Korting OKB792PFX [31/38] Cooking table
![Korting OKB792PFX [31/38] Cooking table](/views2/1076620/page31/bg1f.png)
COOKING TABLE
These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food
quantity and quality.
* The level of the guide refers to the lowest level (excluding the bottom of the oven, since it is not possible to
insert the drip pan).
Type of food Temp, °C Level* Function Cooking time, minutes
Suggested Personal
1. Cake in mould with beaten mixture
Panettone or focaccia 175 2 Traditional or ventilated 55-65
Focaccia 175 3 Traditional or ventilated 60-70
Cake 175 3 Traditional or ventilated 60-70
2. Pie in mould (short pastry)
Pie base 200 3 Traditional or ventilated 8-10
Pie base with ricotta cheese 200 3 Traditional or ventilated 25-35
Pie base with fruit 200 3 Traditional or ventilated 25-35
3. Cake in mould with raised mixture
Pie base 180 3 Traditional or ventilated 30-45
White bread (1 kg. of flour) 200 3 Traditional or ventilated 25-35
4. Vegetables cakes
Small pastries 200 3 Traditional or ventilated 10-15
Choux pastry 200 2 Traditional or ventilated 35-45
Biscuit pastry 200 3 Traditional or ventilated 15-20
5. Lasagne
225 2 Traditional or ventilated 40-50
6. Meat (cooking time for 1 cm. thickness)
Slowly cooked roast (ex. roast veal) 200 2 Traditional or ventilated 120-150
Fast cooked roast (ex. roast beef) 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Meatloaf 200 2 Traditional or ventilated 30-40
7. Poultry
Duck 1,2 kg 200 2 Traditional or ventilated 120-180
Goose 2,5 kg 200 2 Traditional or ventilated 150-210
Roast chicken 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Turkey 4 kg 175 2 Traditional or ventilated 240
8. Game
Hare 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Leg of roe 200 2 Traditional or ventilated 90-150
Leg of deer 175 2 Traditional or ventilated 90-180
9. Vegetables
Baked potatoes 220 2 Traditional or ventilated 30-40
Vegetable pudding 200 2 Traditional or ventilated 40-50
10. Fish
Trout 200 2 Traditional or ventilated 40-50
Grey mullet 200 2 Traditional or ventilated 40-50
11. Pizza
240 3 Traditional or ventilated 10-20
12. Grill
Pork chops 4 Grill or Grill with fan 8-12
Sausages 4 Grill or Grill with fan 10-12
Grilled chicken 2 Grill or Grill with fan 25-35
Roast veal on spit (500 g) on spit Grill with turnspit 50-60
Chicken on spit on spit Grill with turnspit 60-70
29
Содержание
- Руководство по 1
- Эксплуатации 1
- Декларация соответствия 3
- Общие указания по технике безопасности 3
- Технические характеристики 4
- Установка 4
- Подключение к сети электропитания 6
- Первое включение духовки 7
- Функции приготовления 8
- Описание программирования приготовления 10
- Тип панели управления 10
- Ниже приведены некоторые рекомендации по приготовлению тип и длительность приготовления зависят от количества и качества используемых продуктов имеется ввиду самы низкий уровень направляющих за исключением дна духовки так как нет возможности установить противень для сбора жира 12
- Рекомендации по приготовлению 12
- Дополнительные аксессуары 13
- Описание аксессуаров 13
- Чистка и уход 14
- Замена лампы 15
- B b a a 16
- Снятие дверцы духового шкафа 16
- Замена уплотнителя 17
- Сервисная служба и запасные части 17
- Утилизация 18
- Instructions manual 21
- Declaration of compliance 22
- General warnings 22
- Installation 23
- Technical characretistics 23
- Electrical connection 25
- Cooking functions 27
- Description of the control panel 29
- Description of the cooking programmer 29
- Cooking table 31
- These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food quantity and quality the level of the guide refers to the lowest level excluding the bottom of the oven since it is not possible to insert the drip pan 31
- Description of accessories 32
- Optionals 32
- Cleaning and maintenance 33
- Replacing of the oven bulb 34
- B b a a 35
- Oven door disassembly 35
- Important 36
- Raplacement of the oven gasket 36
- Technical service and spare parts 36
- Disposal 37
Похожие устройства
- Entel HX482S Инструкция по эксплуатации
- Bosch SKS50E11RU Инструкция по эксплуатации
- Korting OKB9113CFX Инструкция по эксплуатации
- Entel HX482S-U Инструкция по эксплуатации
- Bosch SKS50E16RU Инструкция по эксплуатации
- Korting OGG741RN Инструкция по эксплуатации
- Entel HX405 Инструкция по эксплуатации
- Krona STELLA smart 900 light glass 5P Инструкция по эксплуатации
- Korting OGG741RI Инструкция по эксплуатации
- Entel HX415 Инструкция по эксплуатации
- Hotpoint-Ariston AH 50.1 T X /HA Инструкция по эксплуатации
- Korting OGG540CFX Инструкция по эксплуатации
- Zanussi ZBB29430SA Инструкция по эксплуатации
- Entel HX425 Инструкция по эксплуатации
- Korting OEG771CFN Инструкция по эксплуатации
- Liebherr ICS 3113-21 Инструкция по эксплуатации
- Entel HX485 Инструкция по эксплуатации
- Korting OEG771CFX Инструкция по эксплуатации
- Krona Margo 600 Black 4P-S Инструкция по эксплуатации
- Korting OGG771CFX Инструкция по эксплуатации