LG MC-8087TRR [88/138] Даярлау жене азык тул ктердщ сипаттамасы
![LG MC-8087TRR [88/138] Даярлау жене азык тул ктердщ сипаттамасы](/views2/1048523/page88/bg58.png)
Содержание
- Инструкция для пользователя 1
- Микроволновая печь с грилем и конвекцией 1
- Меры предосторожности чтобы избежать возможного чрезмерного воздействия микроволновой энергии 2
- Предостережения 2
- Предупреждение 2
- Как работает микроволновая печь 3
- Очень безопасное устройство 3
- Содержание 3
- Распаковка и 4
- Установка 4
- Стоп 6
- Установка 6
- Часов 6
- Блокировка 7
- От детей 7
- Стоп 7
- Быстрый 8
- О старт 8
- Старт 8
- Стоп 8
- При малой мощности 9
- Приготовление пищи 9
- Старт 9
- Стоп 9
- Выходная мощность использование 10
- Мощности 10
- Уровень мощности 10
- Уровни микроволновой 10
- Пищи на гриле 11
- При го товление 11
- Старт 11
- Стоп 11
- В сочетании с грилем 12
- Приготовление пищи 12
- Поддержание тепла при 13
- Приготовлении пищи на пару 13
- Очистки 14
- Простая функция 14
- Старт 14
- Стоп 14
- Быстрый предварительный 15
- О старт 15
- Подогрев горячим воздухом 15
- Стоп 15
- Быстрое приготовление 16
- О старт 16
- Пищи горячим воздухом 16
- Стоп 16
- _______ сброс 17
- О старт 17
- Приготовление пищи в 17
- Сочетании с конвекцией 17
- Предварительный подогрев в 18
- Режиме конвекции 18
- Старт 18
- Приготовление пищи в 19
- Режиме конвекции 19
- Автоматическое 20
- О старт 20
- Приготовление пищи 20
- Стоп 20
- Авто 24
- Гриль 24
- О старт 24
- Стоп 24
- Разморозка 27
- Стоп 27
- Авто размораживание по весу 28
- __________ _ 29
- О старт 29
- Повар 29
- Русский 29
- Стоп 29
- 8 кг 31
- Стоп 35
- Шашлык 35
- Вертел монтаж 37
- Вертел 38
- Установка и использование 38
- Безопасности 39
- Важные инструкции по 39
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 39
- Важные инструкции по безопасности 40
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 40
- Микроволновой печи 41
- Посуда для 41
- Предостережение 41
- Высота пищи 42
- Использованием микроволновой энергии 42
- Количество продуктов 42
- Наблюдайте за процессом приготовления 42
- Накрывание 42
- Накрывание жиронепроницаемой бумагой 42
- Плотность продуктов 42
- Подрумянивание 42
- Размещение и обеспечение промежутков 42
- Содержание влаги в продуктах 42
- Содержание костей и жира в продуктах 42
- Факторы влияющие на время приготовления пищи 42
- Форма продуктов 42
- Характеристики продуктов и приготовление с 42
- Время отстоя 43
- Использованием микроволновой энергии 43
- Переворачивание 43
- Перемешивание 43
- Поддерживайте внешние поверхности печи в чистоте 43
- Поддерживайте внутренние поверхности печи в чистоте 43
- Приподнимание 43
- Проверка готовности 43
- Протыкание 43
- Размещение более толстых порций снаружи 43
- Характеристики продуктов и приготовление с 43
- Чистка вашей печи 43
- Экранирование 43
- В будет ли микроволновая печь повреждена если ее включить 44
- В можно ли готовить в микроволновой печи воздушную кукурузу 44
- В почему моя печь не всегда готовит так быстро как это указано в 44
- В почему не горит освещение в камере печи 44
- В почему при нажатии кнопки на панели управления подается 44
- В почему рекомендуется дать пище постоять после того как 44
- В почему яйца иногда взрываются 44
- В пропускает ли микроволновую энергию смотровое окно в дверце 44
- Закончилось время ее приготовления в печи 44
