Zigmund & Shtain EN 182.512 X [39/48] Instructions for cooking
![Zigmund & Shtain EN 182.512 X [39/48] Instructions for cooking](/views2/1266985/page39/bg27.png)
INSTRUCTIONS FOR COOKING
thickness of the meat; the table shown below gives some examples of cooking
times and the position of the food. The cooking times can vary according to the
nature of the food, its evenness and volume.
BAKING
The circulation of air in the oven ensures instantaneous and even distribution of the
heat. Pre-heating the oven is no longer necessary.
However, for more delicate baked goods, the oven can be pre-heated.
Several trays for baking can be placed in the oven, taking care not to use the first
shelf starting from the top. Other kinds of food (fish, meat etc.) can also be cooked
at the same time, without there being any transmission of flavour and smells.
This multiple cooking is possible because, although having different cooking times,
the cooking temperature of the different foods is the same.
COOKING AU GRATIN
This term refers to the change of the surface of food which is generally pre-cooked
and when placed in the oven, it becomes crisp and golden in appearance.
“Gnocchi alla romana”, “polenta pasticciata”, rice, lasagne, pasta and vegetables in
béchamel sauce are the typical dishes for this type of cooking.
THAWING
Thawing takes place as at room temperature with the advantage of being quicker.
The ten hours needed in the fridge are reduced to one hour for every kilo of meat.
Place the meat in its packaging on a plate. Put it into the oven.
COOKING TIMES
The table shows some examples of the thermostat setting and cooking time. The
cooking times can vary depending on the nature of the food, its evenness and its
volume. We are sure that your experience will soon suggest possible variations to
the values shown in the table.
Notes:
• For roasts of beef, veal, pork and turkey with bones or rolled roasts, increase
the times in the table by about 20 minutes.
• The indication in the table for the use of the shelves is the best one in the case
of cooking on several levels.
• The times described in the table refer to the cooking of one food only; for more
dishes, the cooking times have to be increased by 5-10 minutes.
15 - ENGLISH
Содержание
- En 182 12 en 192 22 1
- Независимый электрический духовой шкаф 1
- Русский 3
- Общие предупреждения 6
- Включен гриль температурный режим 200 градусов 7
- Включено освещение внутри духового шкафа 7
- Включены гриль и вентилятор температурный режим 200 градусов 7
- Гриль 7
- Дверца духовки должна быть закрытой при всех режимах приготовления 7
- Использование 7
- Конвекция нагрев с вентилятором 7
- Прибор выключен тогда когда все ручки включения установлены в положение 0 7
- Разморозка включен вентилятор циркуляция воздуха внутри духовки позволяет эф фективно размораживать продукты 7
- Традиционный режим приготовления включены верхний и нижний нагревательные элементы диапазон тем ператур от 50 градусов до максимально возможной 7
- Функции подогрева и регулировки температуры в мультифункциональной духовке 7
- Использование 8
- Использование 9
- Использование 10
- Использование 11
- Использование 12
- Использование 13
- Использование 14
- Использование 15
- Приготовление пищи 16
- Приготовление пищи 17
- Блюдо 18
- Приготовление пищи 18
- Таблица время приготовления различных блюд в духовом шкафу 18
- Таблица время приготовления различных блюд на гриле 18
- Чистка и обслуживание 19
- B a2 a1 20
- Переместить фиксаторы петель в зависимости от модели как показано на рисунке a1 или a2 3 закрывать дверцу до тех пор пока она не сможет опереться на фиксаторы таким образом пружина петель заблокируется продолжая закрывать дверцу можно вынуть петли с отсеков и поднять дверцу снимая ее рис b чтобы установить дверцу следует выполнить приведенные действия в обратном порядке 20
- Полностью открыть дверцу духовки 20
- Снятие дверцы с петель 20
- Уход за дверцей духовки 20
- Чистка и обслуживание 20
- Чистка и обслуживание 21
- Установка 22
- Установка 23
- Технические характеристики 24
- English 25
- Table of contents 25
- General warnings 28
- Convection cookings 29
- Defrosting 29
- Grill cookings 29
- Heating positions and temperature adjustment 29
- Instructions for use 29
- Traditional cookings u 29
- Instructions for use 30
- Instructions for use 31
- Button electronic programmer 32
- Instructions for use 32
- Instructions for use 33
- Instructions for use 34
- Electronic touch programmer 35
- Instructions for use 35
- Instructions for use 36
- Instructions for use 37
- Instructions for cooking 38
- Instructions for cooking 39
- Instructions for cooking 40
- Table of grilling times 40
- Table of oven cooking times 40
- Cleaning and maintenance 41
- B a2 a1 42
- Cleaning and maintenance 42
- Cleaning and maintenance 43
- Instructions for installation 44
- Instructions for installation 45
- Technical characteristic 46
- 00 00000 48
- Dis l506_588 cod 99210009956 rev _06 13 48
- Label of ratings plate табличка характеристик оборудования 48
- Год производства 48
- Неделя производства 48
- Продукция сертифицирована 48
- Серийный номер 48
Похожие устройства
- Zigmund & Shtain EN 192.522 S Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 192.522 B Инструкция по эксплуатации
- Sven SE-60011L Руководство пользователя
- Sven SE-60012 Руководство пользователя
- Sven SE-60013 Руководство пользователя
- Sven SE-60016 Руководство пользователя
- Whirlpool AWS 63013 Таблица программ
- Sven SE-60016L Руководство пользователя
- Sven SE-60018 Руководство пользователя
- Sven SE-60019 Руководство пользователя
- Sven SE-60020 Руководство пользователя
- Blauberg Turbo 100 Инструкция по эксплуатации
- Blauberg Turbo 125 Инструкция по эксплуатации
- Sven SE-60021P Руководство пользователя
- Blauberg Turbo 160 Инструкция по эксплуатации
- Blauberg Turbo 200 Инструкция по эксплуатации
- Blauberg Turbo 250 Инструкция по эксплуатации
- Sven SE-60023 Руководство пользователя
- Blauberg Centro 100 Инструкция по эксплуатации
- Blauberg Centro 100 L Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения