or clock symbol is on 28
- Iproduct emits metal noises while heating and cooling 28
- Oven does not heat 28
- Oven light does not work 28
- Rod not operate 28
- Troubleshooting 28
- Yen emits steam whenitisinuse 28
- С ене 30
- Д важные инструкции и 31
- З би 31
- Общие сведения 12 31
- Панели 21 31
- Подготовка к эксплуатации 19 31
- Поиск и устранение неисправностей 31
- Правила экплуатации варочной 31
- Правила эксплуатации духовки 23 31
- Предупреждения по технике безопасности и охране окружающей среды 4 31
- Содержание 31
- Установка 15 31
- Уход и техническое обслуживание 31
- Утилизация старого изделия 39
- Утилизация упаковочных материалов 39
- Обзор 40
- Общие сведения 40
- Содержание упаковки______________ 41
- Технические характеристики 42
- До начала установки 43
- Установка 43
- Установка и подключение 44
- Технические характеристики стр 14 45
- Для будущей транспортировки 46
- I i i i i i 47
- В подготовка к эксплуатации 47
- Ввйв 47
- Есо 47
- Н и л о 47
- Общие сведения о приготовлении пищи 49
- Правила экплуатации варочной панели 49
- Шшшшш 50
- Эксплуатация варочных панелей 50
- Общие сведения о выпекании жарении и приготовлении с грилем 51
- Правила эксплуатации духовки 51
- Правила эксплуатации электрической духовки 51
- Будет долго выпекаться 56
- В зна времени в этой таблице следует полкой духового шкафа является 56
- Время приготовления 56
- Время приготовления блюд выпечка и жарение_____________________________ 56
- Для процессов приготовления требующих 56
- Достижения заданной температуры 56
- Если верхний слой изделия подгорает а 56
- Если верхняя корочка слишком 56
- Если изделие получается слишком сухим 56
- Если изделие получается сырым следует 56
- Если изделие хорошо пропекается но 56
- Если овощи выпускают сок и становятся 56
- З изменяться в зависимости от температуры 56
- Зарумянивается следует поставить изделие 56
- И увеличить время приготовления 56
- Изделия плохо пропекается в следующий раз поставьте противень на один уровень 56
- Количество жидкости понизить температуру 56
- Кулинарных предпочтений 56
- Начинки чтобы изделие ровно 56
- Ниже 56
- Ниже понизить температуру и увеличить 56
- Нижнем слое изделия слишком много 56
- Нижний остается сырым возможно в 56
- По поверхности изделия __________________ 56
- Подрумянивалась старайтесь равномерно 56
- Понизить температуру на 10 с 56
- Превышала глубины противня иначе оно 56
- Предварительного нагрева предварительно 56
- Продуктов толщины вида и ваших 56
- Разогрейте печь в начале процесса до 56
- Распределять начинку между слоями теста и 56
- Растительного масла яиц и йогурта 56
- Режим и температуру указанные в 56
- С и сократить время приготовления 56
- Следите за тем чтобы толщина изделия не 56
- Следует повысить температуру примерно на 56
- Слишком сухими готовьте их не на противне 56
- Смажьте слои теста смесью из молока 56
- Снаружи пригорает следует уменьшить 56
- Советы по выпечке 56
- Советы по приготовлению овощных блюд 56
- Считать справочными они могут i 1нижняя полка 56
- Таблице рецептов если нижний слой 56
- Уменьшить количество жидкости или 56
- Как пользоваться грилем 57
- Общие сведения 58
- Уход и техническое обслуживание 58
- Чистка варочной панели 58
- Чистка панели управления 58
- Снятие дверцы духового шкафа 59
- Чистка духовки 59
- Снятие внутреннего стекла дверцы 60
- Замена лампочки освещения духового шкафа 61
- Поиск и устранение неисправностей 62
Похожие устройства
- Beko FSS36000W Руководство пользователя
- Beko CSS48100GW Руководство пользователя
- Beko CSS48100GS Руководство пользователя
- Beko CSS48100GA Руководство пользователя
- Beko FSM67320GSS Руководство пользователя
- Beko FSE57110GW Руководство пользователя
- Beko FSS57000GW Руководство пользователя
- Beko FFSS66000W Руководство пользователя
- Beko FFSS67000W Руководство пользователя
- Beko FFSS57000W Руководство пользователя
- Beko FFSS56000W Руководство пользователя
- Beko FCS46000 Инструкция по эксплуатации
- Beko FCS47002 Инструкция по эксплуатации
- Beko FSE67500GS Инструкция по эксплуатации
- Beko FCS47007S Инструкция по эксплуатации
- Beko FFSE57114GS Инструкция по эксплуатации
- Beko FSM67320DXT Инструкция по эксплуатации
- Beko FSM57320DXT Инструкция по эксплуатации
- Beko FSE63110DW Инструкция по эксплуатации
- Beko FSS54010DW Инструкция по эксплуатации
In a cooking that requires preheating preheat at the beginning of cooking until the oven reached to adjusted temperature Tips for baking cake If the cake is too dry increase the temperature by 10 C and decrease the cooking time Dook the pastry in accordance with the mode ind temperature given in the cooking table If he bottom part is still not browned enough lace it on one lower rack next time B Tips for cooking vegetables If the vegetable dish runs out of juice and gets If the cake is wet use less liquid or lower the too dry cook it in a pan with a lid instead of a temperature by 10 C tray Closed vessels will preserve the juice of the If the cake is too dark on top place it on a lower dish rack lower the temperature and increase the If a vegetable dish does not get cooked boil the cooking time vegetables beforehand or prepare them like If cooked well on the inside but sticky on the canned food and put in the oven outside use less liquid lower the temperature How to operate the grill and increase the cooking time Tips for baking pastry WARNING If the pastry is too dry increase the temperature by 10 C and decrease the cooking time Dampen the layers of dough with a sauce composed of milk oil egg and yoghurt H Close oven door during grilling Hot surfaces may cause burns Switching on the grill 1 Turn the Function knob to the desired grill symbol If the pastry takes too long to bake pay care that 2 Then select the desired grilling temperature the thickness of the pastry you have prepared 3 If required perform a preheating of about 5 does not exceed the depth of the tray If the upper side of the pastry gets browned but the lower part is not cooked make sure that the amount of sauce you have used for the pastry is minutes Temperature light turns on Switching off the grill 1 Turn the Function knob to Off top position not too much at the bottom of the pastry Try to Foods that are not suitable for grilling scatter the sauce equally between the dough carry the risk of fire Only grill food layers and on the top of pastry for an even which is suitable for intensive grilling browning heat Do not place the food too far in the back of the grill This is the hottest area and fatty food may catch fire Cooking times table for grilling Grilling with electric grill Food Rack position Recomended temperature re Grilling time approx J Fish 4 5 250 max 20 25 min M chicken 250 max 25 35 min Lamb chops 4 5 4 5 250 max 20 25 min Roast beef 4 5 250 max 25 30 min Veal chops 4 5 250 max 25 30 min Toast bread 4 250 max 4 3 min ff depending on thickness Preheat for 5 minutes lf the grill temperature of your product cannot be adjusted the grill will work at the maximum temperature 24 EN