LG MS2349HS [52/84] Н1мдердщ си iiаттам ал ары жэне микротолдынды энергияны пайдаланып дайындау
Содержание
- Инструкция для пользователя 1
- Микроволновая печь 1
- Меры предосторожности чтобы избежать возможного чрезмерного воздействия микроволновой энергии 2
- Предостережения 2
- Предупреждение 2
- Вгоз 3
- Как работает микроволновая печь 3
- Очень безопасное устройство 3
- Содержание 3
- Распаковка и 4
- Установка печи 4
- Установка 6
- Часов 6
- Блокировка 7
- О стоп старт 7
- От детей 7
- Микроволновой энергии 8
- Приготовление с использованием 8
- Мощности 9
- Уровни микроволновой 9
- В два этапа 10
- Приготовление 10
- Быстрый 11
- Старт 11
- Повар 12
- Русский 12
- Вес кол во 13
- Порций 13
- Посуда принадлежности температура продуктов инструкции 13
- Программа 13
- Авто 14
- Повар 14
- Веса 15
- Инструкции 15
- Посуда принадлежности температура продуктов 15
- Программа диапазон 15
- Веса 16
- Инструкции 16
- Поварёнок 16
- Посуд а принадлежности температура продуктов 16
- Программа диапазон 16
- Старт 16
- Продуктов 17
- Размораживание 17
- Веса 18
- Инструкции по автоматическому размораживанию 18
- Посуда принадлежности 18
- Программа диапазон 18
- Температура продуктов инструкции 18
- Блюдо вес посуда инструкции 19
- Быстрое 19
- Инструкции по быстрой разморозке 19
- Размораживание 19
- Времени приготовления 20
- Увеличение и уменьшение 20
- Безопасности 21
- Важные инструкции по 21
- Предупреждение 21
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 21
- Важные инструкции по безопасности 22
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 22
- Микроволновой печи 23
- Посуда для 23
- Предостережение 23
- Высота пищи 24
- Использованием микроволновой энергии 24
- Количество продуктов 24
- Наблюдайте за процессом приготовления 24
- Накрывание 24
- Накрывание жиронепроницаемой бумагой 24
- Плотность продуктов 24
- Подрумянивание 24
- Размещение и обеспечение промежутков 24
- Содержание влаги в продуктах 24
- Содержание костей и жира в продуктах 24
- Факторы влияющие на время приготовления пищи 24
- Форма продуктов 24
- Характеристики продуктов и приготовление с 24
- Дверца и уплотнители дверцы должны поддерживаться в чистоте для 25
- Если пар сконденсируется внутри или снаружи печи по периметру двер 25
- Капли пищи или пролитые жидкости прилипают к стенкам печи и попа дают между уплотнителями и поверхностью дверцы лучше всего сразу же удалить их с помощью влажной тряпки крошки пищи и капли будут поглощать микроволновую энергию и увеличивать время приготовле ния с помощью влажной тряпки удалите все крошки и остатки пищи находящиеся между дверцей и уплотняющими поверхностями печи эти места необходимо чистить особенно тщательно для обеспечения на дежного закрывания дверцы удалите капли жира с внутренних поверх ностей намыленной тряпкой затем смойте тряпкой мыло и протрите на сухо не пользуйтесь жесткими моющими средствами или абразивными чистящими средствами стеклянный поднос можно мыть вручную или в посудомоечной машине 25
- Поддерживайте внешние поверхности печи в чистоте 25
- Поддерживайте внутренние поверхности печи в чистоте 25
- С использованием микроволновой энергии 25
- Характеристики продуктов и приготовление 25
- Цы вытрите панели мягкой тряпкой это может произойти когда микро волновая печь работает в условиях высокой влажности и ни коим обра зом не свидетельствует о неисправности печи 25
