Zigmund & Shtain EN 262.722 W Белый [8/14] Lamb 1 2 kg
![Zigmund & Shtain EN 262.722 B Черный [8/14] Lamb 1 2 kg](/views2/1357925/page8/bg8.png)
english
6
Cooking Table
lamb 1,2 Kg
turkey 4 Kg
Food
beef 1,5 Kg
190º C
150º C
200º C
170º C
210º C
190º C
200º C
210º C
220º C
200º C
210º C 50 - 60 min no
no
no
no
no
no
no
yes
yes
yes
no
85 - 95 min
40 - 50 min
115 - 125 min
50 - 60 min
30 - 40 min
15 - 19 min
7 - 9 min
4 - 5 min
18 - 22 min
180º C
220º C
190º C
230º C
210º C
220º C
230º C
240º C
220º C
pizza
roasted red
peppers
1,25 Kg
baked hake/
baked cod
1,5 Kg
pork 1,5 Kg
stuffed toma-
toes 4 servings
roasted
lobster
1 Kg
8.4.1 Butter
cookies
9.1 Surface
browning
8.4.2 Fairy
cakes
8.5.1 Fat-free
sponge cake
8.5.2 Apple tart
chicken 1,25 Kg
defrosting, all
types of food
Programme and
temperature
Time Position Preheat Accessories
meat and poultryvegetablesfi sh and seafoodsundry
PERFORMANCE TESTING ACCORDING TO
STANDARD IEC/EN60350
40º C
-
50ºC
no
Fermenting
dough for
bread/cakes
yes
Pre-heat
for 5 min
yes
no
no
no
no
no
Deep Tray
Cook 2-3 min.
on grill
Deep Tray
Mould on grill
Grill
Deep Tray/
standard
2 moulds on 1
grills and deep
2 moulds on 1
grills and deep
25 - 30 min
1
2
2
2
2
2
4
3
2
2
1
2
1
1
1
3
1
3
1
3
1
0
175º C
40º C
-
50ºC
* Depending on the model.
75º C
22 min
185º C 23 min
180º C 25 min
185º C
40-45
min
*160º C 45 min
*180º C 40 min
*180º C
50-55
min
2-3
min
*250º C
4
Содержание
- Zigmund shtain 1
- 00 13 25 2
- 25 14 00 2
- 30 14 30 14 30 2
- Safety 3
- E n g l i s h 5
- Identifi cation 5
- Installation 5
- Using the oven 5
- E n g l i s h 6
- Maintenance and cleaning 6
- E n g l i s h 7
- The environment 7
- Troubleshooting 7
- Apple tart 8
- Baked hake baked cod 1 5 kg 8
- Beef 1 5 kg 8
- Butter cookies 8
- Cooking table 8
- Defrosting all types of food 8
- E n g l i s h 8
- Fairy cakes 8
- Fat free sponge cake 8
- Fermenting dough for bread cakes 8
- Lamb 1 2 kg 8
- Pork 1 5 kg 8
- Roasted lobster 1 kg 8
- Roasted red peppers 1 25 kg 8
- Stuffed toma toes 4 servings 8
- Surface browning 8
- Turkey 4 kg 8
- Техника безопасности 9
- Идентификация 11
- Р у с с к и й 11
- Установка 11
- Эксплуатация 11
- Р у с с к и й 12
- Уход и чистка 12
- Окружающая среда 13
- Проблемы 13
- Р у с с к и й 13
- Р у с с к и й 14
- Таблица приготовления 14
Похожие устройства
- Zigmund & Shtain BR 01.1771 SX Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain K 127.61 W Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain MN 115,451 Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 232.722 B Черный Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain K 219.91 W Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 282.722 B Черный Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain CNS 139,45 WX Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 118.511 W Белый Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain 296,61 S Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 162.921 B Черный Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain EN 232.722 S Стальной Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain 296,61 W Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain 296,91 S Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain K 002.51 Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain 296,91 B Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain K 215.61 W Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain K 002.51 S Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain 296,91 W Инструкция по эксплуатации
- Singer Simple 3210 Бело-розовая Инструкция по эксплуатации
- Zigmund & Shtain K 219.61 X Инструкция по эксплуатации