Beko FSE67500GS [20/64] How to operate the oven
Содержание
- User manual 1
- Arçelik a 2
- Karaagaç caddesi no 2 6 2
- Made in turkey 2
- Sütlüœ lstanbul turkey 2
- This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly conditions 2
- B important instructions and warnings 3
- For safety and environment 4 3
- How to operate the oven 20 3
- How to use the hob 18 3
- I general information 10 3
- Installation 13 3
- Maintenance and care 25 3
- Preparation 16 3
- Table of contents 3
- Troubleshooting 28 3
- Package information 9
- 3 4 5 6 10
- General information 10
- Overview 10
- Package contents 11
- Ibiiillllllllllllllllllllllllli 12
- Technical specifications 12
- Before installation 13
- Installation 13
- Installation and connection 14
- Technicalspecifications page 12 14
- Future transportation 15
- Initial use 16
- Preparation 16
- Tips for saving energy 16
- Electric oven page 20 17
- How to operate 17
- How to operate the grill 17
- Howto operate the 17
- Page 24______________________________ 17
- The electric oven page 20 17
- The grill page 24 17
- General information about cooking 18
- How to use the hob 18
- Using the hobs 18
- General information on baking roasting and grilling________________________ 20
- How to operate the electric oven 20
- How to operate the oven 20
- A o w eco 21
- I illi i 21
- How to operate the grill 24
- Cleaning the control panel 25
- Cleaning the hob 25
- Cleaning the oven 25
- General information 25
- Q maintenance and care 25
- Removing the door inner glass 26
- Removing the oven door 26
- Replacing the oven lamp 27
- In models with timer clock display is blinking or clock symbol is on 28
- Iproduct emits metal noises while heating and cooling 28
- Oven does not heat 28
- Oven light does not work 28
- Rod not operate 28
- Troubleshooting 28
- Yen emits steam whenitisinuse 28
- С ене 30
- Д важные инструкции и 31
- З би 31
- Общие сведения 12 31
- Панели 21 31
- Подготовка к эксплуатации 19 31
- Поиск и устранение неисправностей 31
- Правила экплуатации варочной 31
- Правила эксплуатации духовки 23 31
- Предупреждения по технике безопасности и охране окружающей среды 4 31
- Содержание 31
- Установка 15 31
- Уход и техническое обслуживание 31
- Утилизация старого изделия 39
- Утилизация упаковочных материалов 39
- Обзор 40
- Общие сведения 40
- Содержание упаковки______________ 41
- Технические характеристики 42
- До начала установки 43
- Установка 43
- Установка и подключение 44
- Технические характеристики стр 14 45
- Для будущей транспортировки 46
- I i i i i i 47
- В подготовка к эксплуатации 47
- Ввйв 47
- Есо 47
- Н и л о 47
- Общие сведения о приготовлении пищи 49
- Правила экплуатации варочной панели 49
- Шшшшш 50
- Эксплуатация варочных панелей 50
- Общие сведения о выпекании жарении и приготовлении с грилем 51
- Правила эксплуатации духовки 51
- Правила эксплуатации электрической духовки 51
- Будет долго выпекаться 56
- В зна времени в этой таблице следует полкой духового шкафа является 56
- Время приготовления 56
- Время приготовления блюд выпечка и жарение_____________________________ 56
- Для процессов приготовления требующих 56
- Достижения заданной температуры 56
- Если верхний слой изделия подгорает а 56
- Если верхняя корочка слишком 56
- Если изделие получается слишком сухим 56
- Если изделие получается сырым следует 56
- Если изделие хорошо пропекается но 56
- Если овощи выпускают сок и становятся 56
- З изменяться в зависимости от температуры 56
- Зарумянивается следует поставить изделие 56
- И увеличить время приготовления 56
- Изделия плохо пропекается в следующий раз поставьте противень на один уровень 56
- Количество жидкости понизить температуру 56
- Кулинарных предпочтений 56
- Начинки чтобы изделие ровно 56
- Ниже 56
- Ниже понизить температуру и увеличить 56
- Нижнем слое изделия слишком много 56
- Нижний остается сырым возможно в 56
- По поверхности изделия __________________ 56
- Подрумянивалась старайтесь равномерно 56
- Понизить температуру на 10 с 56
- Превышала глубины противня иначе оно 56
- Предварительного нагрева предварительно 56
- Продуктов толщины вида и ваших 56
- Разогрейте печь в начале процесса до 56
- Распределять начинку между слоями теста и 56
- Растительного масла яиц и йогурта 56
- Режим и температуру указанные в 56
- С и сократить время приготовления 56
- Следите за тем чтобы толщина изделия не 56
- Следует повысить температуру примерно на 56
- Слишком сухими готовьте их не на противне 56
- Смажьте слои теста смесью из молока 56
- Снаружи пригорает следует уменьшить 56
- Советы по выпечке 56
- Советы по приготовлению овощных блюд 56
