LG MS2349HS [81/84] Використанням м1крохвильово енерп
Содержание
- Инструкция для пользователя 1
- Микроволновая печь 1
- Меры предосторожности чтобы избежать возможного чрезмерного воздействия микроволновой энергии 2
- Предостережения 2
- Предупреждение 2
- Вгоз 3
- Как работает микроволновая печь 3
- Очень безопасное устройство 3
- Содержание 3
- Распаковка и 4
- Установка печи 4
- Установка 6
- Часов 6
- Блокировка 7
- О стоп старт 7
- От детей 7
- Микроволновой энергии 8
- Приготовление с использованием 8
- Мощности 9
- Уровни микроволновой 9
- В два этапа 10
- Приготовление 10
- Быстрый 11
- Старт 11
- Повар 12
- Русский 12
- Вес кол во 13
- Порций 13
- Посуда принадлежности температура продуктов инструкции 13
- Программа 13
- Авто 14
- Повар 14
- Веса 15
- Инструкции 15
- Посуда принадлежности температура продуктов 15
- Программа диапазон 15
- Веса 16
- Инструкции 16
- Поварёнок 16
- Посуд а принадлежности температура продуктов 16
- Программа диапазон 16
- Старт 16
- Продуктов 17
- Размораживание 17
- Веса 18
- Инструкции по автоматическому размораживанию 18
- Посуда принадлежности 18
- Программа диапазон 18
- Температура продуктов инструкции 18
- Блюдо вес посуда инструкции 19
- Быстрое 19
- Инструкции по быстрой разморозке 19
- Размораживание 19
- Времени приготовления 20
- Увеличение и уменьшение 20
- Безопасности 21
- Важные инструкции по 21
- Предупреждение 21
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 21
- Важные инструкции по безопасности 22
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 22
- Микроволновой печи 23
- Посуда для 23
- Предостережение 23
- Высота пищи 24
- Использованием микроволновой энергии 24
- Количество продуктов 24
- Наблюдайте за процессом приготовления 24
- Накрывание 24
- Накрывание жиронепроницаемой бумагой 24
- Плотность продуктов 24
- Подрумянивание 24
- Размещение и обеспечение промежутков 24
- Содержание влаги в продуктах 24
- Содержание костей и жира в продуктах 24
- Факторы влияющие на время приготовления пищи 24
- Форма продуктов 24
- Характеристики продуктов и приготовление с 24
- Дверца и уплотнители дверцы должны поддерживаться в чистоте для 25
- Если пар сконденсируется внутри или снаружи печи по периметру двер 25
- Капли пищи или пролитые жидкости прилипают к стенкам печи и попа дают между уплотнителями и поверхностью дверцы лучше всего сразу же удалить их с помощью влажной тряпки крошки пищи и капли будут поглощать микроволновую энергию и увеличивать время приготовле ния с помощью влажной тряпки удалите все крошки и остатки пищи находящиеся между дверцей и уплотняющими поверхностями печи эти места необходимо чистить особенно тщательно для обеспечения на дежного закрывания дверцы удалите капли жира с внутренних поверх ностей намыленной тряпкой затем смойте тряпкой мыло и протрите на сухо не пользуйтесь жесткими моющими средствами или абразивными чистящими средствами стеклянный поднос можно мыть вручную или в посудомоечной машине 25
- Поддерживайте внешние поверхности печи в чистоте 25
- Поддерживайте внутренние поверхности печи в чистоте 25
- С использованием микроволновой энергии 25
- Характеристики продуктов и приготовление 25
- Цы вытрите панели мягкой тряпкой это может произойти когда микро волновая печь работает в условиях высокой влажности и ни коим обра зом не свидетельствует о неисправности печи 25
- Чистите внешние поверхности с использованием мягкого мыла и теплой воды затем смойте мыло и насухо протрите корпус мягкой тряпкой или бумажным полотенцем чтобы предотвратить повреждение внутренних элементов печи не позволяйте воде просочиться в вентиляционные от верстия для чистки панели управления откройте дверцу чтобы предот вратить случайное включение печи и вытрите панель влажной тряпоч кой а затем немедленно вытрите ее насухо мягкой тряпкой после окончания чистки нажмите кнопку стоп сброс 25
- Чистка вашей печи 25
