Indesit K3E11/R Инструкция по эксплуатации онлайн [8/49] 34718
![Indesit K3E11/R Инструкция по эксплуатации онлайн [8/49] 34718](/views2/1037412/page8/bg8.png)
Содержание
- I moesit 1
- Безопасность хорошая привычка 11
- Внимание 11
- Важно 12
- Примечание 12
- Установка 12
- Электрические соединения 12
- T t t t______ t__1_ t 13
- Аю77 13
- Плита с электрической духовкой описание 13
- Технические характеристики 13
- Важно при пользовании грилем всегда держите дверцу духовки закрытой 14
- Внимание 14
- Инструкции по эксплуатации 14
- Важно 15
- Гьзиция об ьчная или б ытраяконфэ рка 15
- Если пирог слишком сухой 15
- Если пирог слишком сырой 15
- Если пирог хорошо пропечен снаружи а внутри сырой 15
- Если поверхность пирога слишком темная 15
- Когда готовится сразу несколько блюд блюда доходят до готовности не одновременно 15
- Перед первым использованием прогрейте пустые элект рические конфороки при максимальной температуре в течение приблизительно 4 минут это необходимо для укрепления защитного покрытия конфорок 15
- Практические советы 15
- При пользовании грилем всегда держите дверцу духовки закрытой 15
- Обслуживание и уход 16
- Indesit company spa 17
- Лет 17
- Практические советы 17
- Со дня изготовления 17
- Срок службы 17
- Ф moesit 17
- K sporák s elektrickou troubou 18
- Nàvod k instalaci a pouziti 18
- Dùlezité 19
- Instalace 20
- Technicki ìdaje 21
- Sporak sielektrickou troubou 22
- T t t t t t t 22
- Nâvod k pouzivâni zafizeni 23
- Praktické rady pri pecení 24
- Obvyklé cistèni a ùdrzba 25
- Doby peèeni jsou pouze orientaèni a mohou se mìnit v zàvislosti na vasich osobnich 26
- Prakticki rady pipi pe0env 26
- Preferencich pokud pouzivàte rezim grilu nebo dvojitého grilu vzdy na prvni patro odspodu umistìte plech ktery bude zachycovat kapajici tuk 26
- Indesit company s r o 27
- Indesit company spa 27
- Внимание 28
- Препоръки за безопасност 28
- Тази инструкция се отнася само за уреди клас 1 изолирани или клас 2 подклас 1 инсталирани между два шкафа 28
- Монтаж 29
- 1 i i 4 i i i 30
- Печка с електрическа фурна 30
- Следва 30
- Технически характерстики 30
- Този уред е проектиран в съответствие с директивите на европейския съюз както 30
- Функции и начини на работа с фурната 31
- Гьз bi нагреватетна плоча обикновеса и бтрза 32
- Практични съвети за печене 32
- Ежедневно почистване и поддържане на печката 33
- Практични съвети за печене 34
- A készülék 1 izolált vagy 2 osztályú 1 alosztályú 2 szekrény kózé beépített készüléknek felel meg 35
- Fontos biztonsági figyelmeztetések 35
- Üzembe helyezés 36
- Müszaki jellemzök 37
- T i i i i i 37
- Tüzhely sütövel és elektromos fõzõlapokkal 37
- A tüzhely használata és funkciói 38
- Sütési tanàcsok 39
- A tüzhely mindennapi karbantartása és tisztítása 40
- Sütési tanâcsok 41
- Dôlezité bezpecnostné upozornenia 42
- Podtriedy 1 vstavané medzi dve skrinky 42
- Toto zariadenie patri do triedy 1 izolované alebo triedy 42
- Instalàcia 43
- Likvidace starych elektrickych zarízení 44
- Sporák s elektrickou rúrou a elektrickymi platnickami 44
- Spotrebitelé by mèli kontaktovat pfíslusné místní úfady nebo svého prodejce ohlednè informaci tykajícich se správné likvidace starého zarízení 44
- Technické údaje 44
- Totozariadenie bolovyrobenévzhodes nasledujúcimi smernicami európskej únie 44
- Ââwwá t t t t____ t t___ t 44
- Pouzitie a funkcie rùry 45
- Rady pre pecenie 46
- Rychloohrevná alebo obycajná elektrická platña 46
- Pravidelná údrzba a cisterne sporáku 47
- Rady pre pecenie 48
Похожие устройства
- Panasonic TH-152UX1W Инструкция по эксплуатации
- Electrolux EGT 6345 YOK Инструкция по эксплуатации
- Supra MWS-2011 Инструкция по эксплуатации
- Samsung UE-32 D4020NW Инструкция по эксплуатации
- Supra MWS-1734 Инструкция по эксплуатации
- Samsung UE-32 D5000PW Инструкция по эксплуатации
- Electrolux EGT 56342 NK Инструкция по эксплуатации
- Panasonic TH-R50PY80 Инструкция по эксплуатации
- Electrolux EGG 56242 NN Инструкция по эксплуатации
- Supra MWS-1731 Инструкция по эксплуатации
- Samsung UE-32 D5520RW Инструкция по эксплуатации
- Fujifilm FinePix A205 Инструкция по эксплуатации
- Electrolux EGT 56142 NK Инструкция по эксплуатации
- Supra MWS-1730 Инструкция по эксплуатации
- Scarlett SC-223 Инструкция по эксплуатации
- Electrolux EGG 56343 NN Инструкция по эксплуатации
- Supra MWS-1728 Инструкция по эксплуатации
- Samsung UE-40 D5003BW Инструкция по эксплуатации
- Samsung DVD-R120K Инструкция по эксплуатации
- Electrolux EGG 6343 NOX Инструкция по эксплуатации
To avoid heat dispersion and damage to the plates recommend using cooking vessels with flat bottoms in diameters which are not smaller than the plate diameter Table shows the correspondence between the position indicated on the knobs and the use for which the plates advised s Off Cooking vegetables fish Cooking potatoes using steam soups chickpeas beans Continuing the cooking of large quantities of food minestrone For roasting average For roasting above average K To use the timer the ringer must be wound up by turning the knob one full turn clockwise O then turn it back O to the desired time so that the number of minutes on the knob matches the reference mark on the panel Avoid the children touch the oven door because it is very hot during the cooking The internal surfaces of the compartment where present may become hot never place hot containers or items and flammable materials inside the dishwarmer drawer S only a few models Below the oven a recess can be used to contain cooking pans and cooker accessories Moreover during oven operation it may be used to keep food warm To open the storage is necessary turn it downwards this storage recess must not be used to store inflammable materials For browning and reaching a boil in a short time H This lights up when an electric plate is turned on The oven offers a wide range of alternatives which allow you to cook any type of food in the best possible way With time you will learn to make the best use of this ver satile cooking appliance and the following directions are only a guideline which may be varied according to your own personal experience The oven should always be warm before putting in cakes wait till the end of preheating about 10 15 min Cake baking temperatures are normally around 160 C 200 C Do not open the oven door during the baking process as this could cause the cake to sink In general Place it on a lower rack lower the temperature and increase the cooking time Use less liquid lower the temperature and increase the cooking time Grease the pan well and sprinkle it with a dusting of flour Increase the temperature by 10 C and reduce the cooking time Use less liquid or lower the temperature by 10 C When cooking white meat fowl and fish use low temperatures 150 C 175 C When red meat must be superficially well cooked but succulent inside it is advisable to start with a high temperature 200 220 C for a short time and then to reduce it at a later point Generally speaking the more meat there is the lower the tempera ture and the longer the cooking time should be Place the