- Считать справочными они могут i 1нижняя полка 56
- Таблице рецептов если нижний слой 56
- Уменьшить количество жидкости или 56
- Как пользоваться грилем 57
- Общие сведения 58
- Уход и техническое обслуживание 58
- Чистка варочной панели 58
- Чистка панели управления 58
- Снятие дверцы духового шкафа 59
- Чистка духовки 59
- Снятие внутреннего стекла дверцы 60
- Замена лампочки освещения духового шкафа 61
- Поиск и устранение неисправностей 62
Похожие устройства
- Beko FCS47007S Инструкция по эксплуатации
- Beko FFSE57114GS Инструкция по эксплуатации
- Beko FSM67320DXT Инструкция по эксплуатации
- Beko FSM57320DXT Инструкция по эксплуатации
- Beko FSE63110DW Инструкция по эксплуатации
- Beko FSS54010DW Инструкция по эксплуатации
- Beko FFSS54000W Инструкция по эксплуатации
- Beko FSM62120DS Инструкция по эксплуатации
- Beko OIM27200AV Инструкция по эксплуатации
- Beko OIM27201A Инструкция по эксплуатации
- Beko OIM27201C Инструкция по эксплуатации
- Beko BIE22100XC Инструкция по эксплуатации
- Beko BIM24301BCS Инструкция по эксплуатации
- Beko BIMM25400XMS Инструкция по эксплуатации
- Beko BIG22101X Инструкция по эксплуатации
- Beko BIM24301WCS Инструкция по эксплуатации
- Beko BIE24301B Инструкция по эксплуатации
- Beko BIM25800XMS Инструкция по эксплуатации
- Beko BVR35500XMS Инструкция по эксплуатации
- Beko BIE24301W Инструкция по эксплуатации
0 How to operate the oven General information on baking roasting and grilling________________________ a way that the space covered does not exceed the size of the heater Slide the wire shelf or baking tray with grill into A WARNING the desired level in the oven If you are grilling on T Hot surfaces cause burns Product may be hot when it is in use Never touch the hot burners inner sections of the oven heaters and etc Keep children away Always use heat resistant oven gloves when putting in or removing dishes into from the hot oven the wire shelf slide the baking tray to the lower rack to collect fats Add some water in the tray for easy cleaning ______________________ Foods that are not suitable for grilling carry the risk of fire Only grill food which is suitable for intensive grilling heat Do not place the food too far in the DANGER B Be careful when opening the oven door as steam may escape Exiting steam can scald your hands face and or eyes back of the grill This is the hottest area __________ and fatty food may catch fire ____________ How to operate the electric oven Select temperature and operating mode Tips for baking Use non sticky coated appropriate metal plates or aluminum vessels or heat resistant silicone moulds 1 Make best use of the space on the rack Place the baking mould in the middle of the shelf Select the correct rack position before turning the oven or grill on Do not change the rack 1 2 1 Set the Function knob to the desired operating mode position when the oven is hot Keep the oven door closed 2 Set the Temperature knob to the desired temperature Tips for roasting Treating whole chicken turkey and large piece of Oven heats up to the adjusted temperature and meat with dressings such as lemon juice and maintains it During heating temperature lamp stays black pepper before cooking will increase the on cooking performance It takes about 15 to 30 minutes longer to roast Switching off the electric oven Turn the function knob and temperature knob to off meat with bones when compared to roasting the upper position same size of meat without bones Rack positions For models with wire shelf Each centimeter of meat thickness requires approximately 4 to 5 minutes of cooking time Let meat rest in the oven for about 10 minutes It is important to place the wire shelf onto the side rack correctly Wire shelf must be inserted between the side racks as illustrated in the figure after the cooking time is over The juice is better Do not let the wire shelf stand against the rear wall of distributed all over the roast and does not run out the oven Slide your wire shelf to the front section of when the meat is cut the rack and settle it with the help of the door in order Fish should be placed on the middle or lower rack in a heat resistant plate Tips for grilling When meat fish and poultry are grilled they quickly get brown have a nice crust and do not get dry Flat pieces meat skewers and sausages are particularly suited for grilling as are vegetables with high water content such as tomatoes and onions Distribute the pieces to be grilled on the wire shelf or in the baking tray with wire shelf in such 20 EN 2 Function knob Thermostat knob to obtain a good grill performance Varies depending on the product model