ATESY Таверна-2005 1-секционная, 300 мм [3/13] Традиция

ATESY Таверна-2005 1-секционная, 300 мм [3/13] Традиция
www.atesy.ru
2
www.atesy.ru
Плиту отличает стильный дизайн: классические
формы,большая дверь духового шкафа и специально
разработаныеручкиуправления.
Предусмотрена световая индикация работы конфорок
идуховогошкафа.
Регулируемыеповысотеножкиимеюттелескопическую
конструкцию,котораякомпенсируетнеровностипола.
Плитаимеетобъемныйдуховойшкаф.
Быстроевремявыходаконфорокнамаксимальнуютем
-
пературу510-540°С за15минут.Высокаяэлектробезо-
пасностьиперваякатегориянадежностиконфорок.
electric stove
Tradition (series 900)
Electric range Tradition (EPShCh-9-4-16) is an
electric range with cabinet oven and four square
burners is designed for catering establishments to
cook various dishes.
Stylish design, classic appearance, large cabinet
oven door and specially designed control panel
handles.
Light indicators of burners and oven operation.
Legs telescopic design providing for height
adjustment to compensate for possible floor
irregularities.
Large volume cabinet oven.
Fast burner heating to 510-540°С in 1 5 minutes.
High electric safety and first class reliability
of burners.
1

конфорки
range burners
The cabinet oven's range burners are manufac-
tured to match the first class category of reliability
(tubular electric heating element is coated with
cast iron).
Due to high heat transfer rate from the heating
element the burner body surface temperature can
reach 540°C in 15 minutes.
The range burners have high durability under extend-
ed maximum temperature mode of operation.
Heated working surface withstands water impact
from boiling pots.
Burner temperature has four preset levels of
adjustment.
The burners are 30 mm thick providing increased
durability and resistance to impacts from pots
during installation and movement across the oven
working surface.
Range burners square configuration reduces
electric energy consumption compared to range
burners of rectangular configuration due to more
efficient usage of heated surface (since most pots
and pans have round form).
Range burners form a single working space to
guarantee free movement of holding capacities
across the oven surface.
Конфорки плитывыполненыпопервой категориинадеж-
ности(трубчатыйэлектронагревательзаливаетсячугуном).
Благодаря высокой теплопередаче от нагревательного
элемента к телу конфорки осуществляется ее быстрый
нагрев и достигается температура до 540°С на поверх
-
ностиза15минут.
Конфорки могут длительно работать на максимальной
мощности.
Нагретая рабочая поверхность выдерживает попадание
водыизкипящихемкостей.
Предусмотренычетырережимарегулировкитемперату
-
рыконфорок.
Толщинаконфорок30мм,чтообеспечиваетповышенную
прочностьиустойчивостькударамемкостейприихуста
-
новкеиперемещениипорабочейповерхностиплиты.
Квадратная форма конфорок уменьшает расход элект
-
роэнергии,по сравнениюсконфоркамипрямоугольной
формы,т.к.принагреваниикастрюль,баков(какправи
-
ло,круглойформы)эффективнееиспользуетсянагрева-
емаяповерхность.
Конфоркиобразуютединуюповерхность,гарантирующую
свободноеперемещениеемкостейпоплите.
1
электроплита
ТРАДИЦИЯ
серия900
Электрическая плита с жарочным шкафом
и четырьмя квадратными конфорками «Тра‑
диция» ЭПШЧ‑9‑4‑16 предназначена для при‑
готовления различных блюд на предприятиях
общественного питания.

Содержание

Похожие устройства

Скачать