Beko OSC 22130 X [36/44] How to operate the oven
Содержание
- Веко 1
- Содержание 3
- Д общие сведения 4
- Обзор 4
- Входящие в комплект поставки могут отличаться в зависимости от модели изделия не все дополни тельные принадлежности описан ные в руководстве пользователя могут входить в комплект постав ки изделия 5
- Глубокий противень для жарения для выпечки жарения продуктов боль шими кусками приготовления блюд с большим количеством жидкости а так же для сбора жидкости при приготовле нии пищи на гриле 5
- Дополнительные принадлеж ности которые входят в ком плект 5
- Противень для выпечки размораживания заморо женных продуктов и жарения продуктов большими кусками 5
- Противень для выпечки рекомендуется для выпечки например сдобного или сухого печенья 5
- Т дополнительные принадлежности 5
- Технические данные 5
- Правила техники безопасности 7
- Установка 10
- Подготовка к эксплуатации 14
- Правила эксплуатации духовки 15
- Б указанные значение были получе 18
- Время приготовления блюд 18
- Выпечка и жарение 18
- Духовку можно выключить с помо 18
- Если верхняя корочка слишком при 18
- Если выпечка слишком сухая 18
- Если выпечка слишком сухая повысьте температуру на 10 с и со кратите время приготовления 2 если тесто оседает уменьшите количество жидкости и понизьте температуру на 10 с 18
- Жаривается 18
- Низьте температуру и увеличьте время приготовления 4 если тесто хорошо пропечено внут 18
- Ны в лабораторных условиях вы можете выбрать другие более под ходящие значения 18
- Остановка процесса приготовления 18
- По часовой стрелке и завершите про цесс приготовления 18
- Поверните переключатель таймера 18
- Пока лампочка термостата не погаснет 18
- При приготовлении продуктов требующем предварительного разогрева разогревайте их в начале приготовления 18
- Реключателя функций и регулятора температуры 18
- Ри но не пропечено снаружи 18
- Советы по выпечке изделий из теста 18
- Советы по выпечке кондитерских изделий 18
- Ставьте тесто на нижнюю полку по 18
- Температуры 18
- Уменьшите количество жидкости понизьте температуру и увеличьте вре мя приготовления 18
- Уровень 1 это самый нижний 18
- Уровень духовки 18
- Щью кнопки установки времени пе реключателя функций и регулятора 18
- Уход и техническое обслуживание 20
- Поиск и устранение неисправностей 22
- Table of contents 24
- Q general information 25
- Safety instructions 28
- Installation 31
- Q preparation 35
- How to operate the oven 36
- Browned but the lower part is not cooked 39
- Cooked 39
- For preheating set the required temperature the thermostat lamp will go out when the required temperature is reached 39
- If pastry is too dry increase the temperature by 10 c and reduce the cooking time 2 if pastry dropped use less liquid or lower the temperature by 10 c 3 if pastry is too dark on top place it on a lower rack lower temperature and increase the cooking time 4 if cooked well on the inside but 39
- If the pastry is too dry increase the temperature some 10 c and decrease the cooking time dampen the layers of dough with a sauce composed of milk oil egg and yoghurt 2 if the pastry takes too long to bake 39
- If the vegetable dish runs out of 39
- Juice and gets to dry 39
- Make sure that the amount of sauce you have used for the pastry is not too much at the bottom of the pastry try to scatter the sauce equally between and on the dough layers for an even browning cook the pastry in accordance with the mode and temperature given in the cooking table if the bottom part is still not browned enough place it on a lower shelf next time 39
- Pay care that the thickness of the pastry you have prepared does not exceed the depth of the tray and remain level with it 3 if the upper side of the pastry gets 39
- Sthin using a lid during cooking will keep the juice of the dish in the pan cook your vegetable dishes in a pan with a lid instead of a tray 2 if a vegetable dish does not get 39
- Sticky on the outside 39
- Tips for baking cakes 39
- Tips for baking pastry 39
- Tips for cooking vegetables 39
- Use less liquid lower the temperature and increase the cooking time 39
- Maintenance and care 41
- Q troubleshooting 43
Похожие устройства
- Crate KXB50U Инструкция по эксплуатации
- Electrolux ESF-63021 Инструкция по эксплуатации
- Fluke 123 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic NN-C781JF Инструкция по эксплуатации
- Crate GT15 Инструкция по эксплуатации
- Beko CSK 29000 S Инструкция по эксплуатации
- Electrolux ESF 45012 Инструкция по эксплуатации
- Supra SSM-T24 Инструкция по эксплуатации
- Telwin Bimax 152 230 V Инструкция по эксплуатации
- Fluke 124 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic NN-C780P Инструкция по эксплуатации
- Crate GT15R Инструкция по эксплуатации
- Electrolux ESF 2450 S Инструкция по эксплуатации
- Beko CSK 38002 Инструкция по эксплуатации
- Supra SBD-A4120 Инструкция по эксплуатации
- Telwin Telmig 170/1 Turbo Инструкция по эксплуатации
- Fluke 125 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic NN-C2003SZPE Инструкция по эксплуатации
- Crate GTX30 Инструкция по эксплуатации
- Beko CNK 32100 S Инструкция по эксплуатации
How to operate the oven General information on baking roasting and grilling A Risk of scalding by hot steam Take care when opening the oven door as steam may escape Tips for baking Use non stick coated appropriate metal plates or aluminum containers or heat resistant silicone moulds Make best use of the space on the rack It is recommended to place the baking mould in the middle of the rack Select the correct shelf position before turning the oven or grill on don t move oven shelves when hot Keep the oven door closed Tips for roasting Seasoning with lemon juice and black pepper will improve the cooking performance when cooking a whole chicken turkey or a large piece of meat Meat with bones takes about 15 to 30 minutes longer before it is cooked than a roast of the same size without bones You should calculate about 4 to 5 minutes cooking time per centimeter height of the meat Let meat rest in the oven for about 10 minutes after the cooking time The juice is better distributed all over the roast and does not run out when the meat is cut Fish in a fire resistant dish should be placed on the rack at the medium or lower level Tips for grilling Grilling is ideal for cooking meat fish and poultry and will achieve a nice brown surface without it drying out to much Flat pieces meat skewers and sausages are particularly suited for grilling as are vegetables with a high water content such as tomatoes and onions Distribute the pieces to be grilled on the wire shelf If the grilling is on the wire shelf locate a dripping pan under it in order to collect the fat Add some water in the dripping pan for easy cleaning 1 Fire danger due to food which is unsuitable for grilling Only use food for grilling which is suitable for intensive grilling heat Do not place the food too far in the back of the grill This is the hottest area and fat food may catch fire How to use the electric oven Select temperature and operating mode 1 Function knob 2 Thermostat knob 15 EN