- Чистки пользуйтесь только мягкой тряпкой и мыльной теплой водой за тем смойте мыло и тщательно вытрите насухо не пользуйтесь абразивными материалами такими как чис тящие порошки металлические мочалки и пластиковые по душечки металлические поверхности будет легче поддерживать в чи стом состоянии если почаще протирать их влажной тряпкой 25
- Экранирование 25
- Ответы на наиболее 26
- Часто возникающие вопросы 26
- Информация о монтаже сетевой вилки 27
- Предупреждение 27
- Технические характеристики 27
- Это изделие должно быть заземлено 27
- Микротол ынды пеш 29
- Пайдаланушыга арналган нускаулыц 29
- Ескерту 30
- Ескертулер 30
- Микротолкынды энергияныц ыктимал аскын эсер нен абай болу уийн саетык шаралары 30
- Gte цаушсв курылеы 31
- Жылдам w 6imy 45 31
- Мазм ны 31
- Микротолкынды пеш калай ж мыс стейд 31
- Айна латын сашина 32
- Пешт1 орамнан алу жэне орнату 32
- Шыны астау 32
- Cafattbl 34
- Орнату 34
- Балалардан 35
- Бубаттау 35
- Старт 35
- Микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау 36
- Децгей1 37
- Микротолкынды дуа ттылык 37
- Ек1с аты да дайындау 38
- Жылдам 39
- Старт 39
- Орыс аспазы 40
- Старт 40
- Аяк керек жараклар ен1м 41
- Багдарлама 41
- Нускаулыклар 41
- Салмагы улес ы 41
- Саны температурасы 41
- Авто аспазы 42
- Багдарлама 43
- Внм температурасы нускдулыктар 43
- Диапазоны 43
- Салман 43
- Ыдыс аяк керек жарак ар 43
- Аспазбала 44
- Багдарлама 44
- Внм температурасы нускаулыктар 44
- Диапазоны 44
- Салмак 44
- Ыдыс аяк керек жарактар 44
- Автоматты ж1б1ту 45
- Авторваморвжмваню 45
- Он1мдерд1 45
- Автома тты ж1б1ту ж0н1нде нускдулыктар 46
- Жылдам ж б ту 47
- Жылдам ж1б1ту жон1нде нусцаулыцтар 47
- Дайындау уадытын лгайту жэне азайту 48
- Даушс13д1к жоншде мацызды 49
- Ескерту 49
- Нусдаульщтар 49
- Дау1пс13д1к жон1нде мацызды нусдаулыдтар 50
- Микротолкынды 51
- Пешке арналган ыдыс 51
- Н1мдердщ си iiаттам ал ары жэне микротолдынды энергияны пайдаланып дайындау 52
- Оздщ neminhdi тазалау 53
- Он1мдердщ сипаттамалары жэне микротолкынды 53
- Энергияны пайдаланып дайындау 53
- Нег рлымжи1 туындаитын с рацтарга жауаптар 54
- Бул буйым жерге косылган болуга тшс техникалык сипаттамалары 55
- Ескерту 55
- Желык ашаны жинацтау ту ролы аппарат 55
- Техникалык сипаттамалары 55
- М1крохвильова п1ч 57
- Нструкц1я для користувача 57
- Застереження 58
- Заходи безпеки для запоб гання можливого надм рного впливу м крохвильовот енерги 58
- Попередження 58
- Автокухар 59
- Автоматичне розморожування продукта 59
- Блокування вщ дней 59
- Важлив нструкцп з безпеки 59
- Вгоз 59
- Вщповщ на найчаспш питания 73 1нформац я щодо монтажу мережного штепселю технчн характеристики 79 59
- Готування з використанням м крохвильовот енергп 59
- Готування у два етапи 59
- Дуже безпечний пристр й 59
- Застереження 59
- Зм ст 59
- Кухарчук 59
- Посуд для м крохвильово1 печ 75 характеристики продукпв готування з використанням м крохвильовот енергп 59
- Р1вн1 мкрохвильово потужност 59
- Розпакування й установка печ 59
- Установка годинника 59
- Швиаке розморожування 77 збтыиення й зменшення часу приготування 59
- Швидкий старт 63 росмський кухар 59
- Як працюе мжрохвильова тч 59
- Розпакування й 60
- Установка печ 60
- Годинника 62
- Установка 62
- Блокування 63
- Вщ д тей 63
- Готування з використанням 64
- М крохвильово1 енерги 64
- Вихщна потужн сть використання 65
- Потужност 65
- Р вень потужност 65
- Р вн1 м1крохвильово1 65
- Готування 66
- У два етапи 66
- Старт 67
- Швидкий 67
- Кухар 68
- Росшський 68
- Ваги 69
- Д апазон 69
- Посуд аксесуари 69
- Програма 69
- Р0с1йський кухар 69
- Температура продукте нструкцп 69
- Авто 70
- Кухар 70
- Ваги 71
- Д апазон 71
- Нструкци 71
- Посуд аксесуари 71
- Програма 71
- Температура продукт в 71
- Яйца 71
- Ваги 72
- Д апазон 72
- Кухарчук 72
- Посуд аксесуари 72
- Програма 72
- Температура продукт нструкци 72
- Автоматичне 73
- Заморожен 73
- М ясо 73
