Marta MT-4301 [7/118] Блюда из птицы i poultry 44

Marta MT-4300 [7/118] Блюда из птицы i poultry 44
7
212
 40
 41
 42
 43
 
 44
 45
 46
 47
 48
 49
 50
 51
 
 52
 53
 54
 55
 56
 57
 58
 59
 
 60
 61
 62
 63
 64
 65
 66
 67
 68
 69
Cereals


Meat
Fish

Mushrooms

FOR COOKING
rinse in cold running water
rinse in cold running water, peel
take bones from meat (if needed),
rinse, and dry
scale, take off guts, rinse in cold
running water
take off guts, rinse in cold running
water
peel and rinse in cold water

Содержание

Студень говяжий Meat jelly 40 Баранья ножка в соевом соусе Lamb shank in soy sauce 41 Медальоны из телятины с соусом из йогурта Beef tenderloin in yoghurt sauce 42 Мясной рулет I Meat and egg loaf 43 БЛЮДА ИЗ ПТИЦЫ I POULTRY 44 Курица запеченная целиком Baked chicken 44 Курица жареная с чесноком Fried chicken 45 Куриная печень с яблоками Chicken livers with apples 46 Гусь тушеный с картофелем и капустой Goose stewed with potato and sauerkraut 47 Утка по домашнему с яблоками и кунжутом Home made duck with apples and sesame 48 Рагу из утки и овощей Duck and vegetables stew 49 Рагу из курицы и грибов в сливочном соусе Chicken and mushrooms stew 50 Паштет из отварной курицы Chicken pate 51 БЛЮДА ИЗ РЫБЫ FISH AND SEAFOOD 52 Рыба с овощами Fish and potato stew 52 Лосось по фински I Scandinavian style salmon 53 Филе окуня с помидорами и яйцом Grouper fillet with tomatoes and eggs 54 Заливное из рыбы Fish aspic 55 Клафути из тунца с маслинами Tuna and olives casserole 56 Рыба по каталонски Catalan style fish 57 Рыба с картофелем и грибами Fish and champignons stew 58 Морепродукты томленые в вине Seafood stewed in wine 59 БЛЮДА ИЗ ОВОЩЕЙ VEGETABLES 60 Зеленая фасоль с ветчиной Green beans with ham 60 Овощное рагу Vegetables stew 61 Цветная капуста на пару Steamed cauliflower 62 Би roc I Bigos Meat and cabbage stew 63 Овощи запеченные в фольге Baked in foil vegetables 64 Рататуй I Ratatouille 65 Перец фаршированный мясом и рисом Meat stuffed peppers 66 Цветная капуста в сливочном соусе Cauliflower baked in cream 67 Аджапсандали Vegetable sauté 68 Картофель запеченный в фольге Baked in foil potatoes 69 PREPARING PRODUCTS FOR COOKING Cereals rinse in cold running water Fruits and rinse in cold running water pee vegetables Meat take bones from meat if needed rinse and dry Fish scale take off guts rinse in cold running water Poultry take off guts rinse in cold running water Mushrooms peel and rinse in cold water