Marta MT-4301 [20/118] Супы и бульоны first course борщ украинский ukrainian borsch

Marta MT-4301 [20/118] Супы и бульоны first course борщ украинский ukrainian borsch
20
супЫ И буЛьОНЫ | FirST CoUrSe |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Bone-in beef - 400 g
 Beet - 200 g
 Cabbage - 100 g
 Potato - 100 g
 Tomato - 100 g
 
 Onion - 75 g
 Carrot - 75 g
 
 
 Garlic - 15 g
 Water - 2 L
 
    
   
-
    -
    

-

-

   
    
   
-



     


      


    
    
       
     
     
      
aromatic mix.
50

Борщ уКраинсКий | ukrainian BOrSch
солянКа сБорная мясная | meat SOlyanka

Содержание

Н ъЧф Говядина на косточке 400 г Свекла 200 г Капуста белокочанная 100 г Картофель 100 г Помидоры 100 г Болгарский перец 100 г Лук репчатый 75 г Морковь 75 г Томатная паста 75 г Растительное масло 50 г Чеснок 15 г Вода 2 л Лавровый лист перец черный соль Bone in beef 400 g Beet 200 g Cabbage 100 g Potato 100 g Tomato 100 g Sweet pepper 100 g Onion 75 g Carrot 75 g Tomato paste 75 g Olive oil 50 ml Garlic 15 g Water 2 L Bay leaf black pepper salt В чашу мультиварки налить масло положить кусочки мяса нарезанные лук перец морковь и помидоры До бавить томатную пасту тертую све клу чеснок и приправы Закрыть крышку запустить программу Суп на 1 час 20 мин Готовить периодиче ски помешивая Через 20 мин после начала приготовления открыть крыш ку добавить нарезанный картофель и нашинкованную капусту Залить все водой закрыть крышку и дождаться окончания программы При подаче можно добавить в борщ зелень сме шанную с чесноком Place olive oil chopped meat cut oni sweet pepper carrot and tomatoes i a multicooker pot Add there tom paste grated beet garlic bay leaf bl pepper and salt Close the lid and s program Cyn for 1 hour and minutes Stir the meal frequently After 20 minutes cooking open the add cubed potato and shredd cabbage and pour water Close the and cook till the end of the progra Serve the soup with natural yogh You may grind parsley coriander with garlic and serve borsch with aromatic mix 20 СУПЫ И БУЛЬОНЫ FIRST COURSE БОРЩ УКРАИНСКИЙ UKRAINIAN BORSCH