- Овоч 73
- Продукт в 73
- Птиця 73
- Риба 73
- Розморожування 73
- Категор я вага посуд продукт час витримки 74
- Нструкцп3 автоматичного розморожування 74
- Хвилини 74
- Iиструкцн 31 швидкого розмороження 75
- Розморожування 75
- Страва вага посуд нструкцп 75
- Шеидке 75
- Зб льшення й зменшення 76
- Часу приготування 76
- Важлив нструкцп з безпеки 77
- Попередження 77
- Прочитайте уважно й збережкь п для довщок у майбутньому 77
- Важлив нструкцп з безпеки 78
- Прочитайте уважно й збережпъ п для довщок у майбутньому 78
- Застереження 79
- М1крохвильово печ 79
- Посуд для 79
- Використанням м1крохвильово енергп 80
- Висота тж 80
- Вм ст к сток жиру в продуктах 80
- Готування з 80
- К льк сть продукт в 80
- Накривання 80
- Накривання жиронепроникним папером 80
- П друм янювання 80
- Розм щення й забезпечення пром жк в 80
- Спостер1гайте за процесом готування 80
- Ум ст вологи в продуктах 80
- Фактори що впливають на час готування тж 80
- Форма продукт в 80
- Характеристики продукто 80
- Щ льн сть продукт в 80
- Використанням м1крохвильово енерп 81
- Екранування 81
- П дтримуйте внутр1шн поверхн печ в чистоп 81
- П1дняття 81
- П1дтримуйте зовн шн поверхн печ в чистот 81
- Перев рка готовност 81
- Перевертання 81
- Перем шування 81
- Протикання 81
- Розм щення б льш товстих порц й зовн 81
- Характеристики продуктов i готування з 81
- Час вщстоювання 81
- Чищення вашот печ 81
- Вона порожня 82
- Вщповщ1 на найчаст1ш 82
- Готування в печ 82
- Книз для мжрохвильово печ 82
- П чи буде м крохвильова п ч ушкоджена якщоп включити тод коли 82
- П чи можна готувати в м крохвильов й печ пов тряну кукурудзу 82
- П чи пропускав м крохвильову енерг ю оглядове в кно у дверцятах 82
- П чому моя тч не завжди готус так швидко як це зазначено в поварен й 82
- П чому при натисканн кнопки на панел керування подасться звуковий 82
- П чому рекомендусться дати тж постояти п сля того як зак нчився час п 82
- П чому яйця нод вибухають 82
- Печ 82
- Питания 82
- Питания чому не торить осв тлення в камер пен 82
- Сигнал 82
- Габаритн розм ри 485 мм ш х 280 мм в х 385 мм г 83
- Нформац я щодо монтажу мережного штепселю 83
- Попередження 83
- Прилад не призначений для користування особами включаючи д тей з обмеженими ф зичними сенсорними i розумовими зд бностями або особами з недостатнми досвщом i знаниями без нагляду або нструктажу по користуванню приладом з боку особи вщповщальнот за безпеку вищезгаданих ос б 83
- Техннн характеристики 83
- Цей вир б повинен бути заземленим техычы характеристики 83
- Life s good 84
Похожие устройства
- Trust MI-2275F Инструкция по эксплуатации
- Yamaha PSR-290 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSG-12HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2341N Инструкция по эксплуатации
- Beko WMD 24500 T Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSG-18HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2329H Инструкция по эксплуатации
- Trust MultiColour Mini 16638 Инструкция по эксплуатации
- BBK LT3210S Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSG-24HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2042G Инструкция по эксплуатации
- Tefal Avanti Elite 2820 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSV-07H N1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2041N Инструкция по эксплуатации
- Trust TU16336 Инструкция по эксплуатации
- Neff K3990X6 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSV-09H N1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS2022G Инструкция по эксплуатации
- Philips AS111 Инструкция по эксплуатации
- Trust GM-1520T Инструкция по эксплуатации