- Чистите внешние поверхности с использованием мягкого мыла и теплой воды затем смойте мыло и насухо протрите корпус мягкой тряпкой или бумажным полотенцем чтобы предотвратить повреждение внутренних элементов печи не позволяйте воде просочиться в вентиляционные от верстия для чистки панели управления откройте дверцу чтобы предот вратить случайное включение печи и вытрите панель влажной тряпоч кой а затем немедленно вытрите ее насухо мягкой тряпкой после окончания чистки нажмите кнопку стоп сброс 25
- Чистка вашей печи 25
- Чистки пользуйтесь только мягкой тряпкой и мыльной теплой водой за тем смойте мыло и тщательно вытрите насухо не пользуйтесь абразивными материалами такими как чис тящие порошки металлические мочалки и пластиковые по душечки металлические поверхности будет легче поддерживать в чи стом состоянии если почаще протирать их влажной тряпкой 25
- Экранирование 25
- Ответы на наиболее 26
- Часто возникающие вопросы 26
- Информация о монтаже сетевой вилки 27
- Предупреждение 27
- Технические характеристики 27
- Это изделие должно быть заземлено 27
- Микротол ынды пеш 29
- Пайдаланушыга арналган нускаулыц 29
- Ескерту 30
- Ескертулер 30
- Микротолкынды энергияныц ыктимал аскын эсер нен абай болу уийн саетык шаралары 30
- Gte цаушсв курылеы 31
- Жылдам w 6imy 45 31
- Мазм ны 31
- Микротолкынды пеш калай ж мыс стейд 31
- Айна латын сашина 32
- Пешт1 орамнан алу жэне орнату 32
- Шыны астау 32
- Cafattbl 34
- Орнату 34
- Балалардан 35
- Бубаттау 35
- Старт 35
- Микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау 36
- Децгей1 37
- Микротолкынды дуа ттылык 37
- Ек1с аты да дайындау 38
- Жылдам 39
- Старт 39
- Орыс аспазы 40
- Старт 40
- Аяк керек жараклар ен1м 41
- Багдарлама 41
- Нускаулыклар 41
- Салмагы улес ы 41
- Саны температурасы 41
- Авто аспазы 42
- Багдарлама 43
- Внм температурасы нускдулыктар 43
- Диапазоны 43
- Салман 43
- Ыдыс аяк керек жарак ар 43
- Аспазбала 44
- Багдарлама 44
- Внм температурасы нускаулыктар 44
- Диапазоны 44
- Салмак 44
- Ыдыс аяк керек жарактар 44
- Автоматты ж1б1ту 45
- Авторваморвжмваню 45
- Он1мдерд1 45
- Автома тты ж1б1ту ж0н1нде нускдулыктар 46
- Жылдам ж б ту 47
- Жылдам ж1б1ту жон1нде нусцаулыцтар 47
- Дайындау уадытын лгайту жэне азайту 48
- Даушс13д1к жоншде мацызды 49
- Ескерту 49
- Нусдаульщтар 49
- Дау1пс13д1к жон1нде мацызды нусдаулыдтар 50
- Микротолкынды 51
- Пешке арналган ыдыс 51
- Н1мдердщ си iiаттам ал ары жэне микротолдынды энергияны пайдаланып дайындау 52
- Оздщ neminhdi тазалау 53
- Он1мдердщ сипаттамалары жэне микротолкынды 53
- Энергияны пайдаланып дайындау 53
- Нег рлымжи1 туындаитын с рацтарга жауаптар 54
- Бул буйым жерге косылган болуга тшс техникалык сипаттамалары 55
- Ескерту 55
- Желык ашаны жинацтау ту ролы аппарат 55
- Техникалык сипаттамалары 55
- М1крохвильова п1ч 57
- Нструкц1я для користувача 57
- Застереження 58
- Заходи безпеки для запоб гання можливого надм рного впливу м крохвильовот енерги 58
- Попередження 58
- Автокухар 59
- Автоматичне розморожування продукта 59
- Блокування вщ дней 59
- Важлив нструкцп з безпеки 59
- Вгоз 59
- Вщповщ на найчаспш питания 73 1нформац я щодо монтажу мережного штепселю технчн характеристики 79 59
- Готування з використанням м крохвильовот енергп 59
- Готування у два етапи 59
