Beko FSE67500GA [25/64] Q maintenance and care
Содержание
- User manual 1
- Arçelik a 2
- Karaagaç caddesi no 2 6 2
- Made in turkey 2
- Sütlüœ lstanbul turkey 2
- This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly conditions 2
- B important instructions and warnings 3
- For safety and environment 4 3
- How to operate the oven 20 3
- How to use the hob 18 3
- I general information 10 3
- Installation 13 3
- Maintenance and care 25 3
- Preparation 16 3
- Table of contents 3
- Troubleshooting 28 3
- Package information 9
- 3 4 5 6 10
- General information 10
- Overview 10
- Package contents 11
- Ibiiillllllllllllllllllllllllli 12
- Technical specifications 12
- Before installation 13
- Installation 13
- Installation and connection 14
- Technicalspecifications page 12 14
- Future transportation 15
- Initial use 16
- Preparation 16
- Tips for saving energy 16
- Electric oven page 20 17
- How to operate 17
- How to operate the grill 17
- Howto operate the 17
- Page 24______________________________ 17
- The electric oven page 20 17
- The grill page 24 17
- General information about cooking 18
- How to use the hob 18
- Using the hobs 18
- General information on baking roasting and grilling________________________ 20
- How to operate the electric oven 20
- How to operate the oven 20
- A o w eco 21
- I illi i 21
- How to operate the grill 24
- Cleaning the control panel 25
- Cleaning the hob 25
- Cleaning the oven 25
- General information 25
- Q maintenance and care 25
- Removing the door inner glass 26
- Removing the oven door 26
- Replacing the oven lamp 27
- In models with timer clock display is blinking or clock symbol is on 28
- Iproduct emits metal noises while heating and cooling 28
- Oven does not heat 28
- Oven light does not work 28
- Rod not operate 28
- Troubleshooting 28
- Yen emits steam whenitisinuse 28
- С ене 30
- Д важные инструкции и 31
- З би 31
- Общие сведения 12 31
- Панели 21 31
- Подготовка к эксплуатации 19 31
- Поиск и устранение неисправностей 31
- Правила экплуатации варочной 31
- Правила эксплуатации духовки 23 31
- Предупреждения по технике безопасности и охране окружающей среды 4 31
- Содержание 31
- Установка 15 31
- Уход и техническое обслуживание 31
- Утилизация старого изделия 39
- Утилизация упаковочных материалов 39
- Обзор 40
- Общие сведения 40
- Содержание упаковки______________ 41
- Технические характеристики 42
- До начала установки 43
- Установка 43
- Установка и подключение 44
- Технические характеристики стр 14 45
- Для будущей транспортировки 46
- I i i i i i 47
- В подготовка к эксплуатации 47
- Ввйв 47
- Есо 47
- Н и л о 47
- Общие сведения о приготовлении пищи 49
- Правила экплуатации варочной панели 49
- Шшшшш 50
- Эксплуатация варочных панелей 50
- Общие сведения о выпекании жарении и приготовлении с грилем 51
- Правила эксплуатации духовки 51
- Правила эксплуатации электрической духовки 51
- Будет долго выпекаться 56
- В зна времени в этой таблице следует полкой духового шкафа является 56
- Время приготовления 56
- Время приготовления блюд выпечка и жарение_____________________________ 56
- Для процессов приготовления требующих 56
- Достижения заданной температуры 56
- Если верхний слой изделия подгорает а 56
- Если верхняя корочка слишком 56
- Если изделие получается слишком сухим 56
- Если изделие получается сырым следует 56
- Если изделие хорошо пропекается но 56
- Если овощи выпускают сок и становятся 56
- З изменяться в зависимости от температуры 56
- Зарумянивается следует поставить изделие 56
- И увеличить время приготовления 56
- Изделия плохо пропекается в следующий раз поставьте противень на один уровень 56
- Количество жидкости понизить температуру 56
- Кулинарных предпочтений 56
- Начинки чтобы изделие ровно 56
- Ниже 56
- Ниже понизить температуру и увеличить 56
- Нижнем слое изделия слишком много 56
- Нижний остается сырым возможно в 56
- По поверхности изделия __________________ 56
- Подрумянивалась старайтесь равномерно 56
- Понизить температуру на 10 с 56
- Превышала глубины противня иначе оно 56
- Предварительного нагрева предварительно 56
- Продуктов толщины вида и ваших 56
- Разогрейте печь в начале процесса до 56
- Распределять начинку между слоями теста и 56
- Растительного масла яиц и йогурта 56
- Режим и температуру указанные в 56
- С и сократить время приготовления 56
- Следите за тем чтобы толщина изделия не 56
- Следует повысить температуру примерно на 56
- Слишком сухими готовьте их не на противне 56
- Смажьте слои теста смесью из молока 56
- Снаружи пригорает следует уменьшить 56
- Советы по выпечке 56
