LG MC-7847BS [61/77] Даиындаужен1нде нусцаулыц 1 авто аспаз
Содержание
- Инструкция для пользователя 1
- Микроволновая печь с грилем и конвекцией 1
- Меры предосторожности чтобы избежать возможного чрезмерного воздействия микроволновой энергии 2
- Предостережения 2
- Предупреждение 2
- Как работает микроволновая печь 3
- Очень безопасное устройство 3
- Содержание 3
- Распаковка и 4
- Установка печи 4
- Установка 6
- Часов 6
- Блокировка 7
- От детей 7
- Микроволновом энергии 8
- Приготовление с использованием 8
- Мощности 9
- Уровни микроволновой 9
- В два этапа 10
- В15 л 10
- Приготовление 10
- Старт 10
- Быстрый 11
- Старт 11
- Времени приготовления 12
- Увеличение и уменьшение 12
- В режиме гриля 13
- При го товление 13
- В режиме конвекции 14
- Приготовление 14
- В режиме конвекции 15
- При го товление 15
- Комбинированный 16
- Режим приготовления 16
- Комбинированный 17
- Режим приготовления 17
- Ав тома ти чес кое 18
- Авторвзмораживание 18
- Авторвэморажившме 18
- Размораживание продуктов 18
- Веса 19
- Инструкции по автоматическому размораживанию 19
- Посуда принадлежности температура продуктов инструкции 19
- Программа диапазон 19
- Быстрая 20
- Разморозка 20
- Блюдо вес посуда инструкции 21
- Быстрой разморозке 21
- Инструкции по 21
- Авто 22
- Ей___ 22
- Повар 22
- Авто повар 23
- Инструкции 23
- Нвеса 23
- Программа диапазо 23
- Руководство по приготовлению 23
- Диапазо 24
- Инструкции 24
- Нвеса 24
- Программа 24
- Диапазо 25
- Инструкции 25
- Нвеса 25
- Программа 25
- Повар 26
- Русский 26
- Инструкции 27
- Русский повар 27
- Инструкция категория кол во посуда 28
- Инструкции 29
- Категория кол во посуда 29
- Программа 29
- Инструкции 30
- Инструкции 31
- Программа 31
- Важные инструкции по безопасности 32
- Предупреждение 32
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 32
- Безопасности 33
- Важные инструкции по 33
- Прочтите внимательно и сохраните для справок в будущем 33
- А предостережение 34
- Микроволновой печи 34
- Посуда для 34
- Высота пищи 35
- Использованием микроволновой энергии 35
- Количество продуктов 35
- Наблюдайте за процессом приготовления 35
- Накрывание 35
- Накрывание жиронепроницаемой бумагой 35
- Плотность продуктов 35
- Подрумянивание 35
- Размещение и обеспечение промежутков 35
- Содержание влаги в продуктах 35
- Содержание костей и жира в продуктах 35
- Факторы влияющие на время приготовления пищи 35
- Форма продуктов 35
- Характеристики продуктов и приготовление с 35
- Дверца и уплотнители дверцы должны поддерживаться в чистоте для 36
- Если пар сконденсируется внутри или снаружи печи по периметру двер 36
- Капли пищи или пролитые жидкости прилипают к стенкам печи и попа дают между уплотнителями и поверхностью дверцы лучше всего сразу же удалить их с помощью влажной тряпки крошки пищи и капли будут поглощать микроволновую энергию и увеличивать время приготовле ния с помощью влажной тряпки удалите все крошки и остатки пищи находящиеся между дверцей и уплотняющими поверхностями печи эти места необходимо чистить особенно тщательно для обеспечения на дежного закрывания дверцы удалите капли жира с внутренних поверх ностей намыленной тряпкой затем смойте тряпкой мыло и протрите на сухо не пользуйтесь жесткими моющими средствами или абразивными чистящими средствами стеклянный поднос можно мыть вручную или в посудомоечной машине 36
