Marta MT-4301 [110/118] По дополнительные возможности i extra features приготовление сыра home made cheese

Marta MT-4301 [110/118] По дополнительные возможности i extra features приготовление сыра home made cheese
110
 
 
 
 
 
 
 
 Cottage cheese - 600 g
 Butter - 40 g
 
 
 
    -
   -
    
    
    -

   
      -
-
    
   

-
-
-

   -
  
   
   



  
    
     

    

     
      


      
    
   
    

 

приготовление сыра |
hOme-made cheeSe
дОпОЛНИтЕЛьНЫЕ вОзМОжНОстИ | exTra FeaTUreS |

Содержание

Н V Молоко 3 5 1л Творог 600 г Масло сливочное 40 г Соль 1 ч л Сода питьевая 0 5 ч л Яйцо 1 шт Milk 3 5 1L Cottage cheese 600 g Butter 40 g Salt 1 teaspoon Baking soda 0 5 teaspoon Egg 1 pc Поместить продукты в чашу мультиварки и перемешать Запустить программу Мультиповар на 30 минут при температуре 100 С Готовить до закипания или до окончания про граммы При закипании сырная масса отделится от сыворотки Откинуть массу на сито с марлей Дать сыво ротке стечь и выложить в миску В сы рную массу добавить соль соду размягченное сливочное масло и яйцо Тщательно перемешать Можно добавить любые специи паприку зе лень Выложить массу в чашу мульти варки запустить программу Мульти повар на 2 минуты при температуре 105 С Готовить постоянно помеши вая Масса начнет плавиться После отключения программы дать массе слегка остыть скатать шар руками и убрать его в холодильник Дать сыру постоять 3 12 часов Place all ingredients into a multicoo pot and stir thoroughly Start progr My ibTnnoBap with settings minutes and 100 C Cook until pa boils or till the end of program Chee paste separates from buttermilk wh boils Put cheese pasta into a sieve a let buttermilk flow Place cheese pa into a bowl Add salt baking so softened butterand egg Stirthorough Add any spices sweet peeper herbs pasta into the pot and start progr My ibTnnoBap for 2 minutes w temperature 105 C Cook stirr constantly Paste will start melti When program is over let it cool a li bit make a ball from it and put into refrigerator Let it stay 3 12 hours ПО ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ ВОЗМОЖНОСТИ I EXTRA FEATURES ПРИГОТОВЛЕНИЕ СЫРА HOME MADE CHEESE