Zigmund & Shtain EN 182.512 X [41/48] Cleaning and maintenance
![Zigmund & Shtain EN 182.512 X [41/48] Cleaning and maintenance](/views2/1266985/page41/bg29.png)
CLEANING AND MAINTENANCE
Important: before carrying out maintenance or cleaning the oven, unplug it
and wait for it to cool down.
General cleaning
To keep the enamelled part shiny for as long as possible, the oven must be
cleaned each time after using it. Leave the oven to cool down and you can easily
remove the deposits of fat with a sponge or damp cloth and warm soapy water
and, if necessary with a product on the market. Do not use abrasive cloths or
sponges that could irreparably damage the enamel. The control panel, handle and
knob of white ovens must also be cleaned each time in order to avoid greasy
steam turning them yellow in time. After use, rinse the stainless steel parts well
with water and then dry them with a soft cloth or chamois leather. For stubborn
stains, use normal non-abrasive detergents or specific products for stainless steel
or a little warm vinegar. Clean the window of the oven door only with hot water,
avoiding the use of rough cloths.
Oven with copper surfaces: the copper surfaces have a special protection. To keep
the surfaces intact, we recommend using, when the oven is cold, a soft clean cloth
and a neutral detergent for delicate surfaces. Never use abrasive tools.
Do not clean with a jet of steam.
Ovens with a tilting upper resistance for cleaning
1 Important: make sure that all the controls
are in the off position and wait for the
resistance to cool down
2 Hold the front part of the grill resistance
whilst you unscrew the knurled nut of the
fixing screws
3 Gently lower the front part of the resistance
until it stops.
4 During cleaning, avoid applying excessive
strain on the resistance.
5 After cleaning, carefully remove all residue to detergents and water from the
resistance.
6 Lift up the front part of the resistance and tighten the knurled nut of the fixing
screws.
Do not use the oven with the resistance lowered.
!
!
17 - ENGLISH
Содержание
- En 182 12 en 192 22 1
- Независимый электрический духовой шкаф 1
- Русский 3
- Общие предупреждения 6
- Включен гриль температурный режим 200 градусов 7
- Включено освещение внутри духового шкафа 7
- Включены гриль и вентилятор температурный режим 200 градусов 7
- Гриль 7
- Дверца духовки должна быть закрытой при всех режимах приготовления 7
- Использование 7
- Конвекция нагрев с вентилятором 7
- Прибор выключен тогда когда все ручки включения установлены в положение 0 7
- Разморозка включен вентилятор циркуляция воздуха внутри духовки позволяет эф фективно размораживать продукты 7
- Традиционный режим приготовления включены верхний и нижний нагревательные элементы диапазон тем ператур от 50 градусов до максимально возможной 7
- Функции подогрева и регулировки температуры в мультифункциональной духовке 7
- Использование 8
- Использование 9
- Использование 10
- Использование 11
- Использование 12
- Использование 13
- Использование 14
- Использование 15
- Приготовление пищи 16
- Приготовление пищи 17
- Блюдо 18
- Приготовление пищи 18
- Таблица время приготовления различных блюд в духовом шкафу 18
- Таблица время приготовления различных блюд на гриле 18
- Чистка и обслуживание 19
- B a2 a1 20
- Переместить фиксаторы петель в зависимости от модели как показано на рисунке a1 или a2 3 закрывать дверцу до тех пор пока она не сможет опереться на фиксаторы таким образом пружина петель заблокируется продолжая закрывать дверцу можно вынуть петли с отсеков и поднять дверцу снимая ее рис b чтобы установить дверцу следует выполнить приведенные действия в обратном порядке 20
- Полностью открыть дверцу духовки 20
- Снятие дверцы с петель 20
- Уход за дверцей духовки 20
- Чистка и обслуживание 20
- Чистка и обслуживание 21
- Установка 22
- Установка 23
- Технические характеристики 24
- English 25
- Table of contents 25
- General warnings 28
- Convection cookings 29
- Defrosting 29
- Grill cookings 29
- Heating positions and temperature adjustment 29
- Instructions for use 29
- Traditional cookings u 29
- Instructions for use 30
- Instructions for use 31
- Button electronic programmer 32
- Instructions for use 32
- Instructions for use 33
- Instructions for use 34
- Electronic touch programmer 35
- Instructions for use 35
- Instructions for use 36
- Instructions for use 37
- Instructions for cooking 38
- Instructions for cooking 39
- Instructions for cooking 40
- Table of grilling times 40
- Table of oven cooking times 40
- Cleaning and maintenance 41
- B a2 a1 42
- Cleaning and maintenance 42
- Cleaning and maintenance 43
- Instructions for installation 44
- Instructions for installation 45
- Technical characteristic 46
- 00 00000 48
- Dis l506_588 cod 99210009956 rev _06 13 48
- Label of ratings plate табличка характеристик оборудования 48
- Год производства 48
- Неделя производства 48
- Продукция сертифицирована 48
- Серийный номер 48
Похожие устройства
- Zigmund & Shtain EN 192.522 S Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 192.522 B Инструкция по эксплуатации
- Sven SE-60011L Руководство пользователя
- Sven SE-60012 Руководство пользователя
- Sven SE-60013 Руководство пользователя
- Sven SE-60016 Руководство пользователя
- Whirlpool AWS 63013 Таблица программ
- Sven SE-60016L Руководство пользователя
- Sven SE-60018 Руководство пользователя
- Sven SE-60019 Руководство пользователя
- Sven SE-60020 Руководство пользователя
- Blauberg Turbo 100 Инструкция по эксплуатации
- Blauberg Turbo 125 Инструкция по эксплуатации
- Sven SE-60021P Руководство пользователя
- Blauberg Turbo 160 Инструкция по эксплуатации
- Blauberg Turbo 200 Инструкция по эксплуатации
- Blauberg Turbo 250 Инструкция по эксплуатации
- Sven SE-60023 Руководство пользователя
- Blauberg Centro 100 Инструкция по эксплуатации
- Blauberg Centro 100 L Инструкция по эксплуатации
Скачать
Случайные обсуждения