- Дуже безпечний пристр й 59
- Застереження 59
- Зм ст 59
- Кухарчук 59
- Посуд для м крохвильово1 печ 75 характеристики продукпв готування з використанням м крохвильовот енергп 59
- Р1вн1 мкрохвильово потужност 59
- Розпакування й установка печ 59
- Установка годинника 59
- Швиаке розморожування 77 збтыиення й зменшення часу приготування 59
- Швидкий старт 63 росмський кухар 59
- Як працюе мжрохвильова тч 59
- Розпакування й 60
- Установка печ 60
- Годинника 62
- Установка 62
- Блокування 63
- Вщ д тей 63
- Готування з використанням 64
- М крохвильово1 енерги 64
- Вихщна потужн сть використання 65
- Потужност 65
- Р вень потужност 65
- Р вн1 м1крохвильово1 65
- Готування 66
- У два етапи 66
- Старт 67
- Швидкий 67
- Кухар 68
- Росшський 68
- Ваги 69
- Д апазон 69
- Посуд аксесуари 69
- Програма 69
- Р0с1йський кухар 69
- Температура продукте нструкцп 69
- Авто 70
- Кухар 70
- Ваги 71
- Д апазон 71
- Нструкци 71
- Посуд аксесуари 71
- Програма 71
- Температура продукт в 71
- Яйца 71
- Ваги 72
- Д апазон 72
- Кухарчук 72
- Посуд аксесуари 72
- Програма 72
- Температура продукт нструкци 72
- Автоматичне 73
- Заморожен 73
- М ясо 73
- Овоч 73
- Продукт в 73
- Птиця 73
- Риба 73
- Розморожування 73
- Категор я вага посуд продукт час витримки 74
- Нструкцп3 автоматичного розморожування 74
- Хвилини 74
- Iиструкцн 31 швидкого розмороження 75
- Розморожування 75
- Страва вага посуд нструкцп 75
- Шеидке 75
- Зб льшення й зменшення 76
- Часу приготування 76
- Важлив нструкцп з безпеки 77
- Попередження 77
- Прочитайте уважно й збережкь п для довщок у майбутньому 77
- Важлив нструкцп з безпеки 78
- Прочитайте уважно й збережпъ п для довщок у майбутньому 78
- Застереження 79
- М1крохвильово печ 79
- Посуд для 79
- Використанням м1крохвильово енергп 80
- Висота тж 80
- Вм ст к сток жиру в продуктах 80
- Готування з 80
- К льк сть продукт в 80
- Накривання 80
- Накривання жиронепроникним папером 80
- П друм янювання 80
- Розм щення й забезпечення пром жк в 80
- Спостер1гайте за процесом готування 80
- Ум ст вологи в продуктах 80
- Фактори що впливають на час готування тж 80
- Форма продукт в 80
- Характеристики продукто 80
- Щ льн сть продукт в 80
- Використанням м1крохвильово енерп 81
- Екранування 81
- П дтримуйте внутр1шн поверхн печ в чистоп 81
- П1дняття 81
- П1дтримуйте зовн шн поверхн печ в чистот 81
- Перев рка готовност 81
- Перевертання 81
- Перем шування 81
- Протикання 81
- Розм щення б льш товстих порц й зовн 81
- Характеристики продуктов i готування з 81
- Час вщстоювання 81
- Чищення вашот печ 81
- Вона порожня 82
- Вщповщ1 на найчаст1ш 82
- Готування в печ 82
- Книз для мжрохвильово печ 82
- П чи буде м крохвильова п ч ушкоджена якщоп включити тод коли 82
- П чи можна готувати в м крохвильов й печ пов тряну кукурудзу 82
- П чи пропускав м крохвильову енерг ю оглядове в кно у дверцятах 82
- П чому моя тч не завжди готус так швидко як це зазначено в поварен й 82
- П чому при натисканн кнопки на панел керування подасться звуковий 82
- П чому рекомендусться дати тж постояти п сля того як зак нчився час п 82
- П чому яйця нод вибухають 82
- Печ 82
- Питания 82
- Питания чому не торить осв тлення в камер пен 82
- Сигнал 82
- Габаритн розм ри 485 мм ш х 280 мм в х 385 мм г 83
- Нформац я щодо монтажу мережного штепселю 83
- Попередження 83
- Прилад не призначений для користування особами включаючи д тей з обмеженими ф зичними сенсорними i розумовими зд бностями або особами з недостатнми досвщом i знаниями без нагляду або нструктажу по користуванню приладом з боку особи вщповщальнот за безпеку вищезгаданих ос б 83
- Техннн характеристики 83
- Цей вир б повинен бути заземленим техычы характеристики 83
- Life s good 84
Похожие устройства
- Trust MI-2275F Инструкция по эксплуатации
- Yamaha PSR-290 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSG-12HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2341N Инструкция по эксплуатации
- Beko WMD 24500 T Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSG-18HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2329H Инструкция по эксплуатации
- Trust MultiColour Mini 16638 Инструкция по эксплуатации
- BBK LT3210S Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSG-24HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2042G Инструкция по эксплуатации
- Tefal Avanti Elite 2820 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSV-07H N1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2041N Инструкция по эксплуатации
- Trust TU16336 Инструкция по эксплуатации
- Neff K3990X6 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSV-09H N1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2022G Инструкция по эксплуатации
- Philips AS111 Инструкция по эксплуатации
- Trust GM-1520T Инструкция по эксплуатации
0Н1МДЕРДЩ СИ IIАТТАМ АЛ АРЫ ЖЭНЕ МИКРОТОЛДЫНДЫ ЭНЕРГИЯНЫ ПАЙДАЛАНЫП ДАЙЫНДАУ Он1мдердег1 суйектер мен майдын курамы Суйектер жылу етюзедц ал май спен Kepi жылдамырак дайындалады Сол себепп суйекп немесс майлы ет кесектерш дайындаган кезде етгщ б1ркелга дайындалуын жэне шектен ты куырылмауын бакылау керек Он1мдерд1н мелшер CÌ3flÌH микротолкынды пепйщздеп микротолкындар мoлшepi дайындалатын он4мдердщ молшершен тэуелс з O3repicci3 кала бередг Демек ci3 микротолкынды пешке негурлым коп OHÌM салсацыз олар согурлым узак дайындалады CÌ3 салмагы рецепне корсетыгеннен CKÌ есе кем элдеб р тагамды дайындаган уакытта рецеппе корсеплген дайындау уакытын кем дегенде уштен 6ipÌHe KCMÌTyfli умытпаныз Он1мдерд1н нысаны Микротолкындар ошмдерге тек 2 см теренджке бойлайды калын тагамныц iniKi 6eniri сырнан eндipiлeтiн жылудыц нике ауыстырылу есебшен дайындалады Кез келген тагамнын тек сырткы кабапары микртотолкынды энергиянын есебшен дайындалады тагамнын калган бол п жылу етк зпшпкг н есебшен дайындалады Одан микротолкынды пеште дайындау кез нде тагамнын ен ынгайсыз нысаны калын шаршы болатынын KepeMÌ3 Бурыштар элдскашан дайын ал ортасы эл i жылымаган Микротолкынды пеште денгелек жука тагамдар мен сакина нысанды тагамдар ен жаксы дайындалады Жабу Какпак жылу мен буды тутады сонын есебшен ас жылдамырак дайындалады Жабу ушш каклакты немесе будын кысымымен оны жарып ж бермеу ушш 6ip бурышын сэл кетерт тыгыз жанасатын таспаны пайдаланыцыз КуренКу 15 минут немесе одан узак дайындататын ет жэне кус eri оздершщ майынын есебшен сэл курещтедь Одан Kepi кыска уакыт дайындалатын тагамдарга курешту ушш вустершир туздыгы кытайбуршак гуздыгы немесе барбекюге арналган туздыкты жагуга болады бул тэбеп туске Kipriinyre мумюндж бередь Тагамдарга курещту ушш туздыктын б1ршама шагын молшер устелепн болгандыкган тагамдардын бастапкы хош ilici озгермей кала береди Май отк1збейт1н кагазбен жабу Май етк1збейпн кагаз шашыраудыц алдын THÌMAÌ алады жэне аска жылудыц 6ip бешгш устал калуга кемекгеседи BipaK ол какпакка немесе тыгыз жанасатын таспага Караганда асты оншалык тыгыз жаппайтындыктан бул аска сэл кебуге мумкшдак бередь Орналастыру жэне аралыктарды камтамасыз ету Какталган картоп калыпшалардагы кекстер пеке басарлар секшш дара ен мдер егер олард микротолкынды пеште 6ip 6ipÌHeH б рдей кашыктыкта дурысы шенберлеп орналастырса анагурлым б ркелю жылытылатын болады Ешкашанда ешмдерщ 6ipinÌH утше 6ipin каламацыз Дайындау процессш кадагалацыз Аспаздык кпаптагы рсцсптгср мукият эз рлснгсн 6ipaK шздщ оларды пайдаланып тагамдар дайындауга табысыцыз шздщ оларды дайындау процсссш каншалыкты мукият кадагалайтыньщызга байланысты Эркашанда ас дайындаган ксздс оны кадагалацыз Слздщ пcшiцiзгc ас дайындау ксзшде жанатын шам орнатылган сондыктан cÌ3 ÌIUÌHC карал дайындаудыц калай журш жатканын тскссрс аласыз Рсцсппсрдс бсршгсн асты кашан кетсру араластыру Kcpcicriri жэнс т б туралы нускаулар кажстп эрскспсрдщ минимумы болып саналуга THÌC Егер евге ас б ркслю дайындалмайтын сскшд коршсс ОЗПЦЗДЩ nÌKÌpÌHÌ3 бойынша жагдайды тузстспн шараларды кабылдацыз Ас дайындау акы гына ыкнал егегш факюрлар Дайындау уакыты кептсгсн факторларга байланысты Рсцсппс пайдаланылатыын ингрсдиснтгсрдщ тсмпсратурасы дайындау уакытына ere коп ыкпал creai Мысалы жана гана тоцазыткыштан алынган майдан сутгсн жэнс жумырткадан дайындалатын бэлпн таи сон дай тек болмс тсмпсратурасындагы ингрсдиснтгсрдсн дайындалатын бэлшжс Караганда сдэу р узак niccai Осы Нускаулыкта бершген барлык тагамдардын рсцсппсршдс дайындау уакытыныц аукымы корссплгсн Жалпы ci3 сгср тагамды рсцсппс корссплгсн минималды уакытгыц шпндс дайындасацыз оныц эдстгс акырына дейш дайын болмайтынын ал ксйдс тагамды оз талгамыцыз бойынша дайындау ушш rimi максималды корссплгсн уакыпан асыруга тура кслстшш Kopcci3 Ол аспаздык кгтабында кабылданган Hcriari кагида дайындау уакытын корсстугс конссрвативп козкараска непзделген Ойткеш сгср ас куйш кстсс оны тузсту мумкш смсс Kcfi6ip рсцсппсрдс acipccc нан бэл штср жэнс кайнатылган крем дайындау рсцсптгср1ндс тагамды пештен сэл дайын смсс куйшдс алуга кецее бершедь Бул катслж смсс Егер тагамды 6ipa3ra acipccc жабылган кушндс коя турса ол пештен алып шыкканнан кейш де дайындалуын жалгастырады ойткеш астыц сырткы кабапары ciniprcn жылу б рпндсп imine бойлайды Егер тагам букы колем бойынша дайын болганга дейш пеште калса сырткы кабапар капы Keyin кстсдц limi куйсдй CÌ3 эртурл тагамдарды дайындау жэнс суыту уакытын айкындауда барган сайын шебер бола 6cpcci3 Ошмдердщ тыгыздыгы Торт нсмссс нан сскицц жецш ксускп тагамдар ростбиф нсмссс буктырылган ст сскицц ауыр тыгыз тагамдарга Караганда жылдам дайындалады Ксускп тагамдар дайындаган ксздс CÌ3 олардыц сырт жак шепершщ тым кургак жэнс куйрск болмауын бакылауга THÌC боласыз Aci ыц UHÌKI ii i Биж ошмдердщ сонын шиндс ростбифтщ уепцп 6ejiiii астыцгысына Караганда жылдам дайындалады Сонын CC6C6ÌHCH бшкпп Ko6ipcK тагамды дайындау ксзшдс ксйдс 61рнсшс мэртс аударып отырган жен Он1мдердег1 ылгалдыц курамы Микротолкындар ощцретш жылу ылгалды буландыруга бешм болгандыкган куыруга арналган ст жэнс ксйб р кекешс турлср сскшд б1ршама кургак ешмдерд дайындаудыц алдында сумей бурку нс болмаса буды устал калу ушш жабык турдс дайындау кажет 50