- Звуковой сигнал 44
- Ответы на наиболее 44
- Печи 44
- Поваренной книге для микроволновой печи 44
- Предостережение 44
- Тогда когда она пуста 44
- Часто возникающие вопросы 44
- Информация о монтаже сетевой вилки 45
- Предупреждение 45
- Предупреждение_______________________ 45
- Технические характеристики 45
- Грильд жэне конвекциялы микротолкынды пеш 47
- Пайдаланушыга арналган нускаулыц 47
- Ескерту 48
- Кажетп к ау пс зд к шаралары 48
- Микротолкынды энергиянын асырмалы ecepih болдырмау 48
- Са тандыру 48
- Мазмуны 49
- Микротолкынды пеш капай стейд 49
- Оте кду паз курылгы 49
- Жене орнату 50
- Каптамадан алып шыгу 50
- Орнату 52
- Сагат 52
- Стоп 52
- Балалардан 53
- Блоктау 53
- Стоп 53
- Быстрый старт 54
- Жедел бастау 54
- О старт 54
- Стоп 54
- Ас esipney 55
- О старт 55
- Темен куатпен 55
- Дережелер 56
- Колданылуы 56
- Куат 56
- Куат денгей шытардагы 56
- Микротолк нды куат 56
- Темен 56
- Ас ез рлеу 57
- Гоильде 57
- Грильмен уйлеслре 58
- Отырып ас ез рлеу 58
- Стоп 58
- Кезде жылуды к олдау 59
- Стоп 59
- Тагамды буда даярлаган 59
- __________________ сброс 60
- К ызмет 60
- О старт 60
- Стоп 60
- Тазартудын кдрапайым 60
- Алдын ала ысыту 61
- Старт 61
- Стоп 61
- Ыстык ауамен жедел 61
- Асты ыстык ауамен 62
- Жедел ез рлеу 62
- Конвекциямен уйлеслре 63
- Лг i 63
- О старт 63
- Отырып ас esipney 63
- Алдын ала ысыту 64
- Конвекция режим1ндег1 64
- О старт 64
- Ас esipney 65
- Конвекция режим ндеп 65
- Асты автоматты 66
- Ез рлеу 66
- О старт 66
- Стоп 66
- Авто 70
- Г риль 70
- Старт 70
- Стоп 70
- Автоматты xi6ity 73
- Он1мдерд1 73
- Стоп 73
- Салман бойынша автож бпу 74
- Аспазшысы 75
- Орыс 75
- Стоп 75
- Кэуап 81
- О старт 81
- Стоп 81
- Уршык монтаж 83
- Орнату жене к олдану 84
- Уршык 84
- Анык тамалар уш н сак тап к ойыныз 85
- Зей н к ойып ок ыныз жэне болашак тагы 85
- Кду1пазд1к туралы мацызды нускдулар 85
- Зей н к ойып ок ыныз жэне болашак тагы анык тамалар уилн сак тап к ойыцыз 86
- Кду1пс1зд1к туралы манызды нускдулар 86
- Арналган ыдыс 87
- К скатолкынды пешке 87
- Даярлау жене азык тул ктердщ сипаттамасы 88
- К скдтолкынды куатты колдану аркылы 88
- Даярлау жене азык тул ктердщ сипаттамасы 89
- К скдтолкынды куатты колдану аркылы 89
- Даярлау жене азык тул ктердщ сипаттамасы 90
- К скдтолкынды куатты колдану арк ылы 90
- С13д1н пеш1н13д1 тазалау 90
- Оте жи туатын 91
- Сурактарга жауаптар 91
- Ескерту 92
- Жел айырын монтаждау жен ндеп аппарат 92
- Техникалык сипаттамалар 92
- М1крохвильова п1ч 3 грилем конвекцн 93
- Нструкц1я для користувача 93
- Запоб1жн1 заходи щоб уникнути можливого надмфного впливу м крохв ил ьовот енергн 94
- Застереження 94
- Попередження 94
- Дуже безпечний пристрш 95
- Зл пст 95
- Як працюе м крохвильова тч 95
- Розпакуванняй 96
- Установка 96
- Годинника 98
- Налаштування 98
- Стоп 98
- Блокування 99
- Вщ дкей 99
- Стоп 99
- Стоп г 3 99
- О старт 100
- Старт 100
- Швидкий 100
- При малы потужносп 101
- Приготування ж 101
- Вихщна 102
- Потужжсть використання 102
- Потужносп 102
- Р вн м1крохвильово1 102
- Р1вень 102
- ___________ 103
- Ж1 на грил 103
- О старт 103
- Приготування 103
- Стоп 103
- З використанням гриля 104
- О старт 104
- Стоп 104
- Пщ1гр1вання 105
- Стоп 105
- О старт 106
- Очищения 106
- Проста функц я 106
- Стоп 106
- Гпд гр в гарячим повкрям 107
- Швидкий попередшй 107
- Ж1 гарячим повкрям 108
