Zelmer 37Z012 Инструкция по эксплуатации онлайн [20/38] 63153
![Zelmer 37Z012 Инструкция по эксплуатации онлайн [20/38] 63153](/views2/1068667/page20/bg14.png)
22
TABELUL TIMPILOR NECESARI PENTRU GĂTIRE
Produs
Tip/
Cantitate (ml)
Greutate (grame)
Timp de gătire
(min)
Recomandări
File subţire
proaspăt 450 5–10
Nu aşezaţi leurile în straturi
congelat 450 15–20
File gros proaspăt 400 15–20
Peşte întreg proaspăt 600 15–20
Moluşte proaspete 1000 15–20 Deschideţi scoicile
Creveţi proaspeţi 200 15–20
Scoici proaspeţi 100 15–20
Orez 300 400 28–33
Paste făinoase 400 100 20–25 Adăugaţi apă artă
Sparanghel proaspăt 600 10–15 Tăiaţi partea de jos
Broccoli
proaspeţi 400 10–15
Tăiaţi în bucăţi mici
congelaţi 400 15–20
Ţelină proaspătă 350 35–40 Tăiaţi în bucăţi mici
Ciuperci proaspete 500 20–25 Tăiaţi partea de jos
Conopidă proaspătă 1 bucată 30–40 Tăiaţi în bucăţi mici
Varză proaspătă 600 10–15
Dovleac proaspăt 600 5–10
Spanac
proaspăt 300 10–15
congelat 300 15–20
Fasole
proaspătă 500 25–30
congelată 500 20–25
Mazăre
proaspătă 400 10–15
congelată 400 15–20
Morcov proaspăt 500 10–15 Tăiaţi în bucăţi mici
Porumb proaspăt 500 35–40
Praz proaspăt 500 10–15
Carto proaspeţi 600 20–25 Tăiaţi în bucăţi mici
Piept de pui
le subţire 500 10–15
le 450 15–20
Pulpă proaspătă 4 bucăţi 35–40
Curcan proaspăt 600 20–25
Cotlet de porc proaspăt 700 30–40
Carne de oaie proaspătă 500 10–15
Cârnaţi proaspeţi 10 bucăţi 5–10 Crestaţi uşor cârnatul înainte de gătire
Ouă
semimoi 6 bucăţi 8–10
tare 6 bucăţi 10–12
Fructe proaspete 10–15
ATENŢIE: Timpii de gătire oferiţi în prezentul tabel au caracter orientativ. Timpul de gătire se poate schimba în func-
ţie de cantitatea porţiilor, aşezarea în vas, prospeţimea produselor precum şi în funcţie de preferinţele utilizatorului.
Содержание
- Adresy addresses 1
- Instrukcja użytkowania user manual 1
- Linia produktów product line 1
- Dane techniczne 2
- Szanowni klienci 2
- Wskazówki dotyczące bezpieczeństwa 2
- Budowa urządzenia rys a 3
- Obsługa i działanie parowaru rys b 3
- Przygotowanie parowaru do użycia 3
- Czyszczenie i konserwacja rys c 5
- Ekologia zadbajmy o środowisko 5
- Bezpečnostní pokyny 6
- Konstrukce přístroje obr a 6
- Technické údaje 6
- Vážení zákazníci 6
- Obsluha a použití přístroje obr b 7
- Příprava přístroje k použití 7
- Čištění a údržba obr c 8
- Ekologicky vhodná likvidace 9
- Bezpečnostné pokyny 10
- Technické údaje 10
- Vážení zákazníci 10
- Konštrukcia spotrebiča obr a 11
- Obsluha a fungovanie parného hrnca obr b 11
- Pred prvým použitím parného hrnca 11
- Ekologicky vhodná likvidácia 13
- Čistenie a údržba obr c 13
- Biztonsági előírások 14
- Műszaki adatok 14
- Tisztelt vásárlók 14
- A készülék szerkezeti felépítése a ábra 15
- Az ételpároló használata előtti előkészületek 15
- Az ételpároló kezelése és működése b ábra 15
- Környezetvédelem óvjuk környezetünket 17
- Tisztítás és karbantartás c ábra 17
- Date tehnice 18
- Indicaţii privind siguranţă 18
- Stimaţi clienţi 18
- Construcţia aparatului de gătit cu aburi fig a 19
- Funcţionarea şi întreţinerea aparatului de gătit cu aburi fig b 19
- Pregătirea aparatului de gătit cu aburi pentru utilizare 19
- Curăţare şi conservare fig c 21
- Ecologia ai grijă de mediul înconjurător 21
- Техническая характеристика 22
- Уважаемые пользователи 22
- Указания по технике безопасности 22
- Подготовка пароварки к работе 23
- Принцип действия и обслуживание пароварки рис b 23
- Устройство пароварки рис a 23
- Очистка и консервация рис c 25
- Экология забота о окружающей среде 25
- Препоръки за безопасност 26
- Технически данни 26
- Уважаеми клиенти 26
- Подготовка на пароварката за използване 27
- Употреба и работа на пароварката рис b 27
- Устройство на уреда рис a 27
- Екология грижа за околната среда 29
- Почистване и поддръжка рис c 29
- Вказівки з питань безпеки 30
- Технічні дані 30
- Шановні клієнти 30
- Обслуживання та дія пароварки рис b 31
- Підготовлення пароварки до праці 31
- Складові частини рис a 31
- Екологія давайте дбати про навколишнє середовище 33
- Очищення і консервація рис c 33
- Dear clients 34
- Important safety instructions 34
- Specifications 34
- Handling and maintenance fig b 35
- Parts names fig a 35
- Preparation to operation 35
- Cleaning and maintenance fig c 37
- Ecology environment protection 37
Похожие устройства
- Intro AHR-3182 Chevrolet Tahoe Инструкция по эксплуатации
- Samsung NP300E5A-S0ERU Инструкция по эксплуатации
- Zelmer ZME8072EE Инструкция по эксплуатации
- Intro CHR-3194 Chevrolet Trail Blazer Инструкция по эксплуатации
- Acer V3-551-10468G50Makk Инструкция по эксплуатации
- Zelmer ZME8081EE Инструкция по эксплуатации
- Intro CHR-6294 Citroen C4-DS4 Инструкция по эксплуатации
- HP Pavilion g7-2002er B3M47EA Инструкция по эксплуатации
- Zelmer ZME8081ED Инструкция по эксплуатации
- Intro CHR-6194 Citroen C4 Aircross Инструкция по эксплуатации
- HP Pavilion g6-2055er Инструкция по эксплуатации
- Zelmer ZME8082EE Инструкция по эксплуатации
- Intro CHR-6145 Citroen C5 Инструкция по эксплуатации
- Acer Aspire 7560G-83528G75Mnkk Инструкция по эксплуатации
- Zelmer ZME8061ED Инструкция по эксплуатации
- Intro CHR-6246 Citroen DS-5 Инструкция по эксплуатации
- Asus K55DR Инструкция по эксплуатации
- Zelmer ZME8062EE Инструкция по эксплуатации
- Intro CHR-7771 Citroen Jumper Инструкция по эксплуатации
- Samsung NP-700Z5A-S04RU Инструкция по эксплуатации