Marta MT-1952 [12/19] Recipes
![Marta MT-1952 [12/19] Recipes](/views2/1725526/page12/bgc.png)
12
Egg-plant
Peel it and slice it into pieces(6-12mm thickness)
Fragile
6-18
Broccoli
Peel it and cut it。Steam it for about 3-5min)
Fragile
6-20
Mushroom
Slice it or dry it whole(small mushrooms)
Hard
6-14
Green beans
Cut it and boil till become transparent
Fragile
8-26
Vegetable
marrows
Slice it into pieces(6 mm thickness)
Fragile
6-18
Cabbage
Peel it and cut into stripes(3mm thickness)Take out the heart
Hard
6-14
Brussels sprouts
Cut the stems into 2 pieces
Crispy
8-30
Cauliflower
Boil till it becomes soft
Hard
6-16
Potato
Slice it . boil for about 8-10min
Crispy
8-30
Onion
Slice it into thin round pieces
Crispy
8-14
Carrot
Boil till becomes soft .Shred it or slice into round pieces .
Crispy
8-14
Cucumber
Peel it and slice into round pieces(12mm thickness)
Hard
6-18
Sweet pepper
Cut it to stripes or to round pieces(6mm thickness).Take out the
heart
Crispy
4-14
Piquant pepper
No need to cut it
Hard
8-14
Parsley
Put the leafs into sections
Crispy
2-10
Tomato
Peel it. Cut it into pieces or into round pieces.
Hard
8-24
Rhubarb
Peel it and slice it into pieces(3mm thickness)
Loss of humidity in a
vegetable
8-38
Beetroot
Boil it ,let it cool down .cut off the roots and the tops. Slice it to
round pieces.
Crispy
8-26
Celery
Slice it into pieces(6mm thickness)
Crispy
6-14
Spring onion
Shred it
Crispy
6-10
Asparagus
Slice it into pieces(2.5mm thickness)
Crispy
6-14
Garlic
Peel it and slice into round pieces
Crispy
6-16
Spinach
Boil till it becomes fade
Crispy
6-16
NOTICE: Time and ways of preliminary processing which are described in the table only fact-finding. Personal preferences of customers can differ of the described in the table.
MEAT, FISH, POULTRY AND GAME ANIMALS.
Preliminary preparing of the meat is indispensable and necessary for saving health of customer. Use meat for effective drying. It is recommended to pickle the meat before drying for saving its natural
taste and to make the meat softer. It is necessary to add salt to a pickle, it helps to remove the water out of the meat and save it better.
RECIPES
BEEF JERKY
Ingredients:
Beef – 500g.
Содержание
- Mt 1952 1
- Руководство по эксплуатации user manual посібник з експлуатації пайдалану бойынша н ұ с қ аулы қ кіраўніцтва па эксплуатацыі 1
- Электросушилка для продуктов electric food dryer 1
- Rus руководство по эксплуатации меры безопасности 2
- Запрещается самостоятельно ремонтировать прибор не разбирайте прибор самостоятельно при возникновении любых неисправностей а также после падения устройства выключите прибор из электрической розетки и обратитесь в ближайший сервисный центр 3
- Использование прибора 3
- Перед первым использованием 3
- Рекомендации по подготовке продуктов к сушке 4
- Рецепты 6
- Чистка и уход 8
- Eng user manual important safeguards 9
- Технические характеристики 9
- Before first use 10
- Using the appliance 10
- Recipes 12
- Cleaning and maintenance 14
- Specification 14
- Ukr посібник з експлуатації заходи безпеки 15
- Kaz пайдалану бойынша нұсқаулық қауіпсіздік шаралары 16
- Очищення і догляд 16
- Перед першим використанням 16
- Технічні характеристики 16
- Blr кіраўніцтва па эксплуатацыі меры бяспекі 17
- Алғаш қолданар алдында қақпақты және аспаптың алынбалы секцияларын жуу құралын қоса отырып мұқият жуыңыз қоректендіру негізін дымқыл матамен сүртіңіз және ешқашан суға батырмаңыз және су құймаңыз 17
- Алғашқы пайдалану алдында 17
- Аспапты тазалар алдында ылғи өшіріп отырыңыз моторлық блогы бар корпусты электр бау және ашаны суға немесе басқа сұйықтыққа ешқашан батырмаңыз корпусты дымқыл матамен сүртпеңіз аспапты тазалау үшін абразивті жуу құралдарын қолданбаңыз 17
- Тазалау және күту 17
- Техникалық сипаттамалары 17
- Перад першым выкарыстаннем 18
- Тэхнічныя характарыстыкі 18
- Чыстка і догляд 18
Похожие устройства
- Goodhelper BS-S52 Руководство по эксплуатации
- Hiberg FK-603G Инструкция по эксплуатации
- Samsung WW80R42LXFW Инструкция по эксплуатации
- Oral-B EB50BK-2 Cross Action 2шт Руководство по эксплуатации
- Electrolux SteelCare Cream M3SCC200 Инструкция по эксплуатации
- Electrolux Universal Descaler M3KCD200 Инструкция по эксплуатации
- Nespresso Vertuo Piano GCB2 EU Black Руководство по эксплуатации
- Nespresso Vertuo GCB2 EU Silver Руководство по эксплуатации
- Hiberg WQ2 - 610 W Инструкция по эксплуатации
- Hiberg WQ2 - 610 S Руководство по эксплуатации
- Hiberg WQ4 - 610 W Инструкция по эксплуатации
- Hiberg WQ4 - 610 G Инструкция по эксплуатации
- Hiberg WQ4 - 712 W Руководство по эксплуатации
- Samsung RS63R5571F8 Инструкция по эксплуатации
- Samsung RS64R5331B4 Инструкция по эксплуатации
- Tefal Compliss BC1000V(0/1) Руководство по эксплуатации
- Philips HC3504/15 Инструкция по эксплуатации
- Bosch Serie | 6 PVS651FB5E Инструкция по эксплуатации
- Bosch Serie | 6 PVS845F11E Инструкция по эксплуатации
- Reex CG-54297 White Руководство по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения
Ответы 1
можно ли переставлять поддоны во время работы сушки, или надо её отключать?
10 месяцев назад
Ответы 0
Как настроить температуру включается только в30Градусов и идёт холодный воздух
10 месяцев назад
Ответы 1
Здравствуйте, на сушилке Марта есть только 35 и 70, как включить температуру 40?
1 год назад