- Швидке приготування 108
- З використанням конвекцп 109
- О старт 109
- Приготування ж 109
- О старт 110
- Попередшй пщ гр в в 110
- Режим конвекцп 110
- Приготування ж в 111
- Режим конвекцп 111
- Автоматичне 112
- Приготування ж1 112
- Старт 112
- Стоп 112
- Авто 116
- Гриль 116
- Старт 116
- Стоп 116
- Стоп 119
- Шашлик 119
- Продукт в 121
- Розморожування 121
- Авторозморожування за вагою 122
- Кухар 123
- Рос1йський 123
- Стоп 123
- Рожен монтаж 129
- Годное 130
- Пюля готування зн мпъ приготовлене блюдо з рожна будьте обережн коли доторкаетеся до рожна металевого п дносу й приготовленого блюда тому що вони дуже гарячк п1сля готування на рожнш металевому гйднос1 залишаються шматочки приготовленого блюда вимийте рожен i металевий пщнос у вод з миючим засобом м якою ганч ркою якщо рожен i металевий пщнос не вщмилися залиште х у тепл й вод з миючим засобом на юлька хвилин не використовуйте ганч рки з металевими частинами як при терт можуть ушкодити поверхню 130
- Рожен 130
- Скляний п щнос металевий 130
- Установка й використання 130
- Як очистити рожен i металевий п щнос кулачок на л в й слнщ 130
- Важлив нструкцп з безпеки 131
- Попередження 131
- Важлив нструкцп з безпеки 132
- Прочитайте уважно та збережпъ для довщок у майбутньому 132
- Застереження 133
- М1крохвильово печ 133
- Посуд для 133
- Використанням м крохвильово1 енергн 134
- Приготування з 134
- Характеристики продукт 134
- Використанням м крохвильово1 енерп 135
- Приготування з 135
- Характеристики продукт 135
- Чищення вашей печ 135
- В в чи можна готувати в м крохвильов й печ попкорн 136
- В чи п ропускае м крохвильову енерию оглядове в кно у дверцятах 136
- В чибуде м крохвильова п ч пошкоджена якщолув мкнути год 136
- В чому моя п ч не завжди готуе так швидко як це зазначено в 136
- В чому негоритьсв тло в камер печ 136
- В чому при натисканн кнопки на панел керування подаеться 136
- В чому рекомендуеться датитж постоя п сля того як зак нчився 136
- В чому яйця нод вибухають 136
- Вщповщ на 136
- Застереження 136
- Звуковий сигнал 136
- Коли вона порожня 136
- Печ 136
- Поварен й книз для м крохвильово печ 136
- Часнприготування впеч 136
- Часто виникаюч питания 136
- Texhìhhi характеристики 137
- Нформац я про монтаж мережно вилки 137
- Попередження 137
- Интернет телефон 138
Похожие устройства
- BBK LT2220S Инструкция по эксплуатации
- Tucano BFITS Black Инструкция по эксплуатации
- LG MC-7884NC Инструкция по эксплуатации
- Ballu BDA-36HN1 Инструкция по эксплуатации
- Scarlett SC-111 Инструкция по эксплуатации
- Tucano WOPC-L Black Инструкция по эксплуатации
- Ballu BDA-48HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG MB3929G Инструкция по эксплуатации
- Miele KWFN 8706 SE ed-1 Инструкция по эксплуатации
- Tucano BASICP-GM Grey Инструкция по эксплуатации
- Hyundai H-DVD5046-N Инструкция по эксплуатации
- Ballu BDA-60HN1 Инструкция по эксплуатации
- LG MB-4049F Инструкция по эксплуатации
- LG MB-3929X Инструкция по эксплуатации
- Ballu SILENCE Инструкция по эксплуатации
- Nexx NF-710 Инструкция по эксплуатации
- Tucano BY2-BS Blue Инструкция по эксплуатации
- LG MB-3929W Инструкция по эксплуатации
- Ballu BIGH-45 Инструкция по эксплуатации
- Tucano BASICP0 Black Инструкция по эксплуатации
