Binatone FS-211 V-SERIES [44/50] Р1мппк пен сацырау ула салынган

Binatone FS-211 V-SERIES [44/50] Р1мппк пен сацырау ула салынган
4444
4444
44
Ескерту: Бл таамды кез келген а
балытан дайындау беруге болады.
Ірімшік пен са/ырау%&ла% салын1ан
болгар б&рышы
24 порция
Болгар брышы –24 дана
Саыраулатар  100 г
Басты пияз – 1 дана
ышыл емес ірімшік – 100 г
Тз – дміне арай
Брыштарды ортасын тазалаыз, булап пісіру ыдысына
салыыз жне 10 минут пісірііз, содан со алыыз жне суытыыз.
Табада саыраулаты пиязбен бірге уырып алыыз, ірімшікпен
араластырыыз, тздаыз жне осы массаны брыштарды ішіне
толтырып салыыз. Брыштарды контейнерге тесігін жоары
аратып салыыз жне дайын болана дейін пісірііз. Ысты кйінде
аймапен сыныыз.
Ас%аба%тан жасал1ан сорпа3езбе
34 порция
Асаба – 400 г
Картоп – 1 дана
айма – 2 ас асы
Тауы сорпасы (мысалы, сорпа кубиктерінен
дайындалан) – 1 л
Жпар жааы, тз, брыш  дміне арай
Асаба пен картопты тазалаыз. Ккністерді текшелеп
тураыз жне пісіруге арналан контейнерлерге салыыз. 25 минут
аралыында пісірііз. Ккністер булап пісіру ыдысында пісіп жатан
кезде, кастрлге тауы сорпасын ыздыра берііз. Пісірілген
ккністерден пюре дайындаыз жне оны сорпамен
араластырыыз. айма, жпар жааын, тз бен брыш
осыыз. Сорпа ятын ыдыса йып сыныыз.
Мейіз %осыл1ан алма
4 порция
Алма – 4 дана
Мейіз – 4 шай асы
ант – 2 шай асы
Даршын – 2 шай асы
демілеуге арналан йекі, шоколад немесе
карамель шрбаты
Алмаларды жмса ортасын алып тастаыз. р Алманы ішіне
1 шай асы мейіз салыыз, оны стіне
1
/
2
шай асы ант осыыз.
Даршынды себііз. Алмаларды пісіруге арналан контейнерлерге
салыыз, апаын жабыыз жне алмалар жмсарана дейін
1215 минут пісірііз. Алмаларды трелкелерге салыыз. Шрбатты
сл ана шашып жіберііз. Жылы немесе блме температурасымен
теескен кйіне берііз.

Содержание

Ескерту Бул тагамды кез келген ак балыктан дайындау беруге болады 1р1мппк пен сацырау ула салынган болгар бурышы 2 4 порция Болгар бурышы 2 4 дана Сацыраукулактар 1 00 г Баеты пияз 1 дана Кышкыл емес р мнлк 1 00 г Туз дэм не карай Бурыштардьщ ортасын тазалацыз булап тару ыдысына сальщыз жэне 10 минут тарщ13 содан соц алыцыз жэне суытьщыз Табада сацыраукулакты пиязбен б рге куырып альщыз р мш кпен араластырьщыз туздацыз жэне осы массаны бурыштардьщ илне толтырып сальщыз Бурыштарды контейнерге тести жогары каратып сальщыз жэне дайын болганга дей н пюрщ з Ыстык куй н де каймакпен усыньщыз Ас аба тан жасалган сорпа езбе 3 4 порция Аскабак 400 г Картой 1 дана каймак 2 ас касык Тауык сорпасы мысалы сорпа кубиктер нен дайындалган 1 л Жупар жацгагы туз бурыш дэм не карай Аскабак пен картопты тазалацыз Кекежстерд текшелеп турацыз жэне таруге арналган контейнерлерге сальщыз 25 минут аральнында тарщ13 Кекенктер булап тару ыдысында тап жаткан кезде кастрелге тауык сорпасын кыздыра бер щ з ГНартген кекен1стерден пюре дайындацыз жэне оны сорпамен араластырьщыз Каймак жупар жацгагын туз бен бурыш косьщыз Сорпа куятын ыдыска куйып усыньщыз Мешз осылган алма 4 порция Алма 4 дана Мейз 4 шай касык 1 ант 2 шай касык Даршын 2 шай касык Эдемтеуге арналган уйецк шоколад немесе карамель шэрбаты Алмалардьщ жумсак ортасын алып тастацыз эр Алманьщ илне 1 шай касыкмежз сальщыз оньщуспне 2 ш й касык кант косьщыз Даршынды себщ13 Алмаларды таруге арналган контейнерлерге сальщыз какпагын жабьщыз жэне алмалар жумсарганга дей н 12 15 минуттс рщ13 Алмаларды тэрелкелерге сальщыз Шэрбатты сэл гана шашып ж берщ з Жылы немесе белме температурасымен тецескен куй не бер щ з 44

Скачать