LG MC-8087TRR [134/138] Використанням м крохвильово1 енергн
![LG MC-8087TRR [134/138] Використанням м крохвильово1 енергн](/views2/1048523/page134/bg86.png)
Содержание
- Инструкция для пользователя 1
- Микроволновая печь с грилем и конвекцией 1
- Меры предосторожности чтобы избежать возможного чрезмерного воздействия микроволновой энергии 2
- Предостережения 2
- Предупреждение 2
- Как работает микроволновая печь 3
- Очень безопасное устройство 3
- Содержание 3
- Распаковка и 4
- Установка 4
- Стоп 6
- Установка 6
- Часов 6
- Блокировка 7
- От детей 7
- Стоп 7
- Быстрый 8
- О старт 8
- Старт 8
- Стоп 8
- При малой мощности 9
- Приготовление пищи 9
- Старт 9
- Стоп 9
- Выходная мощность использование 10
- Мощности 10
- Уровень мощности 10
- Уровни микроволновой 10
- Пищи на гриле 11
- При го товление 11
- Старт 11
- Стоп 11
- В сочетании с грилем 12
- Приготовление пищи 12
- Поддержание тепла при 13
- Приготовлении пищи на пару 13
- Очистки 14
- Простая функция 14
- Старт 14
- Стоп 14
- Быстрый предварительный 15
- О старт 15
- Подогрев горячим воздухом 15
- Стоп 15
- Быстрое приготовление 16
- О старт 16
- Пищи горячим воздухом 16
- Стоп 16
- _______ сброс 17
- О старт 17
- Приготовление пищи в 17
- Сочетании с конвекцией 17
- Предварительный подогрев в 18
- Режиме конвекции 18
- Старт 18
- Приготовление пищи в 19
- Режиме конвекции 19
- Автоматическое 20
- О старт 20
- Приготовление пищи 20
- Стоп 20
- Авто 24
- Гриль 24
- О старт 24
- Стоп 24
- Разморозка 27
- Стоп 27
- Авто размораживание по весу 28
- __________ _ 29
- О старт 29
- Повар 29
- Русский 29
- Стоп 29
- 8 кг 31
- Стоп 35
- Шашлык 35
- Вертел монтаж 37
- Вертел 38
- Установка и использование 38
- Безопасности 39
- Важные инструкции по 39
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 39
- Важные инструкции по безопасности 40
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 40
- Микроволновой печи 41
- Посуда для 41
- Предостережение 41
- Высота пищи 42
- Использованием микроволновой энергии 42
- Количество продуктов 42
- Наблюдайте за процессом приготовления 42
- Накрывание 42
- Накрывание жиронепроницаемой бумагой 42
- Плотность продуктов 42
- Подрумянивание 42
- Размещение и обеспечение промежутков 42
- Содержание влаги в продуктах 42
- Содержание костей и жира в продуктах 42
- Факторы влияющие на время приготовления пищи 42
- Форма продуктов 42
- Характеристики продуктов и приготовление с 42
- Время отстоя 43
- Использованием микроволновой энергии 43
- Переворачивание 43
- Перемешивание 43
- Поддерживайте внешние поверхности печи в чистоте 43
- Поддерживайте внутренние поверхности печи в чистоте 43
- Приподнимание 43
- Проверка готовности 43
- Протыкание 43
- Размещение более толстых порций снаружи 43
- Характеристики продуктов и приготовление с 43
- Чистка вашей печи 43
- Экранирование 43
- В будет ли микроволновая печь повреждена если ее включить 44
- В можно ли готовить в микроволновой печи воздушную кукурузу 44
- В почему моя печь не всегда готовит так быстро как это указано в 44
- В почему не горит освещение в камере печи 44
- В почему при нажатии кнопки на панели управления подается 44
- В почему рекомендуется дать пище постоять после того как 44
- В почему яйца иногда взрываются 44
- В пропускает ли микроволновую энергию смотровое окно в дверце 44
- Закончилось время ее приготовления в печи 44
- Звуковой сигнал 44
- Ответы на наиболее 44
- Печи 44
- Поваренной книге для микроволновой печи 44
- Предостережение 44
- Тогда когда она пуста 44
- Часто возникающие вопросы 44
- Информация о монтаже сетевой вилки 45
- Предупреждение 45
- Предупреждение_______________________ 45
- Технические характеристики 45
- Грильд жэне конвекциялы микротолкынды пеш 47
- Пайдаланушыга арналган нускаулыц 47
- Ескерту 48