Характеристики продуктов i готува використанням м1крохвильово е Перем шування Чищення вашоТ печ Перем шування е одним з найб льш важливих прийом в при приготуванн Тж в м крохвильов й печ При звичайному готуванн страви перем шуються з метою зм шування нгред ент в Однак при готуванн з допомогою м крохвиль блюда перем шуються з метою поширення й перерозпод лення тепла Заежди перем шуйте Тжу вщ краТв у напрямку центра тому що крат нагр ваються в першу чергу 1 П дтримуйте внутр1шн поверхн печ в чистоп Крапп Тж або пролит рщини прилипають до стшок печ й попадають м ж ущ льнювачами й поверхнею дверцят Найкраще вщразу же видалити Тх за допомогою вологоТ ганч рки Крихти Тж1 й крапп будуть поглинати мжрохвильову енерпю й збшьшувати час приготування За допомогою вологоТ ганч рки видал ть ва крихти й залишки ЭД що знаходяться м ж дверцятами й ущшьнювачами печь Ц М1сця необхщно чистити особливо ретельно для забезпечення над йного закриеання дверцят Видал ть крапл жиру з внутр шн х поверхонь намиленою ганч ркою пот м змийте ганч ркою мило й протр ть насухо Не користуйтеся твердими або абразивними миючими засовами Скляний пщнос можна мити вручну або в машин для миття посуду Перевертання Страви великого розм ру таю як великий шматок м яса i pine курча необхщно перевертати щоб верхня й нижня частина готувалися р вном рно Також рекомендуеться перевертати шматки курчати й в дбивн котлети Розм щення б льш товстих порц й зовн Тому що м крохвил притягаються до зовн шн х частин Тж сл д розм щувати б льш TOBCTÌ порцп м яса птиц або риби бпижче до краТв блюда де вони готуються У цьому випадку бтьш TOBCTÌ порцй отримають бшьше м1крохвильовоТ енерпТ i Тжа буде готуватися бшьш р1вном1рно Екранування 2 П1дтримуйте зовн шн поверхн печ в чистот Для запобюання пересмаження Kyrie i краТв блюд що мають квадратну або прямокутну форму Тх ÌHOfli закривають шматочками алюмМевоТ фольги яю блокують м крохвил Нжоли не використовуйте занадто велику юльюсть фольги й прослщкуйте щоб фольга над1йно трималася на блкщ у протилежному випадку може виникнути електрична дуга Чистить зовышн поверхн з використанням м якого мила й тепло води пот м змийте мило й насухо протрпь корпус м якою ганч ркою або паперовим рушником Щоб запоб гти ушкодженню внутр шн х елемент в печ не дозволяйте вод просочитися у вентиляц йн отвори Для чищення панел керування вщкрийте дверцята щоб запоб гти випадковому ув мкненню печ Витр ть панель спочатку вологою ганч ркою а пот м одразу сухою м якою ганч ркою П сля заюнчення чищення натисн ть кнопку Стоп Вщм на П1дняття Пухк блюда пщн1маються для того щоб м крохвил могли поглинатися нижньою частиною й центром страви Протикання Продукта в шкарлуп з шкуркою або мембраною можуть вибухнути в печ1 якщо ви не проткнете Тх перед готуванням До таких продукпв вщносяться бшки й жовтки яець молюски й устриц а також pini овоч й фрукта 3 Якщо пара сконденсуеться усередин або зовн печ по периметр дверцят витр ть панел м якою ганч ркою Це може вщбутися якщо м крохвильова п ч працюе в умовах високоТ вологост отже це не свщчить про несправн сть печ Перев рка готовност У м крохвильов й печ Тжа готуеться так швидко що необхщно часто перев ряти Ti roTOBHÌCTb Деяю страви залишаються у печ до повноТ готовносп але бшьшють отрав включаючи страви з м яса й птиц виймаються з печ злегка неготовими i Гм дають д йти до готовносп деякий час За цей час внутр шня температура Тж п дн маеться на 3 8 С 4 Дверцята й ущ льнювач дверцят повинн пщтримуватися в чистот Для чищення користуйтеся т льки м якою ганч ркою й мильною теплою водою пот м змийте мило й ретельно витр ть насухо НЕ КОРИСТУЙТЕСЯ АБРАЗИВНИМИ МАТЕР1АЛАМИ ТАКИМИ ЯК МИЮЧ1 ПОРОШКИ МЕТАЛЕВ1 МОЧАЛКИ Й ПЛАСТИКОВ ПОДУШЕЧКИ Металев поверхн буде легше пщтримувати в чистому стан якщо част ше протирати Тх вологою ганч ркою Час вщстоювання 1ж1 часто дають постояти вщ 3 до 10 хвилин п сля того як вона вийнята з мжрохвильовоТ печ Звичайно Тжу на час вщстоювання накривають для збереження тепла за винятком випадюв коли вона повинна пщсохнути SOBHÌ наприклад деяю пироги й бюквгта Вщстоювання дозволяв довести Тжу до готовность а також дозволяв зм шатися й змщнпи букету П аромапв 77