К скдтолкынды куатты колдану аркылы даярлау жене азык тул ктердщ сипаттамасы Даярлау поцесан бакыланыз Рецеппер аспаздык кггапта жаксылап жеплдритен б рак оны колдану аркылы асты даярлау жейндеп с зд н жепсппйз даярлау процес н каншалыкты зейн койып бакылаганынызга байланысты Тагамды даярлаганда кашанда бакылап турыныз С зд н пеш н зге тагам даярлау басталганда автомапы турде жанатын шам койылган сондыктан аз ш не карал даярлау калай жур п жатканын кере аласыз Тагамды кашан кегеру араластыру кажет сиякты тб рецепперде келт р лген нускаулар талап ел л ген ерекепердн ен теменпс болып саналуы тйс Егер азге тагам бртепс даярланып жаткан жок болып кер нсе езНзд н ойынызша жагдайды калай тузеу керек болса сондай шаралар колданыныз Тагамды даярлау уакытына эсер етет н факторлар Даярлау уакыты кептеген факторларга байланысты Рецепте колданылатын непздерд н температурасы даярлау уакытына ете капы эсер етед Мысалы жана гана тоназыткыштан шыгарылган майдан сулен жене жумырткадан жасалган бэл ш белме гемпературасындагы тура осы сиякты непздерден жасалган белЬке Караганда узак даярланады Осы Нускауда келт р1лген барлык тагамдардын рецеппер нде даярлау уакытынын аралыктары керселлген Егер с1з рецепте керселлген ен аз уакыт ш нде тагамды даярлаганда ол толыктай дайын болмауы ал кейде аздн калауыныз бойынша тагамды даярлау ен узак керселлген уакыпан асып кету мумк н Бул аспаздык к тапта кабылданган басты максат даярлау уакытын керсеткенде кертартпа эд стемес н колдану болып табылады Карал турсаныз тагам куйп кетсе оны жендеуге болмайды Кейб р рецепгерде асресе нанды бэлшерд жене кайнатылган кремдерд даярлау рецеппер нде асты пештен аз маз даяр емес кезнде алуга кенес бертед Бул кате емес Егер асты белн жауып калдыратын болса пештен алган сон да ол даярлана беред ейткен тагамнын сырткы кабапары айрген жылу жайлап ш не енед Егер тагам ез йн колем бойныша дайын болганша пеште туратын болса онда онын сырткы кабапары кеу п немесе тгп куйп кету мумк н С з уакыт ете эртурл тагамнын даярлану уакыты жене туну мерз м н аныктау жейнде шебер боласыз Азык тул ктерд н тъныздыгы Мысалы торт жэне нан сиякты жейл кеуект тагамдар ростбиф немесе буктырылган ет сиякты ауыр ныгыз тагамдарга Караганда тез даярланады Кеуект тагамдарды даярлаган кезде с з олардын сырткы жактарынын кеу п жэне сынгыштанып кетпеу н кадагаланыз Тагамнын бйкпп Жогаргы азык тул ктерд н уст нг жаты жекелегенде ростбиф теменг ге Караганда тез рек даярланады Осынын салдарынан улкен бйкпп бар тагамдарды даярлау кез нде аудару кейде б рнеше рет аудау кажет болады Азык тул ктердег ылгалдын курамы К ыскатолкындар генерациялайтын жылу ылгалды буга айналдырып ж беред сондыктан куыруга арналган ет жэне кекейспн кейб р турлер сиякты кургак азык тул ктерге даярлау алдында су себу керек немесе буды устап туру уш н бет н жабу кажет Азык тул ктердег суйектер мен майлар Суйектер жылу шыгарады ал май еттен жылдамырак даярланады Осынын салдарынан суйеп бар еттерд немесе етпн майлы бел ктер н даярлаганда етпн б ртег с даярланбаганын жэне куйп кетпеу н кадагалау кажет Азык тул ктерд н саны К ыскатолкындардын саны даярланатын азык тул ктерд н санына карамастан езгер сс з куйде калады Сонын салдарынан кыскатолкынды пешке каншалыкты кеп азык тул к салсаныз олар соншалыкты узак даярланады С з рецепте керсет лген салмактан жартылай салмагы аз кандай да б р тагамды даярламак болсаныз рецепте керселлген даярлау уакытын ен болмаганда уштен б рге азайтуды умытып кетпейз 86