- Кажетп к ау пс зд к шаралары 48
- Микротолкынды энергиянын асырмалы ecepih болдырмау 48
- Са тандыру 48
- Мазмуны 49
- Микротолкынды пеш капай стейд 49
- Оте кду паз курылгы 49
- Жене орнату 50
- Каптамадан алып шыгу 50
- Орнату 52
- Сагат 52
- Стоп 52
- Балалардан 53
- Блоктау 53
- Стоп 53
- Быстрый старт 54
- Жедел бастау 54
- О старт 54
- Стоп 54
- Ас esipney 55
- О старт 55
- Темен куатпен 55
- Дережелер 56
- Колданылуы 56
- Куат 56
- Куат денгей шытардагы 56
- Микротолк нды куат 56
- Темен 56
- Ас ез рлеу 57
- Гоильде 57
- Грильмен уйлеслре 58
- Отырып ас ез рлеу 58
- Стоп 58
- Кезде жылуды к олдау 59
- Стоп 59
- Тагамды буда даярлаган 59
- __________________ сброс 60
- К ызмет 60
- О старт 60
- Стоп 60
- Тазартудын кдрапайым 60
- Алдын ала ысыту 61
- Старт 61
- Стоп 61
- Ыстык ауамен жедел 61
- Асты ыстык ауамен 62
- Жедел ез рлеу 62
- Конвекциямен уйлеслре 63
- Лг i 63
- О старт 63
- Отырып ас esipney 63
- Алдын ала ысыту 64
- Конвекция режим1ндег1 64
- О старт 64
- Ас esipney 65
- Конвекция режим ндеп 65
- Асты автоматты 66
- Ез рлеу 66
- О старт 66
- Стоп 66
- Авто 70
- Г риль 70
- Старт 70
- Стоп 70
- Автоматты xi6ity 73
- Он1мдерд1 73
- Стоп 73
- Салман бойынша автож бпу 74
- Аспазшысы 75
- Орыс 75
- Стоп 75
- Кэуап 81
- О старт 81
- Стоп 81
- Уршык монтаж 83
- Орнату жене к олдану 84
- Уршык 84
- Анык тамалар уш н сак тап к ойыныз 85
- Зей н к ойып ок ыныз жэне болашак тагы 85
- Кду1пазд1к туралы мацызды нускдулар 85
- Зей н к ойып ок ыныз жэне болашак тагы анык тамалар уилн сак тап к ойыцыз 86
- Кду1пс1зд1к туралы манызды нускдулар 86
- Арналган ыдыс 87
- К скатолкынды пешке 87
- Даярлау жене азык тул ктердщ сипаттамасы 88
- К скдтолкынды куатты колдану аркылы 88
- Даярлау жене азык тул ктердщ сипаттамасы 89
- К скдтолкынды куатты колдану аркылы 89
- Даярлау жене азык тул ктердщ сипаттамасы 90
- К скдтолкынды куатты колдану арк ылы 90
- С13д1н пеш1н13д1 тазалау 90
- Оте жи туатын 91
- Сурактарга жауаптар 91
- Ескерту 92
- Жел айырын монтаждау жен ндеп аппарат 92
- Техникалык сипаттамалар 92
- М1крохвильова п1ч 3 грилем конвекцн 93
- Нструкц1я для користувача 93
- Запоб1жн1 заходи щоб уникнути можливого надмфного впливу м крохв ил ьовот енергн 94
- Застереження 94
- Попередження 94
- Дуже безпечний пристрш 95
- Зл пст 95
- Як працюе м крохвильова тч 95
- Розпакуванняй 96
- Установка 96
- Годинника 98
- Налаштування 98
- Стоп 98
- Блокування 99
- Вщ дкей 99
- Стоп 99
- Стоп г 3 99
- О старт 100
- Старт 100
- Швидкий 100
- При малы потужносп 101
- Приготування ж 101
- Вихщна 102
- Потужжсть використання 102
- Потужносп 102
- Р вн м1крохвильово1 102
- Р1вень 102
- ___________ 103
- Ж1 на грил 103
- О старт 103
- Приготування 103
- Стоп 103
- З використанням гриля 104
- О старт 104
- Стоп 104
- Пщ1гр1вання 105
- Стоп 105
- О старт 106
- Очищения 106
- Проста функц я 106
- Стоп 106
- Гпд гр в гарячим повкрям 107
- Швидкий попередшй 107
- Ж1 гарячим повкрям 108
- Швидке приготування 108
- З використанням конвекцп 109
- О старт 109
- Приготування ж 109
- О старт 110
- Попередшй пщ гр в в 110
- Режим конвекцп 110
- Приготування ж в 111
- Режим конвекцп 111
- Автоматичне 112
- Приготування ж1 112
- Старт 112
- Стоп 112
- Авто 116
- Гриль 116
- Старт 116
- Стоп 116
- Стоп 119
- Шашлик 119
- Продукт в 121
- Розморожування 121
- Авторозморожування за вагою 122
- Кухар 123
- Рос1йський 123
- Стоп 123
- Рожен монтаж 129
- Годное 130
- Пюля готування зн мпъ приготовлене блюдо з рожна будьте обережн коли доторкаетеся до рожна металевого п дносу й приготовленого блюда тому що вони дуже гарячк п1сля готування на рожнш металевому гйднос1 залишаються шматочки приготовленого блюда вимийте рожен i металевий пщнос у вод з миючим засобом м якою ганч ркою якщо рожен i металевий пщнос не вщмилися залиште х у тепл й вод з миючим засобом на юлька хвилин не використовуйте ганч рки з металевими частинами як при терт можуть ушкодити поверхню 130
