Indesit K1M11S/R [11/26] Cooking advice
![Indesit K1M11S/R [11/26] Cooking advice](/views2/1062061/page11/bgb.png)
Содержание
- I inoesit 1
- Fre appfence dung fre 3
- Important 3
- Ofalunriumfci a 3
- On fre hob 3
- Parts of the oven door become extremely hot make sure you don t touch them and keep children well away 3
- Preliminary instructions 3
- The openings and slots used for ventilation and dispersion of heat must never be closed or plugged 3
- This appliance is intended for non professional use within the home before using the appliance carefully read the instructions contained in this manual as they provide important information for ensuring safe installation use and maintenance keep this manual as a reference guide 3
- To maintain the efficiency and safety of this appliance we recommend call only the service centers authorized by the manufacturer always use original spare parts 3
- When the appliance is in use the heating elements and some 3
- Important disconnect the cooker from the electrycity and gas supply when any adjustment etc 4
- Installation 4
- Installation of the cooker 4
- Levelling your appliance 4
- Mounting the legs 4
- Positioning your appliance important 4
- Adapting the cooker to different types of gas 5
- Connecting a flexible jointless stainless steel pipe to a threaded attachment 5
- Connecting the gas 5
- Connecting the supply cable to the mains 5
- Connection with hose 5
- Important 5
- Oooooo o 5
- Plug and socket must be easily accessible 5
- Tight control important 5
- Burner and nozzle characteristics 6
- Important 6
- K1m11s r 6
- Table 1 liquid gas natural gas 6
- Burners 7
- Disposal of old electrical appliances 7
- Electric plate 7
- Energy label 7
- Inner dimensions of the food warmer 7
- Inner dimensions of the oven 7
- Inner volume of the oven 7
- Maximum absorber power 7
- Technical specifications 7
- Voltage and frequency of power supply 7
- Ft t t t t t t 8
- The cooker with electric oven 8
- Attention 9
- Control knobs for the gas burners on the hob n 9
- Electronic ignition for the gas hob 9
- For immediate lighting first 9
- Important 9
- Maximum 6 9
- Minimum a 9
- Models with hob gas burner safety devices to prevent leaks 9
- Notice 9
- Press the button and then turn the knob important should the burner flames accidentally go out turn off the control knob and wait at least 1 minute before trying to relight 9
- Save energy about 10 9
- Static oven 9
- The bottom heating element 9
- The different functions and uses of the oven 9
- The grill 9
- The oven knobs 9
- Thetop heating element 9
- Attention 10
- Before using the hot plates for the first time you should heat them at maximum temperature for approximately 10
- Burner 0 cookware diameter cm 10
- Caution 10
- Maximum resistance 10
- Minutes without any pans during this initial stage their protective coating hardens and reaches its 10
- Practical advice for burner use 10
- Setting normal or fast plate 10
- Storage recess belowthe oven 10
- The cook top electric plate control knobs 10
- The green pilot lamp q 10
- The oven operating pilot lamp o 10
- The rotisserie 10
- Timer knob 10
- And to save on energy approximately 10 11
- Baking cakes 11
- Cooked well on the inside but sticky on the outside 11
- Cooking advice 11
- Cooking fish and meat 11
- Important 11
- Pastry dropped 11
- Pastry is too dark on top 11
- Pastry is too dry 11
- The pastry sticks to the pan 11
- To grill 11
- Before each operation disconnect the cooker from the electricity to 12
- Cooker routine maintenance and cleaning 12
- Greasing the taps 12
- N b avoid closing the cover while the gas burners are still warm remove any liquid from the lid before opening it important 12
- N b this operation must be performed by a technician authorised by the manufacturer 12
- Removing the lid 12
- Replacing the oven lamp 12
- Bottom 13
- Cooking 13