- Поддерживайте внешние поверхности печи в чистоте 36
- Поддерживайте внутренние поверхности печи в чистоте 36
- С использованием микроволновой энергии 36
- Характеристики продуктов и приготовление 36
- Цы вытрите панели мягкой тряпкой это может произойти когда микро волновая печь работает в условиях высокой влажности и ни коим обра зом не свидетельствует о неисправности печи 36
- Чистите внешние поверхности с использованием мягкого мыла и теплой воды затем смойте мыло и насухо протрите корпус мягкой тряпкой или бумажным полотенцем чтобы предотвратить повреждение внутренних элементов печи не позволяйте воде просочиться в вентиляционные от верстия для чистки панели управления откройте дверцу чтобы предот вратить случайное включение печи и вытрите панель влажной тряпоч кой а затем немедленно вытрите ее насухо мягкой тряпкой после окончания чистки нажмите кнопку стоп сброс 36
- Чистка вашей печи 36
- Чистки пользуйтесь только мягкой тряпкой и мыльной теплой водой за тем смойте мыло и тщательно вытрите насухо не пользуйтесь абразивными материалами такими как чис тящие порошки металлические мочалки и пластиковые по душечки металлические поверхности будет легче поддерживать в чи стом состоянии если почаще протирать их влажной тряпкой 36
- Экранирование 36
- Ответы на наиболее 37
- Часто возникающие вопросы 37
- Информация о монтаже сетевой вилки 38
- Предупреждение 38
- Технические характеристики 38
- Грильд жэне конвекциялы микротолкынды пеш 39
- Пайдаланушыга арналган нускаулыц 39
- А ескерту а ескерту 40
- Ескертулер 40
- Микротолкынды энергияныц ыцтимал аскын эсер нен абай болу уилн сактык шаралары 40
- Мазмуны 41
- Микротолкынды пеш цапай жумыс стейд 41
- Оте цаутс з цурылгы 41
- Пешт орамнан алу жене орнату 42
- ___ ____ за____ 44
- Сагатты орнату 44
- Балалардан бугаттау 45
- Микротолцынды энергияны 46
- Паидаланып дайындау 46
- Микротолцынды 47
- Цуаттылыц децгеш 47
- Дайындау 48
- Ек сатыда 48
- Жылдам старт 49
- Дайындау уа ытын улгайту жене азайту 50
- Гриль режим нде 51
- Дайындау 51
- Старт 51
- Конвекция режимшде дайындау 52
- Дайындау 53
- Конвекция режим нде 53
- Цурамдас дайындау режим 54
- Режим 55
- Цурамдас дайындау 55
- Он мдерд автоматты ж1 б1ту 56
- Автоматты ж1б1ту ж0н1нде н скаулыктар 57
- Жылдам ж б ту 58
- Жылдам ж1б1ту ж6н1нде н сцаулыцтар 59
- Авто аспаз 60
- Старт 60
- Даиындаужен1нде нусцаулыц 1 авто аспаз 61
- Орыс аспазы 64
- Старт 64
- Багдарлама салмагы улес саны ыдыс аяк керек 65
- Жарактар ен1м температурасы 65
- Нускаулыцтар 65
- Русский повар орыс аспазшысы 65
- Багдарлама 66
- Салмагы улес 66
- Саны 66
- Температурасы 66
- Ыдыс аяк керек жаракгар ен1м 66
- Багдарлама 67
- Жарактар вн м температурасы 67
- Нусхаулыктар 67
- Салматы улес 67
- Саны 67
- Ыдыс аяк керек 67
- Багдарлама салмагы улес 68
- Жаракгар емм температурасы 68
- Нускдулыктар 68
- Саны 68
- Ыдыс аяк керек 68
