Vitesse VS-406 [6/10] Seafood
![Vitesse VS-406 [6/10] Seafood](/views2/1394703/page6/bg6.png)
Содержание
Похожие устройства
- Valtec VTm.351.N.002020 Инструкция по эксплуатации
- Vitesse VS-443 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT.228.N.06 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VTm.303.N.002626 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT 580 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT 341 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT 582 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT 98 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT 652 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT7550444 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VTr.197.N.0410 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT 583 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT 590 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT 655 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VTr.270.N.0004 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VTr.240.N.0403 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT 760 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT 340 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT 592 Инструкция по эксплуатации
- Valtec VT 653 Инструкция по эксплуатации
www vitesse ru 1_______________________ SEAFOOD GRILLED HALIBUT WITH CAILANTRO LIME 2 halibut steaks 1 tbsp freshly chopped cilantro 2 tbsp lime juice 1 clove garlic chopped 1 tsp olive oil pepper to taste Mix all the ingredients except the halibut in a bowl Using a fork pierce the fish a few times on both sides careful not to break the fish Coat halibut steaks with lime juice marinade and store with the marinade in refrigerator for 6 hours Do not exceed 24 hours Spray or brush lower rack with non stick cooking oil Place fish steaks onto the rack into the Turbo Oven Reserve the remaining marinade for later use Set temperature to 450 F and cook for 7 10 minutes or until fish flakes easily with a fork Occasionally brush remaining marinade onto fish while grilling Sprinkle with pepper and serve УВАЖАЕМЫЕ ПОКУПАТЕЛИ ВЫ ПРИНЯЛИ БЛЕСТЯЩЕЕ РЕШЕНИЕ Фирма Vitesse Nouveau предлагает Вам гамму эксклюзивных высококачественных приборов для несомненно роскошного и здорового образа жизни РУКОВОДСТВО ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ И РЕЦЕПТЫ Прежде чем начать пользоваться прибором внимательно прочитайте руководство по эксплуатации и сохраните руководство в качестве справочного материала Переключатель таймера Щипцы ухваты GRILLED SHRIMP 1 2 lbs jumbo shrimp 1 4 cup vegetable oil 2 tbsp fresh lemon juice 1 4 cup freshly chopped parsley 3 cloves garlic minced 1 tsp dried basil 1 tsp dry mustard 1 tsp salt Температурный переключатель Галогенный нагревательный элемент Жаропрочная стеклянная крышка Подставка в виде сковородки Place shrimp in a glass bowl Stir remaining ingredients together pour over shrimp Cover and refrigerate for 3 to 4 hours Spray or brush lower rack with non stick cooking oil Place shrimp onto the rack into the Turbo Oven Set the temperature to 450 F Grill shrimp for 5 10 minutes or until skin turns pink and opacity disappears Occasionally brush shrimp with remaining marinade while grilling Ручка базы BUTTERED CITRUS LOBSTER TAILS 6 6 oz fresh lobster tails 1 4 cup water 2 tbsp butter 1 1 2 tsp lemon juice 1 4 tsp finely shredded orange peel dash of salt dash of ground ginger dash of paprika Make sure the tops of each lobster tail has a slit through the center to allow the meat to break through Spread the tail open in a butterfly fashion Position tails onto lower rack inside the Turbo Oven Meanwhile combine lemon juice salt ginger butter orange peel and paprika together in small saucepan over low heat until mixture is melted and mixed well Drizzle mixture over lobster tails Set temperature to 450 F and cook for 10 12 minutes or until lobster meat turns completely white and the shell is a solid red color Низкая и высокая подставки Конвекционный вентилятор Подставка для жарки 4 шампура для барбекю Подставка для хлеба подставка в виде сковородки P 9 Р 10