Marta MT-4301 [31/118] Луковый суп с гренками onion soup супы и бульоны first course 31

Marta MT-4301 [31/118] Луковый суп с гренками onion soup супы и бульоны first course 31
31
| супЫ И буЛьОНЫ | FirST CoUrSe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Onion - 800 g
 
 
 Butter - 150 g
 
 
 
 
 
-

   


   
    
      
   

   -


      



    
 

     
     



    

145

зимний минестроне | midwinter mineStrOne
луКовый суп с гренКами | OniOn SOup

Содержание

Лук 800 г Бульон овощной куриный 600 мл Сливки 22 33 500 мл Масло 150 г Вино белое 150 г Масло растительное 40 г Мука пшеничная 1 ст л Соль перец Гренки для подачи Onion 800 g Vegetable chicken broth 600 ml Cream 22 33 500 ml Butter 150 g White wine 150 g Olive oil 40 g Flour 30 g 1 tablespoon Salt pepper Croutons for serving Запустить программу Жарка и про греть чашу мультиварки 5 7 минут На сливочном масле обжарить мелко нарезанный лукдо золотистого цвета Залить лук белым вином Готовить до выпаривания вина Залить сливками и бульоном и запустить программу Суп на 40 минут Когда суп готов размешать муку в растительном масле и ввести в готовый суп Готовый суп измельчить блендером Серви руйте суп гренками Не использовать чашу мультиварки для взбивания Start program Жарка and let a pot get hot for 5 7 minutes Add butterand finely chopped onion and fry it stirring frequently Pour white wine into the pot Cooking time for Жарка program is 35 minutes or when wine is vaporized Add cream and broth into the pot close the lid and start program Суп Cooking time is 40 minutes When program is over mix flour and olive oil and put it into soup Puree soup using blender or food processor Don t use the multicooker pot for making puree Serve with croutons i ЛУКОВЫЙ СУП С ГРЕНКАМИ ONION SOUP СУПЫ И БУЛЬОНЫ FIRST COU