Binatone BM-2170 Инструкция по эксплуатации онлайн [54/58] 73930

Binatone BM-2170 Инструкция по эксплуатации онлайн [54/58] 73930
54
нтаталан даршын 1/8 шай .
Тз 1 ½ шай .
ызыл ттті нтаталан брыш 1/8 шай .
Дайындау тсілі:
X ой майында сатап туралан тйінді пиязды уырыыз, оны стіне нды себііз, тз жне брыш
салыыз.
X ойды етін лесті кесектерге кесііз жне рыыз.
X Жаймаа ойды етін, уырылан пиязды, ызана пастасын, жуылан тйінге біріктірілген ккті,
нтаталан даршынды, ызыл ттті нтаталан брышты салыыз.
X Жуылан крішті сеуіп салыыз.
X Су йыыз.
X Дайындау уаытында 20 минуттан кейін апаты аырындап ашып, барлы ингредиенттерді
араластырыыз.
X Дайындап боланнан кейін кк тйінін палаудан алып тастаыз.
X сынылатын бадарлама: КРІШ/ПАЛАУ.
2. Испанды кріш
Ингредиенттер
зын кріш 240 г
сатап туралан тйінді пияз 120 г
сатап туралан жасыл брыш 1 дана
Май немесе маргарин 2 ас асы
Жаа піскен ызанатар 450 г
Тз 1 ½ шай .
ара нтаталан брыш 1/8 шай .
Су 2 лшеуіш шыныая
Дайындау тсілі:
X Майда туралан тйінді пиязды жне жасыл брышты алтын тсті болана дейін уырыыз.
X ызанатарды айна суа салып алып, абыын алыыз, сатап тураыз.
X Дайындауа арналан жаймаа кріш, сатап туралан ызанаты, тзды, ара нтаталан брышты
салыыз.
X Оны стіне уырылан пияз бен жасыл брышты салыыз.
X Су йыыз.
X Дайындау уаытында 20 минуттан кейін апаты аырындап ашып, барлы ингредиенттерді
араластырыыз. Содан кейін апаты жауып ойыыз.
X сынылатын бадарлама: КРІШ/ПАЛАУ.
3. Бтырылан ккністер
Ингредиенттер
Картоп 2 дана (шамамен 100г)
Жа абыты жас кділер 1 кді (шамамен 100г)
Тйінді пияз 1 дана
ызанатар 3 дана (шамамен 200г)
Консервіленген жгері дндері ½ банка
Ттті болгар брышы 1 дана
Сарымса 3 блігі
сімдік майы 3 ас асы
Тз ¼ шай .
ара нтаталан брыш 1/8 шай .
Жаа балдыркк дмі бойынша
Су ½ лшеуіш шыныая
айма ½ лшеуіш шыныая
Дайындау тсілі:
X Тйінді пиязды тазалап, жарты саина трінде кесііз.
X ызанатарды айна суа салып алып, абыын алыыз, бліктерге кесііз.
X Дайындауа арналан жаймаа абаттап тазартылан жне туралан картопты, кдіні, тйінді пиязды,
болгар брышын, ызанатарды салыыз.
X Банкадан алдын ала суды тгіп тастап, консервіленген жгеріні салыыз.

Содержание

Унтакталтан даршын 1 8 шай к Туз 1 г шай к Кызыл тэта унтакталтан бурыш 1 8 шай кДайындау тэсшй Кой майында усактап туралтан тужнд1 пиязды куырьщыз оньщ устше унды себщ з туз жэне бурыш сальщыз К йдьщ ет н улесп кесектерге кесщ з жэне урыцыз Жаймата койдьщ епн куырылтан пиязды кызанак пастасын жуылтан туй нге б р кт ртген кект унтакталтан даршынды Кызыл тэта унтакталтан бурышты сальщыз Жуылтан кур шт сеут сальщыз Су куйьщыз Дайындау уакытында 20 минуттан кей н какпакты акырындап ашып барлык ингредиенттерд араластырьщыз Дайындап болганнан кей н кек тужжн палаудан алып тастацыз Усынылатын батдарлама КУР1Ш ПАЛАУ 2 Испандык кур ш Ингредиенттер зын кур ш Усактап туралтан тужнд пияз Усактап туралтан жасыл бурыш Май немесе маргарин Жаца тскен кызанактар Туз Кара унтакталтан бурыш 240 г 120 г 1 дана 2 ас касык 450 г 1 2 шай К 1 8 шай к2 елшеу ш шыныаяк Су Дайындау тэалк Майда туралтан туй нд пиязды жэне жасыл бурышты алтын тусл болтанта дей н куырьщыз Кызанактарды кайнак суга салып алып кабытын альщыз усактап турацыз Дайындаута арналтан жаймата кур ш усактап туралган кызанакты тузды кара унтакталган бурышты сальщыз Оньщ уел не куырылтан пияз бен жасыл бурышты сальщыз Су куйьщыз Дайындау уакытында 20 минуттан кей н какпакты акырындап ашып барлык ингредиенттерд араластырьщыз Содан кей н какпакты жауып койьщыз сынылатын батдарлама КУР1Ш ПАЛАУ 3 Буктырылтан кекежстер Ингредиенттер Картой Жука кабыкты жас кэдтер Туй нд пияз Кызанактар Консерв тенген жугер дэндер Тэтп болгар бурышы Сарымсак Эамдк майы т 3 Кара унтакталтан бурыш Жаца балдыркек СУ 2 дана шамамен 100г 1 кэд шамамен 100г 1 дана 3 дана шамамен 200г г банка 1 дана 3 белт 3 ас касык А шай к1 8 шай кдэм бойынша г елшеу ш шыныаяк г елшеу ш шыныаяк Каймак Дайындау тэсшй Туй нд пиязды тазалап жарты сакина туржде кесщ13 Кызанактарды кайнак сута салып алып кабытын альщыз бел ктерге кеащз Дайындаута арналтан жаймата кабаттап тазартылтан жэне туралтан картопты кэд н туй нд пиязды болгар бурышын кызанактарды сальщыз Банкадан алдын ала суды тепл тастап консервтенген жугер н сальщыз 54