Zigmund & Shtain EN 182.512 X [38/48] Instructions for cooking
![Zigmund & Shtain EN 182.512 X [38/48] Instructions for cooking](/views2/1266985/page38/bg26.png)
INSTRUCTIONS FOR COOKING
ROASTING
For perfect roasting, the oven has to be pre-heated to the pre-set cooking
temperature. Only very fatty meat can be cooked with the oven starting from cold.
Never use shallow pans or the drip-tray as pans for roasts, to dirty the walls of the
oven as little as possible, avoid the fat splattering, the juices burning quickly and
smoke being produced.
Use deep pans, preferably made from terracotta, placed on the shelf about half-
way up the oven.
The table shows you some examples of
thermostat settings and cooking times. The
cooking times can vary depending on the
nature of the foods, its evenness and
volume. We are certain that your experience
will soon suggest possible variations to the
values shown in the cooking times table.
Some practical advice to save energy
The oven can be switched off a few minutes before the end of cooking; the
remaining temperature will be sufficient to finish cooking. Open the door of the
oven as infrequently as possible; to check the degree of cooking, look through the
window (the oven light is always on).
General advice
The oven offers various types of heating
• traditional heating for roasting
• ventilated heating for baking cakes, biscuits etc.
If you choose ventilated heating, the best possible use should be made of its
advantage: to cook roasts and bake cakes on different shelves or to prepare
complete menus saving time and energy.
Ventilated heating
This function creates a continuous circulation of hot air that allows simultaneous
cooking on two shelves. The temperatures are below traditional ones.
Traditional heating
This is particularly suitable for roasting game and baking bread and sponge cakes.
It is a good rule to put the food to be cooked in the oven when it has reached the
cooking temperature, i.e. when the thermostat light goes off.
GRILLING
For grilling, the oven should be pre-heated for about 5 minutes. When grilling, the
heat comes from above and is based on the irradiation of infrared rays. It is
suitable for meat which is not very thick and toast. Meat and fish to be grilled
should be lightly brushed with oil and always placed on the shelf, which then slides
into the position nearer or further from the grilling element, in proportion to the
14 - ENGLISH
Содержание
- En 182 12 en 192 22 1
- Независимый электрический духовой шкаф 1
- Русский 3
- Общие предупреждения 6
- Включен гриль температурный режим 200 градусов 7
- Включено освещение внутри духового шкафа 7
- Включены гриль и вентилятор температурный режим 200 градусов 7
- Гриль 7
- Дверца духовки должна быть закрытой при всех режимах приготовления 7
- Использование 7
- Конвекция нагрев с вентилятором 7
- Прибор выключен тогда когда все ручки включения установлены в положение 0 7
- Разморозка включен вентилятор циркуляция воздуха внутри духовки позволяет эф фективно размораживать продукты 7
- Традиционный режим приготовления включены верхний и нижний нагревательные элементы диапазон тем ператур от 50 градусов до максимально возможной 7
- Функции подогрева и регулировки температуры в мультифункциональной духовке 7
- Использование 8
- Использование 9
- Использование 10
- Использование 11
- Использование 12
- Использование 13
- Использование 14
- Использование 15
- Приготовление пищи 16
- Приготовление пищи 17
- Блюдо 18
- Приготовление пищи 18
- Таблица время приготовления различных блюд в духовом шкафу 18
- Таблица время приготовления различных блюд на гриле 18
- Чистка и обслуживание 19
- B a2 a1 20
- Переместить фиксаторы петель в зависимости от модели как показано на рисунке a1 или a2 3 закрывать дверцу до тех пор пока она не сможет опереться на фиксаторы таким образом пружина петель заблокируется продолжая закрывать дверцу можно вынуть петли с отсеков и поднять дверцу снимая ее рис b чтобы установить дверцу следует выполнить приведенные действия в обратном порядке 20
- Полностью открыть дверцу духовки 20
- Снятие дверцы с петель 20
- Уход за дверцей духовки 20
- Чистка и обслуживание 20
- Чистка и обслуживание 21
- Установка 22
- Установка 23
- Технические характеристики 24
- English 25
- Table of contents 25
- General warnings 28
- Convection cookings 29
- Defrosting 29
- Grill cookings 29
- Heating positions and temperature adjustment 29
- Instructions for use 29
- Traditional cookings u 29
- Instructions for use 30
- Instructions for use 31
- Button electronic programmer 32
- Instructions for use 32
- Instructions for use 33
- Instructions for use 34
- Electronic touch programmer 35
- Instructions for use 35
- Instructions for use 36
- Instructions for use 37
- Instructions for cooking 38
- Instructions for cooking 39
- Instructions for cooking 40
- Table of grilling times 40
- Table of oven cooking times 40
- Cleaning and maintenance 41
- B a2 a1 42
- Cleaning and maintenance 42
- Cleaning and maintenance 43
- Instructions for installation 44
- Instructions for installation 45
- Technical characteristic 46
- 00 00000 48
- Dis l506_588 cod 99210009956 rev _06 13 48
- Label of ratings plate табличка характеристик оборудования 48
- Год производства 48
- Неделя производства 48
- Продукция сертифицирована 48
- Серийный номер 48
Похожие устройства
- Zigmund & Shtain EN 192.522 S Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 192.522 B Инструкция по эксплуатации
- Sven SE-60011L Руководство пользователя
- Sven SE-60012 Руководство пользователя
- Sven SE-60013 Руководство пользователя
- Sven SE-60016 Руководство пользователя
- Whirlpool AWS 63013 Таблица программ
- Sven SE-60016L Руководство пользователя
- Sven SE-60018 Руководство пользователя
- Sven SE-60019 Руководство пользователя
- Sven SE-60020 Руководство пользователя
- Blauberg Turbo 100 Инструкция по эксплуатации
- Blauberg Turbo 125 Инструкция по эксплуатации
- Sven SE-60021P Руководство пользователя
- Blauberg Turbo 160 Инструкция по эксплуатации
- Blauberg Turbo 200 Инструкция по эксплуатации
- Blauberg Turbo 250 Инструкция по эксплуатации
- Sven SE-60023 Руководство пользователя
- Blauberg Centro 100 Инструкция по эксплуатации
- Blauberg Centro 100 L Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения