Binatone FS-211 V-SERIES [43/50] Укра1нська

Binatone FS-211 V-SERIES [43/50] Укра1нська
4343
4343
43
ÓÊÐÀ¯ÍÑÜÊÀ
Ескерту: ет салмасыны орнына 200 г
жаа атырылан шпинат пен 100 г
сыр салмасын дайындай аласыз.
Орегано %осыл1ан %&с с5бесі
2 порция
Тауы етіні немесе крке тауы етіні
кесектері – 300 г
Орегано – 2 ас асы
Кілегей – 100 мл
Тз  д)міне арай
Кесектерді 2 тілімге *лііз, пісіруге арналан контейнерлерге
салыыз, стіне ас асыпен ореганоны себііз. апаын жабыыз
ж)не 15 минут пісірііз. Тз бен брыш осыыз. Кілегейді алан
ореганомен, тз бен брышпен айнатып алыыз, содан со осы
тздыты дайын болан ж)не т)релкелерге салынан сбені стінен
йыыз. Ысты кйінде сыныыз.
Жерорта те/іздік бойынша
дайындал1ан тауы%ты/ т-с еті
2 порция
Тауыты т*с еті – 2 дана
Басты пияз 
1
/
2
бадана
Саыраулатар – 100 г
Жаа атырылан шпинат – 100 г
Жмса сыр – 50 г
З)йтн майы – 3 ас асы
1
/
2
бадананы сатап тураыз, з)йтн майына с)л ана уырып
алыыз. 100 г саыраулаты осыыз ж)не таы да 23 минут
пісірііз. Шпинат пен д)мдеуіштерді осыыз, апаын жабыыз.
оспа *те жмса болана дейін пісірііз. Тауыты т*с етін
тілімдеіз, оларды дайын болан салмамен толтырыыз ж)не сыр
тілімдерін осыыз. р т*с етін фольгаа ораыз ж)не 1520 минут
бойы буда пісірііз. Ысты кйінде сыныыз.
озы%&йры% %осыл1ан т&зды%та1ы карп
2 порция
Карпты салындатылан сбесі – 200 г
З)йтн майы – 2 ас асы
Басты пияз – 1 дана
озыйры – 100 г
Кілегей – 100 г
Nн 
1
/
2
ас асы
Аск*к, д)мдеуіштер – д)міне арай
озыйрыты булап пісіру ыдысында пісіріп алыыз, *те
саталып туралан пиязбен бірге з)йтн майында уырып алыыз,
кілегей, н осыыз, дрыстап араластырыыз ж)не айнатыыз.
Карп сбесін тілімдеп кесііз, булап пісіру ыдысыны контейнер
леріне 1 абат етіп салыыз ж)не стіне аск*к себііз. апаын
жабыыз ж)не 1215 минут бойы пісірііз. %стелге берген кезде
карп сбесіні стіне дайындалан тздыты йыыз.

Содержание

Ескерту ет салмасыныц орнына 200 г жана к атырылган шпинат пен 100 г сыр салмасын дайындай аласыз Орегано осылган кус субеа 2 порция Тауык епнщ немесе курке тауык епнщ кесектер 300 г Орегано 2 ас касык Коте гей 1 00 мл Туз дэм не карай Кесектерд 2 тЫмге елщ з пюруге арналган контейнерлерге салыцыз успне аскасыкпен ореганоны себщ з Какпагын жабьщыз жэне 15 минут тарщв Туз бен бурыш косыцыз Котегейд калган ореганомен туз бен бурышпен кайнатып альщыз содан соц осы туздыкты дайын болган жэне тэрелкелерге салынган субенщ успнен куйьщыз Ыстык кужнде усыньщыз Жерорта тещздгк бойынша дайындалган тауьщтын тес ет1 Тауыктьщ тес еп 2 дана Баеты пияз 2 бадана Сацыраукулактар 1 00 г Жаца катырылган шпинат 100 г Жумсак сыр 50 г Зэйтун майы 3 ас касык 2 бадананы усактап турацыз зэйтун майына сэл гана куырып альщыз 100 г сацыраукулакты косыцыз жэне тагы да 2 3 минут гпс1р1н з Шпинат пен дэмдеу штерд косыцыз какпагын жабьщыз Коспа ете жумсак болганга дей н п Ырщ13 Тауыктыц тес епн т1л1мдец з оларды дайын болган салмамен толтырьщыз жэне сыр т л1мдер н косьщыз Ор тес епн фольгага орацыз жэне 1 5 20 минут бойы буда тарщ13 Ыстык кужнде усыньщыз озьн уйры осылган туздыкуагы карп 2 порция Карптыц салкындатылган субеа 200 г Зэйтун майы 2 ас касык Баеты пияз 1 дана Козыкуйрык 100 г К легей 100 г н 2 ас касык Аскек дэмдеу штер дэмше карай Козыкуйрыкты булап тару ыдысында тарт алыцыз ете усакталып туралган пиязбен б рге зэйтун майында куырып альщыз к тегей ун косыцыз дурыстап араластырьщыз жэне кайнатьщыз Карп субеан тЫмдеп кесщЬ булап тору ыдысыньщ контейнерлерже 1 кабат етт сальщыз жэне успне аскек себщ з Какпагын жабьщыз жэне 12 15 минут бойы п1Ыр щ1з Устелге берген кезде карп субеанщ успне дайындалган туздыкты куйьщыз 43 УКРА1НСЬКА 2 порция

Скачать