- Багдарлама салмагы улес 69
- Жарактар вн1м температурасы нускаулыкгар 69
- Саны 69
- Ыдыс аяк керек 69
- Кду пс здк женндеп манызды нускдулыктар 70
- Мукият ок ыныз жене келешекте пайдалану уш н сак тап калыныз 70
- Кдутздк женндеп 71
- Мацызды нускаулыктар 71
- Мукият ок ыныз жэне келешекте пайдалану уш н сак тап калыныз 71
- Микротолкынды пешке арналган ыдыс 72
- Он мдердщ сипаттамалары жэне микротолкынды 73
- Энергияны пайдаланып дайындау 73
- Астын немесе теплген суйыктыктыц тамшылары пештщ 74
- Беттершщ арасына туседг ен дурысы оларды ылгалды шуберектщ кемепмен б рден кепрю отыру керек астын унтактары мен тамшылар микротолкынды энергияны с1н1р п дайындау уакытын улгайтады ылгалды шуберектщ кемепмен есжше мен тыгыздагыш беттерд1н арасындаты барлыкунтактар мен ас калдыктарын кет р1н з ол жерлерд еякшенщ сен мд жабылуын камтамасыз ету уилн ас1ресе мукият тазалап отыру кажет 1шю беттердеп май тамшыларын сабынды шуберекпен кет1р1н1з содан кейш сабынды шуберекпен кеирт кургатып суртщ з каткыл жугыш куралдарды немесе турп1л1к тазарткыш куралдарды пайдаланбацыз шыны табакты колмен немесе ыдыс жугыш машинада жуута болады 74
- Егер есжшенщ периметр бойынша пештщ ш нде немесе сыртында 74
- Ес1кше мен еакшенщ тыгыздагыштары тазалыкта усталуга ти с 74
- Здщ пешщ1зд тазалау 74
- К0пш1ктер сек1лд1турп1л1к материалдарды п ай дал ан баны 3 металл беттерд егер оларды ылгалды шуберекпен жи рек сурпп алып отырса таза куйщде сакгау оцайырак болады 74
- Кабыргаларына жабысады жене тыгыздагыштар мен ес кшен1ц 74
- Пештщ сырткы беттерщ таза устацыз 74
- Пештщ шю беттер н таза устацыз 74
- Сырткы беттерд жумсак сабын мен жылу суды пайдаланып тазаланыз содан кей н сабынды шайып тастап корпусты жумсак шуберекпен немесе катаз сулпмен кургатып суртщ з пештщ шю элементтерщщ закымдалуыньщ алдын алу уши судын желдету санылауларына агуына жол бермен з баскару панелщ тазалау уш н пеш кездейсок косылмау уш н ес1кшен ашып панельд ылгалды шуберекпен суртщз содан оны дереу жумсак шуберекпен куратып сурт п альщыз тазалап болганнан кейш стоп тастау батырмасын басьщыз 74
- Тазалау уилн текжумсак шуберек пен сабынды жылу су пайдаланьщыз содан кейш сабынды шайып тастап мукият кургатып сурт п альщыз тазарткыш нтактар металл ж6келер мен пластика 74
- Шогырланса панельдерд жумсак шуберекпен сурпп альщыз ол микротолкынды пеш жогары ылгалдылык шарттарында жумыс стеген уакытта орын алуы мумюн жене ешб р турде пештщ акаулыгын б лд рмейд1 74
- Экрандау 74
- Эшмдердщ сипаттамалары жэне микротолкынды энергияны пайдаланып дайындау 74
- Негурлым жш туындайтын 75
- Сурацтарга жауаптар 75
- Аескерту 76
- Бул буйым жерге косылтан болуга ти с 76
- Дене сез1м не акыл ой мумк1нд ктер шектеул немесе тэж1рибес мен 6inimi жеталйказ адамдардын соньщ 1ш нде балалардын kayinci3flin yiuih жауапкерштж кетерепн адам осы курылгыны пайдаланута катысты оларды кадагаламаса немесе нускау бермесе бул курылгыны олардын колдануына болмайды 76
- Ескерту 76
- Желт к ашаны жинацтау туралы аппарат техникалыц сипаттамалары 76
- Техникалык сипаттамалары 76
- Life s good 77
- Телефон интернет 77
Похожие устройства
