LG MS-2647BS [41/56] Багдарлама
![LG MS-2647BS [41/56] Багдарлама](/views2/1048290/page41/bg29.png)
Содержание
- Микроволновая печь 1
- Меры предосторожности чтобы избежать возможного 2
- Предостережения 2
- Предупреждение 2
- Чрезмерного воздействия микроволновой энергии 2
- Как работает микроволновая печь 3
- Очень безопасное устройство 3
- Содержание 3
- Распаковка и 4
- Установка печи 4
- Установка 6
- Часов 6
- Блокировка 7
- От детей 7
- Микроволновой энергии 8
- Приготовление с использованием 8
- Мощности 9
- Уровни микроволновой 9
- В два этапа 10
- Приготовление 10
- Быстрый 11
- Старт 11
- Повар 12
- Русский 12
- Вес кол во 13
- Порций 13
- Посуда принадлежности температура продуктов инструкции 13
- Программа 13
- Авто 14
- Повар 14
- Веса 15
- Инструкции 15
- Посуда принадлежности температура продуктов 15
- Программа диапазон 15
- Веса 16
- Поварёнок 16
- Посуд а принадлежности температура продуктов инструкции 16
- Программа диапазон 16
- Размораживание продуктов 17
- Веса 18
- Инструкции по автоматическому размораживанию 18
- Посуда принадлежности 18
- Программа диапазон 18
- Температура продуктов инструкции 18
- Быстрое 19
- Инструкции по быстрой разморозке 19
- Размораживание 19
- Времени приготовления 20
- Увеличение и уменьшение 20
- Безопасности 21
- Важные инструкции по 21
- Предупреждение 21
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 21
- Важные инструкции по безопасности 22
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 22
- Микроволновой печи 23
- Посуда для 23
- Предостережение 23
- Высота пищи 24
- Использованием микроволновой энергии 24
- Количество продуктов 24
- Наблюдайте за процессом приготовления 24
- Накрывание 24
- Накрывание жиронепроницаемой бумагой 24
- Плотность продуктов 24
- Подрумянивание 24
- Размещение и обеспечение промежутков 24
- Содержание влаги в продуктах 24
- Содержание костей и жира в продуктах 24
- Факторы влияющие на время приготовления пищи 24
- Форма продуктов 24
- Характеристики продуктов и приготовление с 24
- С использованием микроволновой энергии 25
- Характеристики продуктов и приготовление 25
- Чистка вашей печи 25
- Ответы на наиболее 26
- Часто возникающие вопросы 26
- Информация о монтаже сетевой вилки 27
- Предупреждение 27
- Технические характеристики 27
- Это изделие должно быть заземлено технические характеристики 27
- Lg electronics inc 28
- Ескерту 30
- Ескертулер 30
- Микротолкынды энергияныц ыктимал аскын эсер нен абай болу уийн саетык шаралары 30
- Gte каушсв курылеы 31
- Жылдам w 6im 31
- Мазм ны 31
- Микротолкынды пеш калай ж мыс стейд 31
- Айна латын сашина 32
- Пешт1 орамнан алу жэне орнату 32
- Ш ы н ы астау 32
- Енд1 с13д1ц пеш1ц13 жумысца дайын 33
- Cafattbl орнату 34
- Теменде бер лген мысалда 6 3 с зге 14 35 уацытты цапай орнату керек екены керсетем з знзд1ц пештен барлыц орамдау материалдарын алып тастаганынызта кез жетюзнз 34
- Балалардан 35
- Бубаттау 35
- Старт 35
- Ж1б1ту орташа томен 36
- Жогары 36
- Куаттылык 36
- Микро 36
- Микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау 36
- Орташа 36
- Орташа жогары 36
- Томен 36
- Децгей1 37
- Микротолкынды кул ттылык 37
- Ек1с аты да дайындау 38
- Жылдам 39
- Старт 39
- Орыс аспазы 40
- Аяк керек жараклар ен1м 41
- Багдарлама 41
- Нускаулыклар 41
- Салмагы улес ы 41
- Саны температурасы 41
- Авт 42
- Авто аспазы 42
- Багдарлама 43
- Внм температурасы нускдулыктар 43
- Диапазоны 43
- Салман 43
- Ыдыс аяк керек жарак ар 43
- Аспазбала 44
- Багдарлама 44
- Внм температурасы нускаулыктар 44
- Диапазоны 44
- Салмак 44
- Ыдыс аяк керек жарактар 44
- Автоматты ж1б1ту 45
- Он1мдерд1 45
- Автома тты ж1б1ту ж0н1нде нускдулыктар 46
- Жылдам ж б ту 47