- Рожен 130
- Скляний п щнос металевий 130
- Установка й використання 130
- Як очистити рожен i металевий п щнос кулачок на л в й слнщ 130
- Важлив нструкцп з безпеки 131
- Попередження 131
- Важлив нструкцп з безпеки 132
- Прочитайте уважно та збережпъ для довщок у майбутньому 132
- Застереження 133
- М1крохвильово печ 133
- Посуд для 133
- Використанням м крохвильово1 енергн 134
- Приготування з 134
- Характеристики продукт 134
- Використанням м крохвильово1 енерп 135
- Приготування з 135
- Характеристики продукт 135
- Чищення вашей печ 135
- В в чи можна готувати в м крохвильов й печ попкорн 136
- В чи п ропускае м крохвильову енерию оглядове в кно у дверцятах 136
- В чибуде м крохвильова п ч пошкоджена якщолув мкнути год 136
- В чому моя п ч не завжди готуе так швидко як це зазначено в 136
- В чому негоритьсв тло в камер печ 136
- В чому при натисканн кнопки на панел керування подаеться 136
- В чому рекомендуеться датитж постоя п сля того як зак нчився 136
- В чому яйця нод вибухають 136
- Вщповщ на 136
- Застереження 136
- Звуковий сигнал 136
- Коли вона порожня 136
- Печ 136
- Поварен й книз для м крохвильово печ 136
- Часнприготування впеч 136
- Часто виникаюч питания 136
- Texhìhhi характеристики 137
- Нформац я про монтаж мережно вилки 137
- Попередження 137
- Интернет телефон 138
Похожие устройства
- BBK LT2220S Инструкция по эксплуатации
- Tucano BFITS Black Инструкция по эксплуатации
- LG MC-7884NC Инструкция по эксплуатации
- Ballu BDA-36HN1 Инструкция по эксплуатации
- Scarlett SC-111 Инструкция по эксплуатации
- Tucano WOPC-L Black Инструкция по эксплуатации
- Ballu BDA-48HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG MB3929G Инструкция по эксплуатации
- Miele KWFN 8706 SE ed-1 Инструкция по эксплуатации
- Tucano BASICP-GM Grey Инструкция по эксплуатации
- Hyundai H-DVD5046-N Инструкция по эксплуатации
- Ballu BDA-60HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG MB-4049F Инструкция по эксплуатации
- LG MB-3929X Инструкция по эксплуатации
- Ballu SILENCE Инструкция по эксплуатации
- Nexx NF-710 Инструкция по эксплуатации
- Tucano BY2-BS Blue Инструкция по эксплуатации
- LG MB-3929W Инструкция по эксплуатации
- Ballu BIGH-45 Инструкция по эксплуатации
- Tucano BASICP0 Black Инструкция по эксплуатации
Характеристики продукт в 7 приготування з використанням м крохвильово1 енергн Спостер1гайте за процесом приготування Рецепти в поварен й книз були ретельно розроблеж але ваш усшх у готуванн страви з Тх використанням залежить вщтого насюльки уважно виспостергаете за процесом приготування Завждиспостер гайте за жею приП готуванн У вашу пн вмонтований св тильник що автоматично вмикаеться пщчас готуванн Тж отже ви зможете заглядати усередину та перев ряти як йде процес приготування Наведен в рецептах вказ вки про те коли потр бно пщняти перем шатиТжу тощо повинж вважатися за ми нмум необхщних д й Якщо вам здаеться щоТжа готуеться нер вном рно просто вжийте заход в як на вашу думку покращать положения Фактори що впливають на час приготуванняТж1 Час приготування залежитьвщ багатьохфактора Температура нгред ент в що використовуються в рецепт дуже сильно впливае на час приготування Наприклад пир г приготовлений з масла молока яець т льки що вийнятих з холодильника бу де вишкатися стотно довше жж пирг приготовлений з тих самих нгред ент в як мають юмнатну температуру У вс х рецептах страв наведен их у ц й нструкцп зазначеж дапазони часу приготування Загалом визможете визначити що якщо готуете страву протягом м н мального часу зазначеного в рецепт вона може виявитись готовою не до к нця а нод для приготування страви за вашим смаком