- Cooking advice 13
- Foods wt kg 13
- Heating time 13
- Minutes 13
- Oven bottom 13
- Position from 13
- Selection knob setting 13
- Static 13
- Thermostat 13
- Top bottom 13
- With rotisserie 13
- Бережно сохраните данное руководство для его 14
- В процессе функционирования гриля или духовки доступные 14
- Важные рекомендации по безопасному осуществлению 14
- Данное изделие предназначается для непрофессионального использования в домашних условиях перед началом эксплуатации данного изделия 14
- Детали духового шкафа могут сильно нагреться не разрешайте детям приближаться к духовому шкафу 14
- Для обеспечения эффективности и безопасности данного изделия обращайтесь только в уполномоченные центры технического обслуживания всегде требуйте установку оригинальных запасных частей 14
- Консультации в будущем 14
- Монтажа эксплуатации и технического обслуживания 14
- Началом его эксплуатации следуя инструкциям 14
- Не закрывайте вентиляционные отверстия или решетки 14
- Предупреждения 14
- Приведенным в параграфе обслуживание и уход 14
- Рассеивания тепла 14
- Рекомендуем прочистить духовой шкаф перед 14
- Рекомендуется внимательно прочитать инструкции 14
- Содержащиеся в данном руководстве предоставляющие 14
- Важно перед любыми работами по наладке обслужи ванию и т п отключите плиту от электрической сети 15
- Выравнивание плиты 15
- Расположение важно 15
- Установка 15
- Установка опор 15
- Установка плиты 15
- Важно 16
- Внимание 16
- К резьбовому соединению 16
- Контроль плотности подсоединения 16
- Настройка плиты на различные типы газа 16
- Обратите внимание 16
- Подключение газа 16
- Подключение гибкой бесшовной стальной трубы 16
- Подключение шлангом 16
- Подсоединение кабеля к сети 16
- Электрические соединения 16
- Важно 17
- К1м118 в 17
- Примечание 17
- Таблица 1 сжиженный газ природный газ 17
- Характеристики горелок и жиклеров 17
- Indesit company s p a 18
- K1m11s r 18
- Moesit 18
- Импортер ооо индезит рус 18
- Класс защиты i 18
- Мощность духовки max 18
- Производитель 18
- С вопросами в россии обращаться по адресу 18
- Табличка с электрическими данными 18
- Технические характеристики 18
- Электрическая конфорка 18
- Плита с электрической духовкой описание 19
- L ________ 20
- L ixtl 20
- Важно 20
- Внимание 20
- Горелок 20
- Гриль 20
- Ее рукоятку на жатой 6 секунд 20
- Инструкции по эксплуатации 20
- Максимальное пламя б минималь 20
- Максимальному 20
- Модели с устройством безопасности 20
- Нижний нагревательный элемент 20
- Ное пламя 20
- Предупреждение 20
- Рукоцтки управление верхними газовыми горелками ы 20
- Рукоятки управления духовкой 20
- Статичнац духовка 20
- Электронное зажигание верхних газовых 20
- Быстрая r 24 26 21
- Важно при пользовании грилем всегда держите дверцу духовки закрытой 21
- Вертел 21
- Внимание 21
- Горелка диаметр дна посуды 21
- Дополнительная а 10 14 21
- Зеленый индикатор электрических конфорок о 21
- Индикатор термостата духовки о 21
- Использование газовых горелок 21
- Конфорками р 21
- Конфорок 21
- Осторожно 21
- Отделение для хранения принадлежностей 21
- Перед первым использованием прогрейте пустые 21
- Позиция обычная или быстрая конфорка 21
- Полубыстрая б 16 20 21
- Рукоятки управления электрическими 21
- Таймер 8 21
- Температуре в течение приблизительно 4 минут это необходимо для укрепления защитного покрытия 21
- Электрические конфороки при максимальной 21
- Важно 22
- Выпечка пирогов 22
- Доходят до готовности не одновременно 22
- Если пирог слишком сухой 22
- Если пирог слишком сырой 22
- Если пирог хорошо пропечен снаружи а внутри сырой 22
- Если поверхность пирога слишком темная 22
- Использование гриля 22
- Когда готовится сразу несколько блюд блюда 22
- Практические советы 22
- При пользовании грилем всегда держите дверцу духовки закрытой 22
- Приготовление рыбы и мяса 22
- Важно 23
- Замена лампы в духовке 23
- И в не закрывайте крышку плиты пока газовые горелки еще горячие 23
