Indesit K6G52S/R Инструкция по эксплуатации онлайн [23/40] 34388
![Indesit K6G52S/R Инструкция по эксплуатации онлайн [23/40] 34388](/views2/1037052/page23/bg17.png)
Содержание
- Indesit 1
- Avvertenze 3
- Istruzioni per l installazione 4
- Caratteristiche dei bruciatori ed ugelli 6
- Caratteristiche tecniche 7
- La cucina con forno multifunzione 7
- Istruzioni per l uso 8
- Consigli pratici per la cottura 10
- Consigli pratici per la cottura 12
- Manutenzione ordinaria e pulizia della cucina 13
- Important 14
- Installation 15
- Burner and nozzle specifications 17
- Cooker with multifunction oven 18
- Technical specifications 18
- Howto use your appliance 19
- Practical cooking advice 22
- Practical cooking advice 24
- Routine maintenance and cleaning 25
- Предупреждения 26
- Istruzioni per l installazione 27
- Характеристики газовых горелок и форсунок 30
- Кухонная плита с многофункциональным духовым шкафом 31
- Технические характеристики 31
- Ь м э т и 31
- Руководство по эксплуатации 32
- Быстрая r 24 26 34
- Горелка диаметр дна посуды 34
- Дополнительная а 10 14 34
- Полубыстрая s 16 20 34
- Практические советы по приготовлению блюд 34
- В следующий раз повысьте температуру на 10 с и сократите время приготовления 35
- В следующий раз повысьте температуру на 10 сили сократите количество жидкости при замешивании теста 35
- Если пирог слишком сухой 35
- Если пирог слишком сырой 35
- Если пирог хорошо пропечен снаружи а внутри сырой 35
- Если поверхность пирога слишком темная 35
- Поместите форму с пирогом на более низкий уровень уменьшите температуру и увеличьте время приготовления 35
- Сократите количество жидкости при замешивании теста уменьшите температуру и увеличьте время приготовления 35
- Регулярное техническое обслуживание и чистка кухонной плиты 37
- Merloni elettrodomestici 40
Похожие устройства
- Electrolux EHF 56747 FK Инструкция по эксплуатации
- Panasonic TH-58PH10RK Инструкция по эксплуатации
- Rover PC G8 Touch Инструкция по эксплуатации
- Supra SHT-405XK Инструкция по эксплуатации
- Electrolux EHF 56547 ХK Инструкция по эксплуатации
- Panasonic TH-37PWD8WK Инструкция по эксплуатации
- Rowenta DW-1020D2 Инструкция по эксплуатации
- Supra SHT-404XK Инструкция по эксплуатации
- Panasonic TX-15LT2T Инструкция по эксплуатации
- Electrolux EHF 56343 FK Инструкция по эксплуатации
- Panasonic TH-37PWD8WS Инструкция по эксплуатации
- Rowenta DW-4010D2 Инструкция по эксплуатации
- Fujifilm FinePix F410 Инструкция по эксплуатации
- Supra SHT-204XKII Инструкция по эксплуатации
- Electrolux EHF 56240 XK Инструкция по эксплуатации
- Panasonic TH-42PWD8WK Инструкция по эксплуатации
- Rowenta DW-9035D1 Инструкция по эксплуатации
- Vitek VT-1108 Инструкция по эксплуатации
- Panasonic TH-42PWD8WS Инструкция по эксплуатации
- Electrolux EHF 6547 FOK Инструкция по эксплуатации
Cooking Pizza Cooking Fish and Meat When cooking white meat fowl and fish use temperature settings from 180 C to 200 C For red meat that should be well done on the outside while tender and juicy in the inside it is a good idea to start with a high temperature setting 200 C 220 C for a short time then turn the oven down afterwards For best results when cooking pizza use the fan assisted I mode Preheat the oven for at least 10 minutes Use a light aluminium pizza pan placing it on the grid supplied with the oven If the dripping pan is used this will extend the cooking time making it difficult to get a crispy crust Do not open the oven door frequently while the pizza is cooking In general the larger the roast the lower the temperature setting Place the meat on the centre of the grid and place the dripping pan beneath it to catch the fat Make sure that the grid is inserted so that it is in the centre of the oven If you would like to increase the amount of heat from below use the low rack heights For savoury roasts especially duck and wild game dress the meat with lard or bacon on the top If the pizza has a lot of toppings three of four we recommend you add the mozzarella cheese on top halfway through the cooking process When cooking pizza on two racks use the 2nd and 4th with a temperature of 220 C and place the pizzas in the oven after having preheated it for at least 10 minutes 23