- Жылдам ж1б1ту жон1нде нусцаулыцтар 47
- Дайындау уадытын лгайту жэне азайту 48
- Даушс13д1к жоншде мацызды 49
- Ескерту 49
- Нусдаульщтар 49
- Дау1пс13д1к жон1нде мацызды нусдаулыдтар 50
- Микротолкынды 51
- Пешке арналган ыдыс 51
- Н1мдердщ си iiаттам ал ары жэне микротолдынды энергияны пайдаланып дайындау 52
- Оздщ neminhdi тазалау 53
- Он1мдердщ сипаттамалары жэне микротолкынды 53
- Энергияны пайдаланып дайындау 53
- Ескерту 54
- Нег рлымжи1 туындаитын с рацтарга жауаптар 54
- С неге менщ пеним микротолкынды пешке арналган аспаздык кггапта корсетыген эркез жылдам дайындамайды 54
- Бул буйым жерге косылган болуга тшс техникалык сипаттамалары 55
- Ескерту 55
- Желык ашаны жинацтау ту ролы аппарат 55
- Микротолкындар 55
- Техникалык сипаттамалары 55
- Lg electronics inc 56
Похожие устройства
- Trust TB-6300 Инструкция по эксплуатации
- Yamaha PSR-275 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSV-24H N1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS-2358U Инструкция по эксплуатации
- Trust TU6428 Инструкция по эксплуатации
- Ariston TX85 Инструкция по эксплуатации
- Ariston TX85 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSLI-09HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS-2358G Инструкция по эксплуатации
- Trust 16176 Инструкция по эксплуатации
- BBK LT3209S Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSLI-12HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG MS-2358FS Инструкция по эксплуатации
- Trust 16530-02 Инструкция по эксплуатации
- Tefal Aliseo 5310 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSLI-18HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG ND1520 Инструкция по эксплуатации
- LG MS-2047K Инструкция по эксплуатации
- Trust 16898 Инструкция по эксплуатации
- Ballu BSLI-24HN1 Инструкция по эксплуатации
Багдарлама Гречневая каша Карацумыц боткасы Лапша домашняя Салмагы Улес саны Ыдыс аяк керек жараклар ен1м Q 3КГ СВЧ табагы 0н1мдердж белме температурасы 1 улес СВЧ табаты какпагы 0н1мдерд1Н белме температурасы Уй Kecneci Нускаулыклар температурасы 1 К аракумак жармасынын 300 г сумей шайыныз 600 мл су куйып улкен epi терен табакка туз косыныз оны 15 мин калдырыныз 2 Тамакты пешке салыныз Менюды тандап старттуймесн басыныз 3 Ас дайын болганнан кейн 15 мин салкындатып койыныз Курамдастары Тауык бел ктер 500 г тауык жотасы мойны немесе reci Су 1000 мл Уй Kecneci 70 г Дэмне карай туз 1 Тауык 6eaiKTepiH сумей шайып оларды улкен табакка салыныз жене 400 мл су косып оны какпакпен жабыныз Тамакты пешке салыныз Менюды тандап старт туймеан басыныз 2 Белпден кейн пеш еапн ашып Ke6irin алыныз С орпасына калган суды косып оны туздап бепн какпакпен жауып койыныз Ас дайындау npoueciH жалгастыру уилн стартты басыныз 3 EKÌHUIÌ белпден кейн пеш еапн ашыныз KecneHi косып араластырып ж 6ер н з Какпаксыз дайындау ас дайындау npoueciH жалгастыру уилн тагы 6ip рет стартты басыныз 4 Ас дайын болганнан кейн оны пештен алып тарелкеге куйыныз Дастарханга коя беруге болады Гуляш из грибов Саныраукулактарда н жасалган гуляш 4 порция СВЧ табагы какпагы 0н1мдерд ц белме температурасы Курамдастары Саныраукулактар 500 г Томат пюре 1 ас Terri бурыш 1 дана касык Пияз 2 дана Ун 1 ас 0амдк май 2 ас касык касык Домне карай туз бен бурыш 1 Шампиньондар мен Terri бурышты кесектеп пиязды усактаныз 2 Оларды улкен табакка салып араластырып OCÌMAÌK майын косыныз Кдкпагын жаппаныз Табакты пешке салыныз Менюды тандап стартты басыныз 3 Белп бертгеннен кейн пеш eciriH ашып табакты алыныз Ун томат пюре су каймак жене демдеуштерд косып араластырыныз Кдкпагын жабыныз Ас дайындауды жалгастыру уш н стартты басыныз 4 Ас дайын болганнан кейн оны пештен алып 1 2 минут салкындатып алыныз