- Обслуживание и уход 23
- Примечание операция по замене должна выполняться техником уполномоченным изготовителем 23
- Смазка кранов 23
- Удаление крышки 23
- Блюдо вес кг 24
- Время 24
- Г риль 24
- Гриль 24
- Духовка 24
- Духовки 24
- Ления мин 24
- Мин 24
- На вертеле 24
- Нагреватель ный элемент 24
- Нижний 24
- Положение 24
- Практические советы 24
- Предваритель ного разогрева 24
- Приготов 24
- Рукоятки 24
- Рукоятки выбора функций духовки 24
- Статичная 24
- Термостата 24
- Уровень духовки считая снизу 24
- Indesit company 26
Похожие устройства
- Benq W7000 Инструкция по эксплуатации
- Samsung SC-61B0H3A Инструкция по эксплуатации
- Indesit K1 G 207 S /RU Инструкция по эксплуатации
- Benq T650 Инструкция по эксплуатации
- Indesit K1G2/R Инструкция по эксплуатации
- Sinbo SVC 3447 Инструкция по эксплуатации
- Benq GH800 Инструкция по эксплуатации
- Indesit K1G20/R Инструкция по эксплуатации
- LG VK70362N Инструкция по эксплуатации
- Фея 901 Инструкция по эксплуатации
- Indesit KJ1G21/R Инструкция по эксплуатации
- Electrolux ZTF7615 Инструкция по эксплуатации
- Фея 201 Инструкция по эксплуатации
- Indesit KJ1G2/R Инструкция по эксплуатации
- Electrolux ZUP3820B Инструкция по эксплуатации
- Фея 206 Инструкция по эксплуатации
- Indesit K1E1/R Инструкция по эксплуатации
- Electrolux ZUP3840CS Инструкция по эксплуатации
- Фея 308 Инструкция по эксплуатации
- Indesit KN1E1/UA Инструкция по эксплуатации
Cooking advice The oven offers a wide range of alternatives which allow you to cook any type of food in the best possible way With time you will learn to make the best use of this versatile cooking appliance and the following directions are only a guideline which may be varied according to your own per sonal experience Baking cakes The oven should always be warm before putting in cakes wait till the end of preheating about 10 15 min Cake baking temperatures are normally around 160 C 200 C Do not open the oven door during the baking process as this could cause the cake to sink In general Cooking fish and meat When cooking white meat fowl and fish use low temperatures 150 C 175 C When red meat must be superficially well cooked but succulent inside it is advisable to start with a high temperature 200 220 C for a short time and then to reduce it at a later point Generally speaking the more meat there is the lower the temperature and the longer the cooking time should be Place the meat in the centre of the grid and put a spill tray underneath to catch grease drips Insert the grid so that it is in the middle of the oven If more heat from below is required use the 1 bottom shelf To grill Pastry is too dry Increase the temperature by 10 C and reduce the cooking time Pastry dropped Use less liquid or lower the temperature by 10 C Pastry is too dark on top Place it on a lower rack lower the temperature and increase the cooking time When using any of the grilling modes it is recommended that the thermostat knob be turned to the highest setting as it is the most efficient way to use the grill which utilizes infrared rays If necessary however the thermostat can be set to lower temperatures for grilling When using the grill functions place the grid on the lower racks see cooking table then to prevent fat and grease from dripping onto the bottom of the oven and smoke from forming place a dripping pan on the 1 st oven rack from the bottom Important always use the grill with the oven door closed This Cooked well on the inside but sticky on the outside Use less liquid lower the temperature and increase the cooking time will allow you both to obtain excellent results and to save on energy approximately 10 Table 1 includes the recommended temperatures cooking times and positions for you to obtain the best results when cooking The pastry sticks to the pan Grease the pan well and sprinkle it with a dusting of flour 11