Korting OKB9113CFX [37/44] Cooking table
![Korting OKB9113CFX [37/44] Cooking table](/views2/1076623/page37/bg25.png)
COOKING TABLE
These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food
quantity and quality.
* The level of the guide refers to the lowest level (excluding the bottom of the oven, since it is not possible to
insert the drip pan).
Type of food Temp, °C Level* Function Cooking time, minutes
Suggested Personal
1. Cake in mould with beaten mixture
Panettone or focaccia 175 2 Traditional or ventilated 55-65
Focaccia 175 3 Traditional or ventilated 60-70
Cake 175 3 Traditional or ventilated 60-70
2. Pie in mould (short pastry)
Pie base 200 3 Traditional or ventilated 8-10
Pie base with ricotta cheese 200 3 Traditional or ventilated 25-35
Pie base with fruit 200 3 Traditional or ventilated 25-35
3. Cake in mould with raised mixture
Pie base 180 3 Traditional or ventilated 30-45
White bread (1 kg. of flour) 200 3 Traditional or ventilated 25-35
4. Vegetables cakes
Small pastries 200 3 Traditional or ventilated 10-15
Choux pastry 200 2 Traditional or ventilated 35-45
Biscuit pastry 200 3 Traditional or ventilated 15-20
5. Lasagne
225 2 Traditional or ventilated 40-50
6. Meat (cooking time for 1 cm. thickness)
Slowly cooked roast (ex. roast veal) 200 2 Traditional or ventilated 120-150
Fast cooked roast (ex. roast beef) 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Meatloaf 200 2 Traditional or ventilated 30-40
7. Poultry
Duck 1,2 kg 200 2 Traditional or ventilated 120-180
Goose 2,5 kg 200 2 Traditional or ventilated 150-210
Roast chicken 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Turkey 4 kg 175 2 Traditional or ventilated 240
8. Game
Hare 200 2 Traditional or ventilated 60-90
Leg of roe 200 2 Traditional or ventilated 90-150
Leg of deer 175 2 Traditional or ventilated 90-180
9. Vegetables
Baked potatoes 220 2 Traditional or ventilated 30-40
Vegetable pudding 200 2 Traditional or ventilated 40-50
10. Fish
Trout 200 2 Traditional or ventilated 40-50
Grey mullet 200 2 Traditional or ventilated 40-50
11. Pizza
240 3 Traditional or ventilated 10-20
12. Grill
Pork chops 4 Grill or Grill with fan 8-12
Sausages 4 Grill or Grill with fan 10-12
Grilled chicken 2 Grill or Grill with fan 25-35
Roast veal on spit (500 g) on spit Grill with turnspit 50-60
Chicken on spit on spit Grill with turnspit 60-70
35
Содержание
- Руководство по 1
- Эксплуатации 1
- Декларация соответствия 3
- Общие указания по технике безопасности 3
- Технические характеристики 4
- Установка 4
- Подключение к сети электропитания 6
- Первое включение духовки 7
- Функции приготовления 8
- Тип панели управления 11
- Электронный сенсорный программатор 11
- Дисплей программ c 12
- Дисплей таймера b 12
- Дисплей температуры a 12
- Ниже приведены некоторые рекомендации по приготовлению тип и длительность приготовления зависят от количества и качества используемых продуктов имеется ввиду самы низкий уровень направляющих за исключением дна духовки так как нет возможности установить противень для сбора жира 16
- Рекомендации по приготовлению 16
- Дополнительные аксессуары 17
- Описание аксессуаров 17
- Чистка и уход 19
- Замена лампы 20
- Снятие дверцы духового шкафа 20
- B b a a 21
- Замена уплотнителя 22
- Сервисная служба и запасные части 22
- Утилизация 22
- Instructions manual 23
- Declaration of compliance 24
- General warnings 24
- Installation 25
- Technical characretistics 25
- Electrical connection 27
- Cooking functions 29
- Description of the control panel 32
- Electronic programmer full touch control 32
- Cooking program display c 33
- Temperature display a 33
- Timer display b 33
- Cooking table 37
- These are only some suggestions for cooking as the cooking type and time may vary depending on food quantity and quality the level of the guide refers to the lowest level excluding the bottom of the oven since it is not possible to insert the drip pan 37
- Description of accessories 38
- Optionals 38
- Telescopic rails 38
- Self cleaning panels 39
- Cleaning and maintenance 40
- Oven door disassembly 41
- Replacing of the oven bulb 41
- B b a a 42
- Disposal 43
- Raplacement of the oven gasket 43
- Technical service and spare parts 43
Похожие устройства
- Entel HX482S-U Инструкция по эксплуатации
- Bosch SKS50E16RU Инструкция по эксплуатации
- Korting OGG741RN Инструкция по эксплуатации
- Entel HX405 Инструкция по эксплуатации
- Krona STELLA smart 900 light glass 5P Инструкция по эксплуатации
- Korting OGG741RI Инструкция по эксплуатации
- Entel HX415 Инструкция по эксплуатации
- Hotpoint-Ariston AH 50.1 T X /HA Инструкция по эксплуатации
- Korting OGG540CFX Инструкция по эксплуатации
- Zanussi ZBB29430SA Инструкция по эксплуатации
- Entel HX425 Инструкция по эксплуатации
- Korting OEG771CFN Инструкция по эксплуатации
- Liebherr ICS 3113-21 Инструкция по эксплуатации
- Entel HX485 Инструкция по эксплуатации
- Korting OEG771CFX Инструкция по эксплуатации
- Krona Margo 600 Black 4P-S Инструкция по эксплуатации
- Korting OGG771CFX Инструкция по эксплуатации
- Entel HX485-U Инструкция по эксплуатации
- Krona Laura Blue 600IX5P Инструкция по эксплуатации
- Korting HK3002B Инструкция по эксплуатации