Binatone FS-211 V-SERIES [40/50] Балыц жэне тец з ен мдер

Binatone FS-211 V-SERIES [40/50] Балыц жэне тец з ен мдер
4040
4040
40
Ет пен тауыты немі е астыы контейнерге салыыз, олардан
блінген шырын баса німдерге тамбас шін.
Балыты тсі оырайланса жне ол аздап атпарланса, ол
дайын деген сз. Еттен млдір шырын блінген жадайда дайын
болады. Ккті, ырыабатты, салатты жне т.с.с. кк алпында
жне ытырлаан алпында сатау шін те жылдам зірлеу ажет.
Дайындау уаытын адаалап тру ажет. Егер контейнердегі
німні кптеген блігі дайын боланын байасаыз, зын сабы
бар асыты жне стаыштарды олданып оларды аударыыз.
Дайындау уаыты аяталаннан кейін контейнерлерді булап пісіру
ыдысынан дереу тсірііз, тсірмеген жадайда пісіру процесі рі
арай жре береді. Контейнерлерді табаа немесе жайпа
табаа ойып, німдерді трелкеге шыарып алыыз.
К-к-ністер
! Ккністерді жасылап жуып, тазалап, ажет болса тураыз.
Кішкентай бліктерге блінген ккністерді дайындау уаыты,
лкен бліктерге блінген ккністерге араанда аз.
Трі Бліктер салмаы/ Шамамен алын
клемі ан дайындау
уаыты (мин)
Ттас брікгл Тбесі алынан 4 30-32
ттас брікгл
Балауса ояншп 450 ã 12-14
Кк брша 230 ã 12-14
ызылша 450 ã туралан 25-28
Балауса брокколи 450 ã 20-22
Брюссель 450 ã 24-26
ырыабаты
Иістіжелкен 230 ã жа туралан 14-16
Ттас, глді 450 ã 20-22
ырыабат
Áàêëàæàí 450 ã туралан 16-18
Ттас саыр 450 ã 10-12
аулатар
Бамия 450 ã 18-20
Пияз 230 ã жа туралан 12-14
Ттас брыш орташа 4 ттас брыша 12-13
дейін (турамаланан)
Êàðòîï 450 ã жуы 30-32
Ттас картоп 6 кішкентай 28-30
Тарна тртбрыштап туралан, 14-16
орташа клемдегі
1 саумалды
Кді 230 ã туралан 15-20
Шалан 450 ã тілімдерге блінген 20-22
Балы% ж)не те/із -німдері
! Негізінен балы жне теіз німдері жылдам дайындалады.
Сондытан, біркелкі дайындау шін оларды кішкентай
порциялара бліп дайындау сынылады.

Содержание

Ет пен тауыкты унем ец астьщгы контейнерге сальщыз олардан бел нген шырын баска ен мдерге тамбас уипн Балыктьщ тус коцыркайланса жэне ол аздап катпарланса ол дайын деген сез Еттен мелд р шырын белшген жатдайда дайын болады Кекл кырыккабатты салатты жэне т с с кек калпында жэне кытырлаган калпында сактау учли ете жылдам эз рлеу кажет Дайындау уакытын кадагалап туру кажет Егер контейнердеп ен мнщ кептеген бели дайын болтаный байкасацыз узын сабы бар касыкты жэне устагыштарды колданып оларды аударьщыз Дайындау уакыты аякталганнан кей н контейнерлерд булап nicipy ыдысынан дереу туарщ13 туармеген жагдайда nicipy процеа эр карай журе бередь Контейнерлерд табакка немесе жайпак табакка койып ежмдерд тэрелкеге шыгарып алыцыз Кекешстер Кекен стерд жаксылап жуып тазалап кажет болса турацыз К шкентай бел ктерге бел нген кекен стерд дайындау уакыты улкен бел ктерге бел нген кекен стерге Караганда аз Тур Бел ктер салмагы келем Шамамен алынган дайындау уакыты мин Тутас бер кгул Te6eci алынган 4 тутас бер кгул 30 32 Балауса кояншеп 450 г 12 14 Кек буршак 230 г 12 14 К ызылша 450 г туралган 25 28 Балауса брокколи 450 г 20 22 Брюссель кырыккабаты 450 г 24 26 Июпжелкен 230 г жука туралган 14 16 Тутас гулд кыры ккабат 450 г 20 22 Баклажан 450 г туралган 16 18 Тутас сацыраукулактар 450 г 10 12 Бамия 450 г 18 20 Пияз 230 г жука туралган 12 14 Тутас бурыш орташа 4 тутас бурышка дей н турамаланган 12 13 Картоп 450 г жуык 30 32 Тутас картоп 6 к шкентай 28 30 Тарна тертбурыштап туралган орташа келемдеп 14 16 Кад 230 г туралган 15 20 Шалкан 450 г Т1л мдерге бел нген 20 22 1 саумалдык Балыц жэне тец з ен мдер Непзшен балык жэне тец з ен мдер жылдам дайындалады Сондыктан б ркелк дайындау учли оларды к шкентай порцияларга бел п дайындау усынылады 40

Скачать