Kuppersberg HT 612 Black [79/136] Built in oven

Kuppersberg HT 612 Black 6331 [79/136] Built in oven
79
ENGLISH TECHNICAL PASSPORT
Built in Oven
BREAD Form Level Mode
Temp.
in °C
Duration
in minutes
White Bread ( 1 kg
Flour) Box shape
Box 1 Conventional 170 P.h.t.:— 9:20
B.t.:— 50:00
White Bread ( 1 kg
Flour) Box shape
Box 1 Conventional pwith
Fan
170 P.h.t.:— 12:00
B.t.:— 45:00
Fresh Pizza (thin) Tray 2 Conventional 170 P.h.t.:— 9:30
B.t.:— 21:00
Fresh Pizza (thick) Tray 2 Conventional 170 P.h.t.:— 10:00
B.t.:— 45:00
Fresh Pizza (thick) Tray 2 Conventional pwith
Fan
170 P.h.t.:— 8:00
B.t.:— 41:00
Bread Tray 1 Conventional 190 P.h.t.:— 09:00
B.t.:— 30:00
Note : p.h.t means preheat time, b.t. means baking time.
MEAT Form Level Mode
Temp.
in °C
Duration
in minutes
Нежная говяжья
вырезка 1,6 кг
Tray 2
Двойной гриль
с вентилятором
180 55
Мясной рулет (1 кг
мяса)
Tray 1 Conventional 180 75
Курица (1 кг)
Tray
2 ре-
шетка
1 — Tray
Двойной гриль
с вентилятором
180 50
Рыба (2,5 кг) Tray 2 Conventional 170 70
Ребра
Tray 3 Conventional 120 85
Свиная шея (1,2 кг) Tray 1 Conventional 160 82
Курица (1,7 кг)
Tray
2 ре-
шетка
1 — Tray
Conventional 180 78

Содержание

Похожие устройства

Скачать