- Советы по приготовлению овощных блюд 56
- Считать справочными они могут i 1нижняя полка 56
- Таблице рецептов если нижний слой 56
- Уменьшить количество жидкости или 56
- Как пользоваться грилем 57
- Общие сведения 58
- Уход и техническое обслуживание 58
- Чистка варочной панели 58
- Чистка панели управления 58
- Снятие дверцы духового шкафа 59
- Чистка духовки 59
- Снятие внутреннего стекла дверцы 60
- Замена лампочки освещения духового шкафа 61
- Поиск и устранение неисправностей 62
Похожие устройства
- Beko FSS36000W Руководство пользователя
- Beko CSS48100GW Руководство пользователя
- Beko CSS48100GS Руководство пользователя
- Beko CSS48100GA Руководство пользователя
- Beko FSM67320GSS Руководство пользователя
- Beko FSE57110GW Руководство пользователя
- Beko FSS57000GW Руководство пользователя
- Beko FFSS66000W Руководство пользователя
- Beko FFSS67000W Руководство пользователя
- Beko FFSS57000W Руководство пользователя
- Beko FFSS56000W Руководство пользователя
- Beko FCS46000 Инструкция по эксплуатации
- Beko FCS47002 Инструкция по эксплуатации
- Beko FSE67500GS Инструкция по эксплуатации
- Beko FCS47007S Инструкция по эксплуатации
- Beko FFSE57114GS Инструкция по эксплуатации
- Beko FSM67320DXT Инструкция по эксплуатации
- Beko FSM57320DXT Инструкция по эксплуатации
- Beko FSE63110DW Инструкция по эксплуатации
- Beko FSS54010DW Инструкция по эксплуатации
Q Maintenance and care General information Dried residues on the glass ceramic surface should Service life of the product will extend and the under no circumstances be scraped with hook blades possibility of problems will decrease if the product is steel wool or similar tools cleaned at regular intervals Remove calcium stains yellow stains by a small amount of lime remover such as vinegar or lemon juice DANGER Disconnect the product from mains supply before starting maintenance and cleaning works There is the risk of electric shock DANGER B Allow the product to cool down before you clean it Hot surfaces may cause burns Clean the product thoroughly after each use In You can also use suitable commercially available products If the surface is heavily soiled apply the cleaning agent on a sponge and wait until it is absorbed well Then clean the surface of the hob with a damp cloth BPJT Suga foods such as thick cream and I I Jsyrup must be cleaned promptly without waiting the surface to cool down Otherwise glass ceramic surface may be damaged permanently this way it will be possible to remove cooking Slight color fading may occur on coatings or other residues more easily thus avoiding these from surfaces in time This will not affect operation of the burning the next time the appliance is used product No special cleaning agents are required for Color fading and stains on the glass ceramic surface is cleaning the product Use warm water with a normal condition and not a defect washing liquid a soft cloth or sponge to clean Cleaning the control panel the product and wipe it with a dry cloth Always ensure any excess liquid is thoroughly Clean the control panel and knobs with a damp cloth and wipe them dry _______________________________ wiped off after cleaning and any spillage is immediately wiped dry Do not use cleaning agents that contain acid or chloride to clean the stainless or inox surfaces JFJWf your product is equipped with buttons knobs l W jdo not remove the control buttons knobs to clean the control panel Control panel may get damaged and the handle Use a soft cloth with a liquid detergent not abrasive to wipe those parts clean Cleaning the oven paying attention to sweep in one direction To clean the side wall surface might get damaged by some I I detergents or cleaning materials Dn not use aggressive detergents cleaning powders creams or any sharp objects during cleaning Do not use harsh abrasive cleaners or sharp metal scrapers to clean the oven door glass since they can scratch the surface which may This feature is optional It may not exist on your product 1 Remove the front section of the side rack by pulling it in the opposite direction of the side wall 2 Remove the side rack completely by pulling it towards you result in shattering of the glass Do not use steam cleaners to clean the appliance as this may cause an electric shock Cleaning the hob Glass ceramic surfaces Wipe the glass ceramic surface using a piece of cloth dampened with cold water in a manner as not to leave any cleaning agent on it Dry with a soft and dry cloth Residues may cause damage on the glass ceramic surface when using the hob for the next time 25 EN