- Olympus E-410 Инструкция по эксплуатации
- HP 14-q000er Инструкция по эксплуатации
- LG MC7846GQ Инструкция по эксплуатации
- Olympus E-400 Инструкция по эксплуатации
- Lenovo IdeaCentre H535 /57316814/ Инструкция по эксплуатации
- LG MC8088HLC Инструкция по эксплуатации
- Olympus E-330 Инструкция по эксплуатации
- Dell XPS 18 (18-8201) Инструкция по эксплуатации
- LG MF6543AFS Инструкция по эксплуатации
- Nec MultiSync EA294WMI Инструкция по эксплуатации
- LG MG6343BMR Инструкция по эксплуатации
- Olympus E-M5 Инструкция по эксплуатации
- LG MG6349LM Инструкция по эксплуатации
- Olympus PEN E-PM1 Инструкция по эксплуатации
- Nec P242W BK/BK Инструкция по эксплуатации
- LG MH-6347GR Инструкция по эксплуатации
- Olympus PEN E-PL3 Инструкция по эксплуатации
- Nec P242W S/WH Инструкция по эксплуатации
- LG MH-6347MQM Инструкция по эксплуатации
- Nec MultiSync EA244WMi Инструкция по эксплуатации
ДАИЫНДАУЖеН1НДЕ НУСЦАУЛЫЦ 1 Авто аспаз Багдарлама Жареная курица Сал мак аукымы Ыдыс керек жарактар ежмдердщ температурасы Нускаулыктар 0 8 1 5 кг IcTiK металл табандык бурылмалы шыны устел еымдер салкындатылган Ингредиенттер Салмагы 0 8 1 5 кг балапан лимон 1 аскасык еамдж майы 1 3 Tic сарымсак 1 лавр жапыраты Дэмдеу штер грильге арналган татымдылык бройлерге арналган татымдылык туз бурыш талганга орай 1 Балапанды маринадтацыз да 1 сагатка коя турыцыз 2 Балапанды icriKKe шаншып оны icTiKKe ж1ппен байлап койыцыз Металл табандыкты бурылмалы шыны устелге койыцыз 3 Салмакты белплец1з де Старт батырмасын басыцыз 4 Дайындап болганнан кейЫ балапанды пештен алыцыз да фольгамен жауып 5 10 минутка коя турыцыз Жареные окорочка Куырылган сандар 0 2 0 8 кг Аласа тор металл табандык бурылмалы шыны устел еымдер белме температурасында Сандар 2 дана 6ip санныц салмагы шамамен 250 г IpiMUJiK 150г Сацыраукулак дайын 100 г Дамдеу штер бройлерге арналган татымдылык грильге арналган татымдылык 1 Саннан суйект алып тастацыз 2 1р1М1Ш1КТ жагыцыз да туралган сацыраукулакпен араластырыцыз З Сандарды алынган коспамен толтырып дэмдеу штер себнз 4 Сандарды бурылмалы шыны устелге металл табандыкка аласа торга койыцыз 5 Салмакты белплец з де Старт батырмасын басыцыз Дыбыстык сигналдан соц вакшен ашып еымдерд аударыцыз Содан кей н кайтадан Старт батырмасын басып дайындауды жалгастырыцыз Дайындап болтан соц сандарды пештен алып 6ipa3fa коя турыцыз Жареная рыба Куырылган балык 0 2 0 8 кг Би к тор металл табандык бурылмалы шыны устел ен1мдер белме температурасында Ингредиенттер 0 7 кг дайындау уш н Балык 2 дене 6ip дененщ салмагы шамамен 275 г Майонез 150 г Дамдеу штер грильге арналган татымдылык татымдык шептер балыкка арналган лимон татымды лык 1 Демдеу штерд майонезбен араластырып балыкты шамамен 1 сагатка маринадтацыз 2 Балыкты бурылмалы шыны устелге металл табандыкка би к торга койыцыз З Салмакты белплец з де Старт батырмасын басыцыз Дыбыстык сигналдан соц есжшен ашып ен1мдерд1 аударыцыз Содан кей н кайтадан Старт батырмасын басып дайындауды жалгастырыцыз 4 Дайындап болган соц балыкты пештен алып шыгыцыз Балыкты фольгамен жауып 2 3 минутка коя турыцыз Куырылган тауык 61