доведеться нав ть перевищити максимальний зазначений час Основний принцип прийнятий у ц й поварен й книз полягае в консервативному п дход дозазначення часу приготування Адже якщоТжа пригор ла це вже виправити неможливо У деяких рецептах особливо рецептах приготування хл ба пиропв заварного крему ре комен дуеться виймати страву з печ злегка неготовою Це не помилка Якщодати страв постояти особливо в накритому вид вона продовжить готуватися нав ть п сля виймання зпеч тому що тепло поглиненезовжшжми шарами Тж поступово проникав усередину ЯкщоТжа залишена в печ доки вона не буде готова по всьому об ему зовн шн шари будуть пересушен або нав ть пригорять Ви поступово станете б льш вправними у визначенн часу приготування та в дстоювання для р зних страв Щжьжсть продукт в Легк порист страви так як торт або хл б готуються швидше н ж важк щ льж страви так як ростб ф або тушковане м ясо При готуванн пористих страв ви повинж подбати про те щоб х зовн шн кра1 не стали занадто сухими та крихкими Висотаок Верхня частина високих продукт в зокрема ростб фа буде готуватися швидше н ж нижня Внаслщок цього страву що мае велику висоту рекомендуеться перевертати пщ час приготування нод к лька раз в Змют вологи в продуктах Оск лькитепло що генеруеться м крохвилями мае тенденц ю випаровувати вологу вдносно сух продукти так як м ясо для жарения та деяк види овоч в необхдноабо оббризкувати водою перед приготуванням або готувати накритими для того щоб утримувати пару Вм ст кюток жиру в продуктах К стки проводять тепло а жир готуеться швидше м яса Внаслщок цього при готуванн шматочюв м яса з метками та жиром треба подбати про те щоб м ясо не готувалося нер вном рнота не пересмажилося Юлыбсть про ду кт в К льк сть м крохвиль у ваш й м крохвильов й печ залишаеться незм нною незалежно вщ к лькост продукт в що готуються Отже чим блыие продукт в ви поставите в м крохвильову п ч тим довше вони будуть готуватися Коли ви готуете якусь страву вага яко наполовину менше ваги зазначено в рецепт не забудьте зменшити зазначений в рецепт час приготування принайми на одну третину Форма продукт в М крохвил проникаютьу продукти т л ьки на глибину близько 2 см внутр шня частина товсто страви готуеться за рахуноктого що тепло яке генеруеться зовн переноситься усередину Т льки зовн шн шари будь яко страви готуються за рахунок мжрохвильово енергн решта частина страви готуеться за рахунок теплопровщност 3 цього випливае що найпршою можливою формою страви при готуванн в м крохвильов й печ етовстий квадрат Кути вже давно будуть готов а центр ще нав ть не нагр еться У м крохвильов й печ найб льш усп шно готуються кругл тоню страви та страви що мають форму юльця Накривання Кришка вловлюе тепло та пару за рахунок чого жа готуеться швидше Для накривання використовуйте кришкуабо пл вку щооблягае пщнявшиодин зП кут в щоб пл вку не роз рвало тиском пари Пщрум янювання М ясо та птиця як готуються 15 хвилин або довше злегка пщрум яняться за рахунок 1х власного жиру На страви як готуються б льш короткий час можна нанести соус для пщрум янювання такийяк вустерширський соус соевий соус або соус для барбекю що дозволяе отримати апетитн кольори Осюльки до страв додаються вщносно невелик к лькост соусу для пщрум янювання перв сний аромат страв залишаеться незм нним Накривання жиронепроникним папером Жиронепроникний пап рефективно запобгае розбризкуваннютадопомагаеТж втриматичастину тепла Але осюльки в н накривае1жу менш щ льно н ж кришка або пл вка щооблягае жазлегка пщеохне Роз м щен ня тазабезпечення пром жк в Окрем продукти так як печена картопля кексиу формочках закуски будуть нагр ватися б льш р вном рно якщо х розмютити в м крохвильов й печ наоднакових вщетанях один вщ одного б льш прийнятно колом Н коли не клад ть продукти стопкою один на друг и й 132